neden haram mı ? kim uyduruyo bunları ?kimseye çamur atmam..insanlar neye inanmak isterse ona inanır..din işinden cep doldurulmaz..
İnananlar için ispatıdır. İnanmayanlar için değildir tabiki. Bu sadece dinde değil her konuda böyledir.
Ben Allahın kelamı olduğuna inanıyorum çünkü müslümanım.
Fantastik kitaplarla Kuran-ı Kerim bir tutulabilir mi? Bence asla. Ama sizin düşünceleriniz böyle tabi saygı duyarım.
bunun ispatı var mı? YOK.
bu konu derin ban yerim. Susuyorum :)
uyduran yok konuşan yok,düşüncem bu şekilde..Müslümanlığın yayılması mesela..böyle şeyler yoktu..yani maddiyat ön planda tutulmadı gönül işiydi..neden haram mı ? kim uyduruyo bunları ?
haram paramı dedikvalla burda okuduklarımdan sonra daha çok inandımki... NİHAT HATİPOĞLU GİBİ din adamlarının aldıkları para son kuruşuna kadar helaldir...
ben dinin para ile yayılmasına karşıyım bilgece..tamamen parasız yapılmalı yada tüm para bu iş için sermaye olmalı..neye inandığım belli allaha ve peygamberlerine başka neye inanmak zorundayım..rte yemi akp yemi söylermisin neden beni sürekli itham ediyorsun neden..vebal almıyormusun..
sen yorum yapma yaa sinirlendirdin insanı ...
hakediyolar anlamında dedim.. nerde yazıyor din adamı para kazanmamalı diye ? onların öğretmenlerden ne farkı var ki öğretmenlerde zaten. .. bizim gibi cahilleri bilgilendiriyolar... niye para almasınlar ?haram paramı dedik
sevdacım her ilkitarafta birbiriyle alay ediyor onu sorarsan..ya burada bir ablamıza sen istersen donuna kadar mini giy kümse karışmaz emin ol yazmıştı..:)İslam'da olan bir şey bu,adam bel altı meraklısı olduğundan açmamış mevzuyu,sormuşlar cevaplamış.
Haram değil ama bu şekilde yapılırsa daha güzel demiş.
Bu söylenenler zaten Müslümanlar için geçerli.
Her konuda inançlarına,kendilerinesaygı bekleyen ateist,deist arkadaşlar neden dalgaya alıyor onu hiç anlamıyorum.
Zaten sizi bağlayan bir durum yok.İstediğiniz gibi yıkanın,birlikte olun.
Size yapılmamış bir uyarıyı,sizi kapsamayan bir emri alaya almak neden ?
lüx içinde yaşamk Müslümanlarında hakkı..hakediyolar anlamında dedim.. nerde yazıyor din adamı para kazanmamalı diye ? onların öğretmenlerden ne farkı var ki öğretmenlerde zaten. .. bizim gibi cahilleri bilgilendiriyolar... niye para almasınlar ?
Dedim ya inanmamayı seçen bir insan için yoktur. Ben inanıyorum ve gönülden bağlıyım. Bunun için bir ispata ihtiyacım var mı? Asla.
sevdacım her ilkitarafta birbiriyle alay ediyor onu sorarsan..ya burada bir ablamıza sen istersen donuna kadar mini giy kümse karışmaz emin ol yazmıştı..:)
ateistsin belli .. ne işin var bu sayfada ?Emredersiniz :) Gerçekleri söylediğim için sinirlenmiş olabilirsin, olur öyle.
ne yapabilirizki..karikatürle ilgili konuda benimlede alay edildi..sanattan anlamdığımı sanattan korkmamam gerektiğini söyleyen arkadaşta oldu:)İyi de kendilerini bağlayan bir durum yok.Benim anlatamadığım,anlamadığım o.
ateistsin belli .. ne işin var bu sayfada ?
ateist giremezmi yazıyor:)ateistsin belli .. ne işin var bu sayfada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?