gece şarkı söyleyen kadın allahın kelamını öğretmiyor!Arkadaş nasıl hastalıklı bir zihniyettir bu ya? Farzet ki Nihat Hatipoğlu 600 bin TL kazanıyor. Bundan sana ne? Gecede bir şarkı söyleyerek milyarları götüren sanatçı kadar da mı değeri yok bu adamın? adam dinden imandan bahsedince aldığı para göze batıyor ama kendine sanatçı denilen bir kaç zıpçıktı bir taraflarını açarak milyonlara gösterince aldığı parayı hak etmiş oluyor. Bu adam bir program yapıyor ve program izlendikçe kanal reklamlar alıp gelir sağlıyor değil mi? Bu gelirin sadece kanalın cebine girmesi mi doğrudur yoksa gelirden Nihat beyin de pay alması mı? Yok Nihat bey kazanmasın diyorsan izleme programı kardeşim
Kuran-ı Kerim'dir.Bu kadar ispat ariyorsun da islamin ispati nedir onu aradin mi hic
şarkı söyleyince daha mı üzerimizde emeği oluyor ?gece şarkı söyleyen kadın allahın kelamını öğretmiyor!
okudum zaten .. noldu güvenim mi azaldı .. başbakana para çaldın dediler şimdi cumhurbaşkanı oldu
izlemiyorum zaten hiç bir hoca vs yada medayatik program izlemiyorum..allahın kelamı para ile yayılmaz yayılamaz bu dinin felsefesine uymaz..Arkadaş nasıl hastalıklı bir zihniyettir bu ya? Farzet ki Nihat Hatipoğlu 600 bin TL kazanıyor. Bundan sana ne? Gecede bir şarkı söyleyerek milyarları götüren sanatçı kadar da mı değeri yok bu adamın? adam dinden imandan bahsedince aldığı para göze batıyor ama kendine sanatçı denilen bir kaç zıpçıktı bir taraflarını açarak milyonlara gösterince aldığı parayı hak etmiş oluyor. Bu adam bir program yapıyor ve program izlendikçe kanal reklamlar alıp gelir sağlıyor değil mi? Bu gelirin sadece kanalın cebine girmesi mi doğrudur yoksa gelirden Nihat beyin de pay alması mı? Yok Nihat bey kazanmasın diyorsan izleme programı kardeşim
okudum zaten .. noldu güvenim mi azaldı .. başbakana para çaldın dediler şimdi cumhurbaşkanı oldu
allahın kelamını öğretmek yürek işidir..para işi değildir..sevgi işidir..allah rızası için mücadele vermektir bu para ile olmaz..şarkı söyleyince daha mı üzerimizde emeği oluyor ?
Kuran-ı Kerim'dir.
gece şarkı söyleyen kadın allahın kelamını öğretmiyor!
yine inanmıyorum ki ... bi yazıyla inanıcaz gerçek olup olmadığına ateistlerle mi uğraşıyorum neİspat ispat dedin gösterdik, okudum da ne oldu güvenim mi azaldı diyorsun. İspat isteme o zaman gerçeğin peşindeymiş gibi ben böyle mutluyum gerçek falan aramıyorum de :)
Kuran-ı Kerim'dir.
Kuran-ı Kerim'dir.
şoklardayımbunun ispatı var mı? YOK.
bu konu derin ban yerim. Susuyorum :)
İspat ispat dedin gösterdik, okudum da ne oldu güvenim mi azaldı diyorsun. İspat isteme o zaman gerçeğin peşindeymiş gibi ben böyle mutluyum gerçek falan aramıyorum de :)
bilgece anlatamadım boşver..Bir kanal eger bir kisi uzerinden milyonlari goturuyorsa kimse kusura bakmayacak.
Kazandigi para helal hoş olsun.
Islami ogretirken para kazanip kazanmamasi bizi alakadar etmez.
Ne kadar kazandigi da alakadar etmez.
Para kazansin ki filmlerde dizilerde hizmetci olarak örtüluler, kahvede oturan bos aylak kisi olarak da haci hocalar gösterilmesin artik..
allahın kelamını öğretmek yürek işidir..para işi değildir..sevgi işidir..allah rızası için mücadele vermektir bu para ile olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?