"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

sen de onun gibi ol, çık sende al.
Hanımefendi sadece nihat hatipoglunun fakia maaş aldığini düşünüyorlar,siz dr düsünmüyorsunuz.hayır niye inat ediyorsunuz anlamadım ki,gayet göreceli bir şey.Mesela ben halit ergençin ya da başka orogram ve dixi yapanların da fazla maaş aldıgını düsünüyorum,onları da bu kadar şevkle savunacakmısınız?

Ayyy yerlerdeyımmmm koptum harıka adam sankı hayrına yapıyor bu işi..

astronomik rakam alması adaletsiz değil mi? Bu her iş için geçerli. Biri ayda 800 lirayla 4 kişi geçiniyorsa, emekli öğretmen büyüklerimiz battaniyeler altında sarınıp oturuyorsa, ışığı açmaya korkuyorsa fatualar yüzünden ben üzülüyorum. Siz gülebilirsiniz. Benim eleştirim tek bir kişiye değil, şiştim ya aynı şeyleri yazmaktan.

hocaları geçtim insanlar da tanrıyla insan arasına girmeye başlamış artık :)
kesinlikle..nerdeydiler..karikatür konusunda çoğu kişi yoktu..konu...,.... kişiler olunca millet aslan kesiliyor..neden sokağa çıkmadılar neden yürüyüş yapmadılar..

çok ayıp ya esas bu incitici
senin yerine ben üzüldüm yani
neyse ki çok sakin cevap veriyorsun hala bile
bunlar geziye gidenleri eleştirir anca..kendiler bir yürüyüş bile düzenlemedii..hz muhammed için

tartışma nihat hatip oğlu değil. din adamları bedavadan hayır işi yapacakmış onun alacağı parayı bi sanatçı alıp tatilde baldırı çıplak yese haketmiş olur.. nihat hatipoğlu kaçak otel yaptırmışş... hangimiz 4 - 4 lüğüz ?

kendini yorma ülkemiz insanları hiç kimse değişmez değiştirilmez..

"örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılıktır ya kiralık" deyip de örtüsüz kadınla evlenen adama mı itibar edelim
insanın davranışlarında bir tutarlılık olacak :)

fatma neslihan isterse orasını burasını açsın, size ne? bu edebiyata değer vermeyen insanların tartışacağı bir beyandır. farkındayım necip fazıl gibi şairlerin hayatları da türk edebiyatını yazdıkları kadar etkilemektedir, ama size necip fazılın islamcı olmadan önceki hayatını da hatırlatmak isterim.
ne olursa olsun, necip fazıl olması yazdıklarıyla yeterlidir.

Son düzenleme:
ben yapıp yapmadığını bilmiyorum..ama din..dar ım diyen insanlar halka örnek olmak zorundadır..

Fosur fosur uyuyorsun demek ayıp bişey mi ?

bişey söyleyeceğim önce pat pat taşlıyosunuz lafları sağa sola atıyorsunuz siz ve 2-3 arkadaş(nicklerini hatırlayamıyorum) sonrada bunu demek ayıp mı,ne dedik ki vb..? diye sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz.

800 lira aldıgını nerdrn bildin allah bılır o gecesine ne kadar alıyordur baba hayrına mı yapıyor...
Yapsa sokakta oturur kamerasız bıseysız ınsanlara ogutler verr bak ben ona uyarım.
ama tvden bakıp laf saydırmk sonra paralar cepe hoppa ...ıgrenc bısey..

keşke balabanın çıplak gezme hakkını savunduğunuz kadar diğerlerininkini de böyle savunsanız :)
ben kimseyi öyle üstün göremiyorum, onun adı yeter falan lüzumsuz şeyler bunlar. o da herkes gibi bir insan işte

Eminim birazdan burada direkt yazan herkes banlanacak ama alttan alttan yazan,gönderme yapan arkadaşlar banlanmayacaklar,neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…