herkesin düşüncesi farklıdır . kimisi para almaz kimisi alır... ne yaptığıdır önemli olan parayı.. oteli ne amaçla açtırdığı ? aldığı parayı belki afrikaya gönderiyo.. ne biliyosunuz yaa. göndermesede dahi. hakediyo.allahın kelamını öğretmek yürek işidir..para işi değildir..sevgi işidir..allah rızası için mücadele vermektir bu para ile olmaz..
şoklardayım
maalesef canım..şu an inanmayan gençleri suçlayamıyorum çok var yeğenler falan onları suçlamak mümkün değil..Canim benim ya keske sen gibi masum dusunenler olsa ama kaldi mi oylesi :)
yine inanmıyorum ki ... bi yazıyla inanıcaz gerçek olup olmadığına ateistlerle mi uğraşıyorum ne
ben hırsız olduğuna inanmıyorum canım hırsız dediler niye cumhurbaşkanı yaptılar o zaman. siyasete hiç girmicem asıl sen düz mantıksın ...hırsızı kaçakçıyı savunup dini bilginin peşinden gideni ilk kez görüyorum. "Adam hırsız ama yine de fikirlerini seviyorum", Kur-an'ı açıp bi kul hakkı gibi şeyler okuyun o zaman adam hırsız ama cumhurbaşkanı oldu diye düz ve boş mantıkla savunmazsınız belki.
herkesin düşüncesi farklıdır . kimisi para almaz kimisi alır... ne yaptığıdır önemli olan parayı.. oteli ne amaçla açtırdığı ? aldığı parayı belki afrikaya gönderiyo.. ne biliyosunuz yaa. göndermesede dahi. hakediyo.
ne için hak ediyo..allahın kelamı para ile yayılamaz..ben peygamberlere inandım..onlar mütevazi idi,fakirdi..hz isa aylarca oruç tutmuş..hz muhammed efendimiz asla doyacak kadar yemezmiş beni dine bunlar bağladı..herkesin düşüncesi farklıdır . kimisi para almaz kimisi alır... ne yaptığıdır önemli olan parayı.. oteli ne amaçla açtırdığı ? aldığı parayı belki afrikaya gönderiyo.. ne biliyosunuz yaa. göndermesede dahi. hakediyo.
o işler uzun..ben hırsız olduğuna inanmıyorum canım hırsız dediler niye cumhurbaşkanı yaptılar o zaman. siyasete hiç girmicem asıl sen düz mantıksın ...
Guzel bi benzetmem var da hassasiyetinize dokunacak yine. O zaman gunumuzdeki bircok populer fantastik kitabi gercek kabul etmemiz lazim. Bir yerde yazili olmasi onu ispat yapiyorsa eger
Kavramları birbirine karıştırmamak lazım. Kuran'-ı Kerim bir ispat değildir. Allah'ın varlığını ya da Kuran-ı Kerim'in onun kelamı olduğunu ispatlayamayız.
Afrikaya para gönderme klişesi 90larda kaldı zannetmiştim. Ana haberleri açıp izleyin bi Afrikaya gerek yok, kendi ülkemiz yeterince kötü durumda. Otelini hayrına bedava mı açmış ? Peh peh... Helal olsun daha çok alsın inşallah, daha çok kaçak yer yapılsın, daha çok ağaç kesilsin, daha çok daha çok...hepsi sizin gibi gözü kapalı olanların rızkından olsun yalnız benim rızkımdan değil ben helal etmiyorum.herkesin düşüncesi farklıdır . kimisi para almaz kimisi alır... ne yaptığıdır önemli olan parayı.. oteli ne amaçla açtırdığı ? aldığı parayı belki afrikaya gönderiyo.. ne biliyosunuz yaa. göndermesede dahi. hakediyo.
bilgece anlatamadım boşver..
insanoğluna hiç bir şey ispatlanamaz inandığına inanır..Iyi dusun iyi olsun, ispatla isiniz yok gibi duruyor
benim hoca olacak kadar dini bilgim olsa bende o kadar para alırdım ... sanatçılar alacağına ben alırım ..ne için hak ediyo..allahın kelamı para ile yayılamaz..ben peygamberlere inandım..onlar mütevazi idi,fakirdi..hz isa aylarca oruç tutmuş..hz muhammed efendimiz asla doyacak kadar yemezmiş beni dine bunlar bağladı..
İnananlar için ispatıdır. İnanmayanlar için değildir tabiki. Bu sadece dinde değil her konuda böyledir.
Ben Allahın kelamı olduğuna inanıyorum çünkü müslümanım.
Fantastik kitaplarla Kuran-ı Kerim bir tutulabilir mi? Bence asla. Ama sizin düşünceleriniz böyle tabi saygı duyarım.
hırsızı kaçakçıyı savunup dini bilginin peşinden gideni ilk kez görüyorum. "Adam hırsız ama yine de fikirlerini seviyorum", Kur-an'ı açıp bi kul hakkı gibi şeyler okuyun o zaman adam hırsız ama cumhurbaşkanı oldu diye düz ve boş mantıkla savunmazsınız belki.
ispatlamaya çalışan ateist olunca inanırmı insan ? çamur atmaya çalışıyosunuz .. nihat hatipoğluna hayranlığım yok.. ama söylediklerine saygı duyuyor ve inanıyorum ..insanoğluna hiç bir şey ispatlanamaz inandığına inanır..
ben dinin para ile yayılmasına karşıyım bilgece..tamamen parasız yapılmalı yada tüm para bu iş için sermaye olmalı..neye inandığım belli allaha ve peygamberlerine başka neye inanmak zorundayım..rte yemi akp yemi söylermisin neden beni sürekli itham ediyorsun neden..vebal almıyormusun..Bence sen kendin de neye inanacagini ne diyecegini bilmiyorsun.
kendin neysen o ol.
Madem bu insanlari sadece tanisaydin islamdan sogurdun nerden biliyorsun ki islamin hak din oldugunu? Kuranin hak bir kitap oldugunu?
Bence neye inaniyorsan onu savun cryptic.
Bu yaptigin hoş görünmüyor çünkü.
Adam para kazanacak. Ister Hayır işi yapar ister yapmaz. Bu da bizi ilgilendirmez.
Allahla onun arasindadir.
Sen kalkip Islami teblig edebiliyor musun?
Ya da ben kalkip teblig edebiliyor muyum?
Hayir.
Ama bu adam kalkip milyonlara seslenip teblig edebiliyorsa aldigi para da hoş olsun.
Milletin aldigi paralara niye karisir olduk anlamiyorum..
sen yorum yapma yaa sinirlendirdin insanı ...Bir yazıya mı inanacağım diye açıklama getirmiş oradan konuyu birden cumhurbaşkanına bağlamış. Demek ki hırsız diyince cumhurbaşkanı geliyor aklına :)
Kuran'ı okumak mı? Ne gerek var yaa okuyacaksın da , düşüneceksin de, anlayacaksın da ohoo. Biri anlatsın dinleyelim en güzeli
kimseye çamur atmam..insanlar neye inanmak isterse ona inanır..din işinden cep doldurulmaz..ispatlamaya çalışan ateist olunca inanırmı insan ? çamur atmaya çalışıyosunuz .. nihat hatipoğluna hayranlığım yok.. ama söylediklerine saygı duyuyor ve inanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?