allaha havale...sende onla aynı görüşte olduğun için sana görede hakaret değildir tabi
cümleten
allaha havale...
Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?
Sen sahur vakti yatağında fosur fosur uyurken adam o saatte canlı yayın yapıyor insanlara bilgiler veriyor, onun konuşmalarından insanların aldığı huzuru bilirmisin? daha sayamıycağım?
ama onlar din işinde değillerki..hoca maaşını alıyor zaten ailesini geçindirecek kadar bizlerde aynı okadar para ile geçiniyoruzdur..tv den allahın kelamını yaymak aydınlanma için alması alıyorsa bunu allah dinini yaymakta kullanabilir diyorum..bu benim fikrim..
gençlerin ateizme yönelmesine kabahatKonu çok çirkinlesti
ee devir bal tutan parmağını yalar devribana da ramazan ayında 600bin TL verseler sıcak yatağımı bırak kutuplardan yayın yaparım
bana da ramazan ayında 600bin TL verseler sıcak yatağımı bırak kutuplardan yayın yaparım
Bende tutuyorum ama kalkıp yemek yiyip yatıyorum , sen herhalde hoca gibi ayaktasın gece boyu onu bilemem.bende oruç tutuyorumki nerden biliyorsun fosurdadığımı:
allah yetecek kadar veriyor şükürler olsun..fikrim sabittir bu arada..din yaymakla para kazanlamaz..az verip azdırmasın çok verip şaşırtmasın..Kimse esit miktarda zengin olamaz. Herkesin durumu bir degil.
Gece gündüz ubelki de uykusuz programlari sunuyor. Alacak tabiki.
helal hos olsun.
Adamin malindan bizene yani.
Isriyorsak calisalim bizim de olsun..
bugun bir film izledim ismi P.K. burda tartışan butun arkadaşlara tavsiyemdir, izlemeniz...
evet bekliyorum sabah namazına dekBende tutuyorum ama kalkıp yemek yiyip yatıyorum , sen herhalde hoca gibi ayaktasın gece boyu onu bilemem.
niye anlaşılmıyor,o kendini o şekilde müslüman görüyor sana ne bana ne?belki bilmiyor belki açıklamak lazım değil mi? yok bunu diyen dinden çıkmış mı olur yok bunu diyen zaten dinde değildir..
bu ne ya?
sen de onun gibi ol, çık sende al.bana da ramazan ayında 600bin TL verseler sıcak yatağımı bırak kutuplardan yayın yaparım
"örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılıktır ya kiralık" deyip de örtüsüz kadınla evlenen adama mı itibar edelim
insanın davranışlarında bir tutarlılık olacak :)
huzur bulmakta bedava değil artık her şeyin bir bedeli var..Cok guldum bu lafına cryptıc yattıgını nerden cıkardın yada o konusurken bazlrnn huzuR aldgnı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?