"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Pardon da size mi düşüyor insanların ne kadar dini yaşadığına kararvermek,yetkinizi nereden aalıyorsunuz?
buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...

dinden çıkarmaya mı ? bizmi çıakrmışız ... kuran islamın ispatı değildir. doğmatiktir. diyen biri sence dindemidir ?

niye anlaşılmıyor,o kendini o şekilde müslüman görüyor sana ne bana ne?belki bilmiyor belki açıklamak lazım değil mi? yok bunu diyen dinden çıkmış mı olur yok bunu diyen zaten dinde değildir..

bu ne ya?

üstelik çok büyük bi kuran kursu açtı daha bilmediğimiz şeyler de vardır muhakkak . . emin olmadan adama yok hepsini kızılaya bağışlasın demişler ... sanki üst komşusu nerden biliyolarsa
Aynen , arkadaş vergisini veriyorsa malını zekatını veriyorsa zengin olsun tabi ne kötülük var bunda? Emeğinin karşılığını almasın mı hadi aldı diyelim onu tanıyanlar diyor başkalarına yardım ettiğini keşke onlar gibi insanlar zengin olsa , zamanın büyük alimlerine evliyalara gelen hediyeler o kadar çokmuş ki ama onlar bu hediyeleri dağıtırmış ! nerden biliyorlar nihat beyin bunların zekatını vermediğini? karalayacak başka şey bulamayınca işte tabi para mevzusu bahane amaç linç etmek.

emeği nedir?

[QUOistiyorsunu post: 38939054, member: 641728"]buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...[/QUOTE]
Siz istiyorsunuz ki herkes benim görüşlerime katılsın,herkes benim istedigim dini yaşasın,dini benim istedigim gibi yorumlasın,aman benim tersimi düşünmesin.Eger öyle düşünmüyorsa yanlıştır.O zaman neden siyaset topiklerine giriyorsunuz?Kırıcı üslup kullanıyorsunuz sürekki

ne öğütten ne laftan anlıyolar .. bu cümle bana göre kabul edilemeyecek bir hakarettiir.

iyiki peygamberimiz zamanında hayat bu kadar pahalı değildi..para olmadığından dinde yayılamazdı o zaman

Avatarina bayildim yaaa tabi paylasimina da ;-)

maaşı var diyorum bilge yetinsin maaşıyla..otelide varmış popiler olmadan önce..

Kominizmle yonetilmiyoruz biz.
o zaman insanlat fazla kazanmak icin baska islere de atilmasinlar. Kimse zengin olmasin. Kimsenin gözü disarda olmasin.
Konusacaksan herkes icin aynisini demelisin. Mesela Sabanci icin Koc icin bilmem ne icin..

duka arkadaşın kimseye hakaretini görmedim şimdiye dek..

ben konuya sonradan dahil oldum kim ne demiş bilmiyorum kim ateist kim dindar onu da bilmiyorum ama hem dinle geçilen dalgalardan hem de dindar olduğunu söyleyen kişilerin artık dinden çıkarmaya kadar gelmesinden çok bunaldım.

Belki de deist. Allaha inaniyor dinleri reddediyor. Bu kimseyi ilgilendirmez tabi.

[QUOistiyorsunu post: 38939054, member: 641728"]buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...
Siz istiyorsunuz ki herkes benim görüşlerime katılsın,herkes benim istedigim dini yaşasın,dini benim istedigim gibi yorumlasın,aman benim tersimi düşünmesin.Eger öyle düşünmüyorsa yanlıştır.O zaman neden siyaset topiklerine giriyorsunuz?Kırıcı üslup kullanıyorsunuz sürekki[/QUOTE]
ben o cümleye kadar sadece fikirlerimi söyledim ... o cümleden sonra iş çığrığından çıktı.. ilk baştan beri diyorumki inanmayan uygulamasın.. ama kuranı kerim ispat değildir... ne okucam ya biri okusun bana anlatsın gibi cümelelre tahammül edemiyorm

Hanımefendi din alimi değilsiniz allahın neyi takdir edeceginden nasıl bu kadar eminsiniz? Koskoca insanlar burda sizin ögütünüzümü dinleyecek?
bana göre hakarettir dedim kimse benle aynı görüşte olmayabilir..

ama onlar din işinde değillerki..hoca maaşını alıyor zaten ailesini geçindirecek kadar bizlerde aynı okadar para ile geçiniyoruzdur..tv den allahın kelamını yaymak aydınlanma için alması alıyorsa bunu allah dinini yaymakta kullanabilir diyorum..bu benim fikrim..

Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?
bende oruç tutuyorumki nerden biliyorsun fosurdadığımı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…