bu konu çok baş ağrıtır bi arkadaşı dinden çıkarmaya bile geldiler,şoktayım.
buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...Pardon da size mi düşüyor insanların ne kadar dini yaşadığına kararvermek,yetkinizi nereden aalıyorsunuz?
dinden çıkarmaya mı ? bizmi çıakrmışız ... kuran islamın ispatı değildir. doğmatiktir. diyen biri sence dindemidir ?
Aynen , arkadaş vergisini veriyorsa malını zekatını veriyorsa zengin olsun tabi ne kötülük var bunda? Emeğinin karşılığını almasın mı hadi aldı diyelim onu tanıyanlar diyor başkalarına yardım ettiğini keşke onlar gibi insanlar zengin olsa , zamanın büyük alimlerine evliyalara gelen hediyeler o kadar çokmuş ki ama onlar bu hediyeleri dağıtırmış ! nerden biliyorlar nihat beyin bunların zekatını vermediğini? karalayacak başka şey bulamayınca işte tabi para mevzusu bahane amaç linç etmek.üstelik çok büyük bi kuran kursu açtı daha bilmediğimiz şeyler de vardır muhakkak . . emin olmadan adama yok hepsini kızılaya bağışlasın demişler ... sanki üst komşusu nerden biliyolarsa
bu konu çok baş ağrıtır bi arkadaşı dinden çıkarmaya bile geldiler,şoktayım.
duka arkadaşın kimseye hakaretini görmedim şimdiye dek..buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...
emeği nedir?Aynen , arkadaş vergisini veriyorsa malını zekatını veriyorsa zengin olsun tabi ne kötülük var bunda? Emeğinin karşılığını almasın mı hadi aldı diyelim onu tanıyanlar diyor başkalarına yardım ettiğini keşke onlar gibi insanlar zengin olsa , zamanın büyük alimlerine evliyalara gelen hediyeler o kadar çokmuş ki ama onlar bu hediyeleri dağıtırmış ! nerden biliyorlar nihat beyin bunların zekatını vermediğini? karalayacak başka şey bulamayınca işte tabi para mevzusu bahane amaç linç etmek.
ne öğütten ne laftan anlıyolar .. bu cümle bana göre kabul edilemeyecek bir hakarettiir.niye anlaşılmıyor,o kendini o şekilde müslüman görüyor sana ne bana ne?belki bilmiyor belki açıklamak lazım değil mi? yok bunu diyen dinden çıkmış mı olur yok bunu diyen zaten dinde değildir..
bu ne ya?
maaşı var diyorum bilge yetinsin maaşıyla..otelide varmış popiler olmadan önce..
duka arkadaşın kimseye hakaretini görmedim şimdiye dek..
Belki de deist. Allaha inaniyor dinleri reddediyor. Bu kimseyi ilgilendirmez tabi.niye anlaşılmıyor,o kendini o şekilde müslüman görüyor sana ne bana ne?belki bilmiyor belki açıklamak lazım değil mi? yok bunu diyen dinden çıkmış mı olur yok bunu diyen zaten dinde değildir..
bu ne ya?
Hanımefendi din alimi değilsiniz allahın neyi takdir edeceginden nasıl bu kadar eminsiniz? Koskoca insanlar burda sizin ögütünüzümü dinleyecek?ne öğedeceginilaftan anlıyolar .. bu cümle bana göre kabul edilemeyecek bir hakarettiir.
Siz istiyorsunuz ki herkes benim görüşlerime katılsın,herkes benim istedigim dini yaşasın,dini benim istedigim gibi yorumlasın,aman benim tersimi düşünmesin.Eger öyle düşünmüyorsa yanlıştır.O zaman neden siyaset topiklerine giriyorsunuz?Kırıcı üslup kullanıyorsunuz sürekki[/QUOTE][QUOistiyorsunu post: 38939054, member: 641728"]buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...
Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?emeği nedir?
bana göre hakarettir dedim kimse benle aynı görüşte olmayabilir..Hanımefendi din alimi değilsiniz allahın neyi takdir edeceginden nasıl bu kadar eminsiniz? Koskoca insanlar burda sizin ögütünüzümü dinleyecek?
ama onlar din işinde değillerki..hoca maaşını alıyor zaten ailesini geçindirecek kadar bizlerde aynı okadar para ile geçiniyoruzdur..tv den allahın kelamını yaymak aydınlanma için alması alıyorsa bunu allah dinini yaymakta kullanabilir diyorum..bu benim fikrim..Avatarina bayildim yaaa tabi paylasimina da ;-)
Kominizmle yonetilmiyoruz biz.
o zaman insanlat fazla kazanmak icin baska islere de atilmasinlar. Kimse zengin olmasin. Kimsenin gözü disarda olmasin.
Konusacaksan herkes icin aynisini demelisin. Mesela Sabanci icin Koc icin bilmem ne icin..
sende onla aynı görüşte olduğun için sana görede hakaret değildir tabiduka arkadaşın kimseye hakaretini görmedim şimdiye dek..
bende oruç tutuyorumki nerden biliyorsun fosurdadığımı:Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?