Ben mi taşlıyormuşum hep karıştırdınız sanırımbişey söyleyeceğim önce pat pat taşlıyosunuz lafları sağa sola atıyorsunuz siz ve 2-3 arkadaş(nicklerini hatırlayamıyorum) sonrada bunu demek ayıp mı,ne dedik ki vb..? diye sanki hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz.
ver gazı ver ! cryptic bakma sen ona cidden ne hakaret etmişim geneli uyur sahurda hahah alemsiiz :)
kaçak olduğu kesinleşti diyelim... işin aslını nerden biliyoruz ? hem kaçaksada. şuan benim oturduğum evde kaçak olabililir ... izinsiz yapılmış olabilir.. bu beni suçlumu yapıyor.. ben nihat hatipoğlu suçsuz yada suçlu demiyorum... kendisi itiraf etmeden bi yargıya varılmaz.. din aadamı üzerinden din kötülenmeye çalışılmaz..ben yapıp yapmadığını bilmiyorum..ama din..dar ım diyen insanlar halka örnek olmak zorundadır..
bu cümleyi ilk kurduğunda ne olay olmuştu ama gerçi ben aziz nesin'i çok severim.
ben daha kucaklayıcı hümanist biriyim bundan hoşlanmayanlar var..keşke balabanın çıplak gezme hakkını savunduğunuz kadar diğerlerininkini de böyle savunsanız :)
ben kimseyi öyle üstün göremiyorum, onun adı yeter falan lüzumsuz şeyler bunlar. o da herkes gibi bir insan işte
keşke balabanın çıplak gezme hakkını savunduğunuz kadar diğerlerininkini de böyle savunsanız :)
ben kimseyi öyle üstün göremiyorum, onun adı yeter falan lüzumsuz şeyler bunlar. o da herkes gibi bir insan işte
ben gözümle görmedim arkadaşım..yapmamalı..asla asla..din üzerinden siyaset yapanda din görevlileride kötü şeyler yaparlarsa halka kötü örnek olurlar..kaçak olduğu kesinleşti diyelim... işin aslını nerden biliyoruz ? hem kaçaksada. şuan benim oturduğum evde kaçak olabililir ... izinsiz yapılmış olabilir.. bu beni suçlumu yapıyor.. ben nihat hatipoğlu suçsuz yada suçlu demiyorum... kendisi itiraf etmeden bi yargıya varılmaz.. din aadamı üzerinden din kötülenmeye çalışılmaz..
ben daha kucaklayıcı hümanist biriyim bundan hoşlanmayanlar var..
bir arkadaş ablamıza demişti donuna dek mini edek giy korkma diyeneden savunmadığıma sahitlik mi ettinizde suan bu cumleyi kurdunuz? ister yüzüne kadar kapan ister kıcına kadar acıl orası kişinin kendi tercihi. bunları kullanıp malzeme yapan ben degilim dimi?
uludağ sözlükten copy paste yapıyorsun bari alıntı defatma neslihan balaban isterse orasını burasını açsın, size ne!? sorarım. bu edebiyata değer vermeyen insanların tartışacağı bir beyandır. farkındayım necip fazıl gibi şairlerin hayatları da türk edebiyatını yazdıkları kadar etkilemektedir, ama size necip fazılın islamcı olmadan önceki hayatını da hatırlatmak isterim.
ne olursa olsun, necip fazıl olması yazdıklarıyla yeterlidir.
neden savunmadığıma sahitlik mi ettinizde suan bu cumleyi kurdunuz? ister yüzüne kadar kapan ister kıcına kadar acıl orası kişinin kendi tercihi. bunları kullanıp malzeme yapan ben degilim dimi?
e heralde kötü örnek olurlar.ben gözümle görmedim arkadaşım..yapmamalı..asla asla..din üzerinden siyaset yapanda din görevlileride kötü şeyler yaparlarsa halka kötü örnek olurlar..
uludağ sözlükten copy paste yapıyorsun bari alıntı de2013 tarihli mesajı yapıştırmışsın
Aman şimdi de necip fazılın samimiyetinenasıl inanmazsın ha,o kadar şiir halkımızı bilinçlendiriyor diyecekler..ah ah kangrem oldum ..öncelikle kullandığımız kelimelere dikkat edelim
sinirlenmenin lüzmu yok, sakin de konuşabiliriz
necip fazılın samimiyetine inanmıyorum, son dönem fakirleştiğinde islamcılığı benimsemiş bir amcamız kendisi :)
Kuranın ispatı var mı diyen arkadaş ateist değilmiş. Ben yanlış biliyorsam düzeltin ama kurana inanmayan dinden çıkmaz mı?
dinde olan bi insan bu lafı dermi .. dinde değil ki dinden çıksın
dinden çıkarmaya mı ? bizmi çıakrmışız ... kuran islamın ispatı değildir. doğmatiktir. diyen biri sence dindemidir ?
buraya hakaret amacıyla girmiş biri. dine inamıyosa böyle kırıcı bi yorum yapma hakkını nerden buluyorsa bende ordan buluyorum ...
Evet ayip bi sey. fosur fosur uyunmaz ya sigara icilir ya osurulur.Osura osura uyuyon demissin kadinaFosur fosur uyuyorsun demek ayıp bişey mi ?
uludağ sözlükten copy paste yapıyorsun bari alıntı de2013 tarihli mesajı yapıştırmışsın
ne? copy paste miymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?