"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

allahın kelamını öğretmek yürek işidir..para işi değildir..sevgi işidir..allah rızası için mücadele vermektir bu para ile olmaz..
herkesin düşüncesi farklıdır . kimisi para almaz kimisi alır... ne yaptığıdır önemli olan parayı.. oteli ne amaçla açtırdığı ? aldığı parayı belki afrikaya gönderiyo.. ne biliyosunuz yaa. göndermesede dahi. hakediyo.

yine inanmıyorum ki ... bi yazıyla inanıcaz gerçek olup olmadığına ateistlerle mi uğraşıyorum ne

Bir yazıyla mı inanacağız derken? Haberi okudunuz mu ilgili kanun maddesi, otelin planı ve bilgi notu detaylarıyla verilmiş. Amaan boşverin canm ne gerek var yaşasın hocamız kaçak oteller feda olsun :)

ben hırsız olduğuna inanmıyorum canım hırsız dediler niye cumhurbaşkanı yaptılar o zaman. siyasete hiç girmicem asıl sen düz mantıksın ...

Iyi dusun iyi olsun, ispatla isiniz yok gibi duruyor

ne için hak ediyo..allahın kelamı para ile yayılamaz..ben peygamberlere inandım..onlar mütevazi idi,fakirdi..hz isa aylarca oruç tutmuş..hz muhammed efendimiz asla doyacak kadar yemezmiş beni dine bunlar bağladı..

Guzel bi benzetmem var da hassasiyetinize dokunacak yine. O zaman gunumuzdeki bircok populer fantastik kitabi gercek kabul etmemiz lazim. Bir yerde yazili olmasi onu ispat yapiyorsa eger

Kavramları birbirine karıştırmamak lazım. Kuran'-ı Kerim bir ispat değildir. Allah'ın varlığını ya da Kuran-ı Kerim'in onun kelamı olduğunu ispatlayamayız.

İnananlar için ispatıdır. İnanmayanlar için değildir tabiki. Bu sadece dinde değil her konuda böyledir.
Ben Allahın kelamı olduğuna inanıyorum çünkü müslümanım.
Fantastik kitaplarla Kuran-ı Kerim bir tutulabilir mi? Bence asla. Ama sizin düşünceleriniz böyle tabi saygı duyarım.

Afrikaya para gönderme klişesi 90larda kaldı zannetmiştim. Ana haberleri açıp izleyin bi Afrikaya gerek yok, kendi ülkemiz yeterince kötü durumda. Otelini hayrına bedava mı açmış ? Peh peh... Helal olsun daha çok alsın inşallah, daha çok kaçak yer yapılsın, daha çok ağaç kesilsin, daha çok daha çok...hepsi sizin gibi gözü kapalı olanların rızkından olsun yalnız benim rızkımdan değil ben helal etmiyorum.

İslam'da olan bir şey bu,adam bel altı meraklısı olduğundan açmamış mevzuyu,sormuşlar cevaplamış.
Haram değil ama bu şekilde yapılırsa daha güzel demiş.
Bu söylenenler zaten Müslümanlar için geçerli.
Her konuda inançlarına,kendilerinesaygı bekleyen ateist,deist arkadaşlar neden dalgaya alıyor onu hiç anlamıyorum.
Zaten sizi bağlayan bir durum yok.İstediğiniz gibi yıkanın,birlikte olun.
Size yapılmamış bir uyarıyı,sizi kapsamayan bir emri alaya almak neden ?

bilgece anlatamadım boşver..

Bence sen kendin de neye inanacagini ne diyecegini bilmiyorsun.
kendin neysen o ol.
Madem bu insanlari sadece tanisaydin islamdan sogurdun nerden biliyorsun ki islamin hak din oldugunu? Kuranin hak bir kitap oldugunu?

Bence neye inaniyorsan onu savun cryptic.
Bu yaptigin hoş görünmüyor çünkü.
Adam para kazanacak. Ister Hayır işi yapar ister yapmaz. Bu da bizi ilgilendirmez.
Allahla onun arasindadir.
Sen kalkip Islami teblig edebiliyor musun?
Ya da ben kalkip teblig edebiliyor muyum?
Hayir.
Ama bu adam kalkip milyonlara seslenip teblig edebiliyorsa aldigi para da hoş olsun.
Milletin aldigi paralara niye karisir olduk anlamiyorum..

ne için hak ediyo..allahın kelamı para ile yayılamaz..ben peygamberlere inandım..onlar mütevazi idi,fakirdi..hz isa aylarca oruç tutmuş..hz muhammed efendimiz asla doyacak kadar yemezmiş beni dine bunlar bağladı..
benim hoca olacak kadar dini bilgim olsa bende o kadar para alırdım ... sanatçılar alacağına ben alırım ..

E yani dinde ispat olmaz arkadasim inanirsin gonulden baglanirsin o senin bilecegin is bunu anlatmaya calisiyorum. Din dogmadir ya kabul edersin ya reddedersin :)

Bir yazıya mı inanacağım diye açıklama getirmiş oradan konuyu birden cumhurbaşkanına bağlamış. Demek ki hırsız diyince cumhurbaşkanı geliyor aklına :)

Kuran'ı okumak mı? Ne gerek var yaa okuyacaksın da , düşüneceksin de, anlayacaksın da ohoo. Biri anlatsın dinleyelim en güzeli

insanoğluna hiç bir şey ispatlanamaz inandığına inanır..
ispatlamaya çalışan ateist olunca inanırmı insan ? çamur atmaya çalışıyosunuz .. nihat hatipoğluna hayranlığım yok.. ama söylediklerine saygı duyuyor ve inanıyorum ..

ben dinin para ile yayılmasına karşıyım bilgece..tamamen parasız yapılmalı yada tüm para bu iş için sermaye olmalı..neye inandığım belli allaha ve peygamberlerine başka neye inanmak zorundayım..rte yemi akp yemi söylermisin neden beni sürekli itham ediyorsun neden..vebal almıyormusun..

sen yorum yapma yaa sinirlendirdin insanı ...

ispatlamaya çalışan ateist olunca inanırmı insan ? çamur atmaya çalışıyosunuz .. nihat hatipoğluna hayranlığım yok.. ama söylediklerine saygı duyuyor ve inanıyorum ..
kimseye çamur atmam..insanlar neye inanmak isterse ona inanır..din işinden cep doldurulmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…