"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

bugun bir film izledim ismi P.K. burda tartışan butun arkadaşlara tavsiyemdir, izlemeniz...

Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?

bana da ramazan ayında 600bin TL verseler sıcak yatağımı bırak kutuplardan yayın yaparım

Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?

Cok guldum bu lafına cryptıc yattıgını nerden cıkardın yada o konusurken bazlrnn huzuR aldgnı..

Ya nihat hatipoğlunun fazla maaş aldığını düşünemez miyiz? Ne bu savunma çabası,bana göre fazla alıyor size göre hakediyordur,neden her şey kutuplaştırılıyor?

Kimse esit miktarda zengin olamaz. Herkesin durumu bir degil.
Gece gündüz ubelki de uykusuz programlari sunuyor. Alacak tabiki.
helal hos olsun.
Adamin malindan bizene yani.
Isriyorsak calisalim bizim de olsun..

Kimse esit miktarda zengin olamaz. Herkesin durumu bir degil.
Gece gündüz ubelki de uykusuz programlari sunuyor. Alacak tabiki.
helal hos olsun.
Adamin malindan bizene yani.
Isriyorsak calisalim bizim de olsun..
allah yetecek kadar veriyor şükürler olsun..fikrim sabittir bu arada..din yaymakla para kazanlamaz..az verip azdırmasın çok verip şaşırtmasın..

bugun bir film izledim ismi P.K. burda tartışan butun arkadaşlara tavsiyemdir, izlemeniz...

:) Ben de dün izledim, özellikle o tanrıyı aradığı ve her inanca uyarak tanrıya yalvarıp cevapsız kalmasını anlattığı sahneler çok güzel işlenmiş.

hocaları geçtim insanlar da tanrıyla insan arasına girmeye başlamış artık :)

yalnız şu yazdığın çok ayıp.
nereden biliyorsun ki crypticin fosur fosur uyuduğunu

adamın aldığı parayı öyle bi dert etmişler ki bu gidişle kötü hastalığa yakalancaklar .. dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…