"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Ben konu açılmasından çok
böyle konuların haber yapılması ve inanmayanlarin bu tür konulara yogun ilgi göstermesine ve bu tur konularla alay etmesine karsiyim

Kardesim ateisler allaha inanmıyor ne saçma ya diye alay etsem ne kadar hos?
İnanmayan için cin kavramı da olmaz cin i kabul etmeyen için baştan iptal şu konu
buraya mantık aramak için gelip bulamayınca alay etmek nedir ?

Evet sizi alaycı bir üslupla bulamadım konularda hiç bir zaman ama malesef objektif değilsiniz
gayet de alaycı yorumlar var

Ben konu açılmasından çok
böyle konuların haber yapılması ve inanmayanlarin bu tür konulara yogun ilgi göstermesine ve bu tur konularla alay etmesine karsiyim
Yok canım illa alay edecekler , onlar islam'ı terör yobazlık kafa kol kesip çocuk evlendirmek olarak görüp, ancak alay konusu olarak dillerine doluyorlar , ortada onları ilgilendiren bir husus yok ama yine de de geriliyorlar çok ilginç . daha yaratıcısını tanımamış, dünyadaki hayatını hayvanlar kadar özgür yaşama sevdasındaki adama kimse tutup ta banyo da şöyle yıkan böyle yıkan eşinle şu şekilde ilişkiye gir diyecek durumu var mı ? yok tabi ki de...

Burada ateistlerin İslam'dan bahsetmeleri çok normal, Türkiye'nin büyük çoğunluğu müslüman çünkü. Yahudilerin ya da Hristiyanların çoğunlukta olduğu bir yerde yaşasaydık o zaman muhabbetler büyük oranda onlar üzerinden dönerdi. Burada ben ateistim ya da deistim diyen kimsenin İslam'a kin ve nefret duyuyorken Musevilik'e hayran olduğunu sanmıyorum.

Bakın dini bilmek ayrı inanmamak ayrı. Bence bir insanın din bilgisi iyiyse dini konulara şu şöyledir bu böyledir diye gerekirse referans da göstererek yorum yapmasında hiçbir sakınca yok inanıp inanmaması kendini bağlar. Niye bundan bu kadar çekiniyorsunuz ya da istemiyorsunuz onu da anlamıyorum siz İslam'a gönülden bağlıysanız ve hatasız olduğunu düşünüyorsanız karşı tarafın argümanlarını karşı referanslarla çürütürsünüz. Dalga geçenlere kızmanızı anlıyorum ama bu konuda İslam'la dalga geçen bir yorum da yok.

Evet sizi alaycı bir üslupla bulamadım konularda hiç bir zaman ama malesef objektif değilsiniz
gayet de alaycı yorumlar var

Bana burada "İslam'la" alay eden bir yorum gösterebilir misiniz o halde rica etsem? Belki gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama alaycı yorumlar bu yorum ve yorum sahibine ait yani Nihat Hatipoğlu'na.

Ya ben alay etmedim ki yahu,sadece görüşünü saçma buldum,programıyla ilişkin eleştiri yaptım.Hareket ettiğim bir mesaj bulup sonra bu lafı edin lütfen.Sadece bunu konuşmasının saçma olduğunu söyledim,zaten sonra da laf anlatamadığım icin yapılan imalara rağmen yorum atmadım.

inançlı olanların ahkam kesmesinden rahatsız oluyorum bende..yada inançlı olduğunu idda edenlerin

ayrıca sizinde inançlı bir insan olarak bri konuda kime ne anlatıyorum dediğinizi unutmuş değilim..kime derken ne demek istemiştiniz:)

inançlı olanların ahkam kesmesinden rahatsız oluyorum bende..yada inançlı olduğunu idda edenlerin
Kim ahkam kesiyor anlamadım , Nihat hoca inananlar için gerekeni söylüyor inanmayan sizlerin nedense zoruna gidiyor. inanmayanlar uymak zorunda değil, inananın da günah işleme özgürlüğü var. keyfinize göre mi inanış üretsinler yani ?

isalmı gelir kaynağı olarak görenlerde layığını bulacaktır bilgece..islam adı altında çok lüx yaşam sürenler,tarikat vs yokmu..

