"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Ben mi taşlıyormuşum hep karıştırdınız sanırım

ben yapıp yapmadığını bilmiyorum..ama din..dar ım diyen insanlar halka örnek olmak zorundadır..
kaçak olduğu kesinleşti diyelim... işin aslını nerden biliyoruz ? hem kaçaksada. şuan benim oturduğum evde kaçak olabililir ... izinsiz yapılmış olabilir.. bu beni suçlumu yapıyor.. ben nihat hatipoğlu suçsuz yada suçlu demiyorum... kendisi itiraf etmeden bi yargıya varılmaz.. din aadamı üzerinden din kötülenmeye çalışılmaz..

ben daha kucaklayıcı hümanist biriyim bundan hoşlanmayanlar var..

neden savunmadığıma sahitlik mi ettinizde suan bu cumleyi kurdunuz? ister yüzüne kadar kapan ister kıcına kadar acıl orası kişinin kendi tercihi. bunları kullanıp malzeme yapan ben degilim dimi?

ben gözümle görmedim arkadaşım..yapmamalı..asla asla..din üzerinden siyaset yapanda din görevlileride kötü şeyler yaparlarsa halka kötü örnek olurlar..

neden savunmadığıma sahitlik mi ettinizde suan bu cumleyi kurdunuz? ister yüzüne kadar kapan ister kıcına kadar acıl orası kişinin kendi tercihi. bunları kullanıp malzeme yapan ben degilim dimi?
bir arkadaş ablamıza demişti donuna dek mini edek giy korkma diyebunda bir şey yok diyebilirsin..

Pardon da 10-15 sayfa gerisine gidin de boşver arkadaşim onlar ankamazlar diyip ayet atışmasıyla ayar veren üyelere bakın.Yok sen yazma yok ne gerek var,bir tek senin görüşün kutssl ve önemli sanki,kutsala laf edilmesin ama ifade özgürlüğünü sınırlayacak şekilde baskı oluşturan bir birlik görüyorum ben burda.Herkes herkesin görüşüne saygı göstermeyi ögrensin

herkes neredeyse tüm müslümanlar televizyon internet ekranında.. o yüzden bence köşeye çekilmek yerine müslümanlara bu şkilde ulaşabilir... tek tek dünyayımı gezzecek bu adam . tv çıkmasın demiş yaa ... yok artık... gözümüzü ekrandan ayırıyomuyuzki...

uludağ sözlükten copy paste yapıyorsun bari alıntı de 2013 tarihli mesajı yapıştırmışsın

öncelikle kullandığımız kelimelere dikkat edelim
sinirlenmenin lüzmu yok, sakin de konuşabiliriz
necip fazılın samimiyetine inanmıyorum, son dönem fakirleştiğinde islamcılığı benimsemiş bir amcamız kendisi :)

Aman şimdi de necip fazılın samimiyetinenasıl inanmazsın ha,o kadar şiir halkımızı bilinçlendiriyor diyecekler..ah ah kangrem oldum ..

Kuranın ispatı var mı diyen arkadaş ateist değilmiş. Ben yanlış biliyorsam düzeltin ama kurana inanmayan dinden çıkmaz mı?

dinde olan bi insan bu lafı dermi .. dinde değil ki dinden çıksın

dinden çıkarmaya mı ? bizmi çıakrmışız ... kuran islamın ispatı değildir. doğmatiktir. diyen biri sence dindemidir ?

buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...

Bu isim verilmeden dinden çıkarılan kişi ben oluyorum.

Kuran Allah'ın varlığına ya da İslam'ın Allah dini olduğuna bir ispat değildir çünkü ispat pozitif bilimlerin bir ögesidir. Bir deneyi örneğin aynı koşullarda n kere yaparsınız ve n'inde de aynı sonuca ulaşırsınız bu bir ispattır. Kuran'da deney yapma gibi bir şanısımız yok, doğruluğunu %100 ispatlama şansımız yok, Kuran bilimsel olarak ele alabilceğimiz bir şey değil. Bir kavramı neden-sonuç ilişkisinde ele alamıyorsanız, kabullenmelere gidiyorsanız o şey dogmatiktir dogmatizmin tanımı budur. Dinlerin hepsi dogmatiktir. Bu bir hakaret değil bir kavramdır.

Okuduğunuzu anlamadığınız gibi bir de beni böyle bir yetkiniz varmış gibi afaroz etmişsiniz, harika müslümanlarsınız gerçekten. Ben ateist de olabilirim, deist de, agnostik de, müslüman da bu beni ilgilendirir ama doğru dürüst anlamadığınız konular üzerinden bu şekilde ahkam kesme hakkınız benim inancım ne olursa olsun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…