Ayrıca lütfen arkadaşlar lütfen açip 1.sayfadan 21.sayfaya kadar okuyup yorum atın çünkü daha kim ne yazmış bilmeden 19-20. sayfadaki yorumuna bakarak sınıflıyorsunuz.Burda olay islama dönmedi bile,herkesnihat hatipoglundan bahsediyordu.

insanlar keyfine göre davranıyor zaten..

Bakin ben ateist forumlarini da okuyorum ama bir tane bile Hristiyanlik ya da yahudilikle ilgili konu yok. Sadece Islamla ilgili.
Bu forumda da Hristiyan ve Yahudi kisiler var.
Neden sadece Islam?
Dogruyu görmeli ve konuşmalı.
Sorun Islamla alay edilip edilmemesi degil.
Sorun inanmadiklari halde "böyle soru olur mu? peki böyle cevap olur mu" demeleri.
Simdi ben bir Yahudi fervasini yayinlasam "bebek öldürmek vaciptir" diye.
Acaba kac ateist ayni dalgayla cevap verecek?
Pek cevap gelecegini sanmiyorum..
Madem inanmiyorsun bu fetvayi nerden buldun? Neden paylaşma geregi duydun?
Bir ateist ya da deistin Islamla ilgili hos bir sey paylastigini gormedim ve duymadim.
Islamla ilgili bir sey paylasacak diye bir sey yok ama neden sadece Kötü ornekler?

Bir hoca sen bana bu soruyu soramazsin deme hakkina sahip degildir.
Sorulan sorulara cevap verme hakkina sahiptir.. Adamin işi bu ya..
Gündem degistirmekle bu fetvanin ne alakasi var?
Burda paylasilmasaydi gormeyecektim bile.
Böyle fetvalara önem verenler var.
Bu kimseyi ilgilendirmez ki.

O yüzden inanmayan bir insanin bu fetvalarla dalga gecmesi ayri bir komik..

Ben saçma buldum görüşünü ve programında daha anlamlı konular bulabilecegini söyledim.Anlamasınız,herkes sizin inancınıza veya ideolojinize göre yazmak zorunda değil,eğer yorumlarımda hakaret ve alay içerekli bir şey gördüyseniz kibleyin lütfen ama görmediniz çünkü okumadınız bile,kimse hiçbir şeyle dalga geçmiyor,isteyen istedigini söyler

Bana burada "İslam'la" alay eden bir yorum gösterebilir misiniz o halde rica etsem? Belki gözümden kaçmıştır bilmiyorum ama alaycı yorumlar bu yorum ve yorum sahibine ait yani Nihat Hatipoğlu'na.
Daha ilk sayfadan birkaç tane buldum
oldu olacak başımızı da ortelim gibi
mesela bu dolaylı olarak bu görüşü saçma bulmak demek ve bunu alaycı bir üslupla dile getirmiş
Oysa inanmayan biri bu ayrıntıya kafa yorup saçma diyemez
cin görür açıklaması onun ikinci kez alay etmesine sebeptir zaten

Sonra bundan sanane demiş biri
İyi de kardeşim muhatabı sen değilsin ki muhatabı soranlar
bu ikinci örnek alay etme değil
gereksiz ilgi (inanmayanlarin)

Musanın derede yıkanırken, taşların gelip onun elbiselerini çalma hikayesi vardı

Ahaha ya hadi ben alinmadim aliskinim da cryptice ne oldugum belirsiz denmesine uzuldum kadin musluman :)
bu tarz ithamlara alıştım onedenle alaycılıkmış şuymuş buymuş..kiblemiyorum bile uzun zamandır just..insanların belirli kıstasları var onlara göre kesin önyargılar var ve onun dışına çıkılamaz..

aslında tüm sorulara en güzel cevap ÖLÜM, ÖLÜM SİZİ BULUNCA tüm sorulara cevap bulunacak merak etmeyin....
önemli olan ölmeden ölebilmek.... vay ölmeden ölmeyenin haline.....
burada başı boş kalıcağınımızı sandınız....
hala hadi canım diyorsanız bana, ölünce anlarsınız beni.

Son düzenleme:

din tanrıyla insan arasındadır, en güzel inanç şekli budur bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…