"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

aynen..birde helal etme modası çıktı şimdi...şunu yaptı helal olsun..benim böylelerinde bir lira hakkım varsa haram olsun..din işinden din üzerinden paramı kazanışlır..ha bir sermaye olur dinden kazenılan din uğruna harcanır o ayrı..cebini doldurma.lüx araba lüx telefon almak için allahın kelamı kullanılırmı..hangi inanca sığarki bu..

Aynı şeyi söylüyoruz aslında. Allah ve din elle tutulur gözle görülür bir şey değil ispatı olmaz sorgusu olmaz. Sorgularsan zaten deist ya da ateist olursun. Ya inanırsın ya inanmazsın.

İnanmayanlar inananların konularına yorum yapmak zorunda değil. Bunu kişisel algılamayın ama her dini konuya Bu smile kullanarak yapılan yorumlar hoş olmuyor. Biri çıkıp bir şey dediğinde ise hemen düşünce özgürlüğü yok cart curt. Dokunma o zaman kardeşim insanların yumuşak karnına. Kim neye inanmak istiyorsa inansın. Dalga geçme.

Ben bu konuda tepki gösteren arkadaşlara şaştım doğrusu , yahu eğer müslüman değilsen zaten seni ilgilendirmez kardeşim, aldırma, gül geç. ha eğer müslümansan aç fıkıh kaynaklarını araştır, Nihat hoca doğru mu söylemiş, yoksa çarpıtmış mı. eğer söylediği islam a göre doğru değilse o zaman tepkini ortaya koy. delil göster , hadisi şerif koy , ayet koy, boş boş goygoyla ne yapamaya çalıştığınızı anlamış değilim doğrusu...

o konu diğer başlıkta :) Ben dalga geçmiyorum, sadece bu din adamlarının tutarsız davranışları ya da dini kullanıp siyaset yapanların tavırlarını eleştiriyorum. Alay etmek çok başka, peygamber ve kitaplar üzerinden söylem yapmıyorum farkındaysanız.

Peki deist olduğun halde neden böyle bir konu açma gereği hissettin? Merak ettim sadece.

Duka Tesla sen ateistsin, @cryptic senin ne olduğun belli değil, Velvette sen de münafıksın benim gibi. Bilir kişiler hüküm verdi. Ne işimiz var bu sayfada açmaz olaydım

Beni Nihat Hatipoğlu'nun kaçak oteli için istediği ispata istinaden verdiğim linklere dayanarak ateist ilan etti sanırım.
Gerçek ateizm bu değil oysa

Güzel özet bravo.

Hic anlamayacaksiniz gerçekten hiç.

Biz burada Nihat Hatipoglunun üstün sahsiyetini? Doga üstü güçlerini! Savunmuyoruz.

Biz burada merak edilen sorulara Islami acidan verilen cevaplari tartisiyoruz.

Simdi birisi kalkip "hocam ben karimla sevisiyorum ama o istemiyor bunun icin ne yapmaliyim" diye sorsa ve hoca da cevap verse acaba hoca mi sapık olur yoksa o soruyu soran mi?

Hocanin gorevi sorulara Islami ölçüde cevap vermek.

Bi git edepsiz, sapik, deyyus bu nasil bir soru"
derse ;
O zaman da " suna bak cinsellik soran kisiye neler dedi, sanki cinsellik ayip bir seymis" diye yine ilginc ilginç seyler soyleyeceksiniz.

Yani iki ucu seyli değnek. ..

Peki deist olduğun halde neden böyle bir konu açma gereği hissettin? Merak ettim sadece.
Aynen ya islama, nihat hocaya inanlar uygular bunu uygularsa eğer , ya da inansa da aman ne gerek var diye benim gibi bosverir, geri kalan insanlar ne diye bu kadar bunlari dert edip yazdikca yaziyor acaba ?

Aynen ya islama, nihat hocaya inanlar uygular bunu uygularsa eğer , ya da inansa da aman ne gerek var diye benim gibi bosverir, geri kalan insanlar ne diye bu kadar bunlari dert edip yazdikca yaziyor acaba ?

Sanirim ya inanmak istiyorlar ya da Islami boyle seylerden vurmak istiyorlar.
Ah ah bilmiyorlar ki Islam böyle seylerden vurulmaz..

Sanirim ya inanmak istiyorlar ya da Islami boyle seylerden vurmak istiyorlar.
Ah ah bilmiyorlar ki Islam böyle seylerden vurulmaz..

arkadaşım neden vurayım, paronayak mısınız :) İslamla bir derdim yok, derdim buna uygun yaşamayanlarla. Bakara'ya Makara kukara diyenlerle

Aynen öyle. İster uygularsın ister uygulamazsın. Ama zaten inanmadığın bir konuda fikir belirtmek çok gereksiz. Üstelik fikirkerin hep ayrı yönde olduğu için insanlar birbirine düşüyor. Gereksiz kaos.

Bende inanıyorum ama bu konuda bahsi geçenleri uygulamıyorum. Uygulayanlara ne diyeyim şimdi. Banane herkes kendinden sorumludur.

İslamı kurallarına göre uygulamak isteyen dinler, inancı olmayan da dinlemez. Bu kadar basit bir şey için neden tartışma çıkıyor anlayamıyorum. İnanmıyorsanız zaten size hitaben söylenmiyor. Kim ne yapıyorsa yapsın.

Herkes de her konuda görüş bildirmesin bir zahmet,islam hakkında bilgi sahibi olmak her konuda konuşabilecegin anlamına gelmez.Kendisi geçen yıl da ateistlere şeytan demişti,ateistler inanıyor mu şeytana hayır,ama bu hakaret ve direkt hedef belirtme olduğu için ceza almasi gerekirdi.Başka bir kişi dindar insanlara böyle bir imada bulunsa,ortalık yıkılır,program yayından kaldırılır.Ama nihat hatipoğluna dokunulmadı çünkü kendisi bu dönemlerde süper gündem değiştiriyor,konuşulması gereken milyon tane şey varken gündemimiz `çıplak mı yıkansak,yıkanmasak mı?` oldu,her şey de unutuldu.

Bir şeye inanmıyor olmam onunla ilgili kelam etmeme engel değil , olmamalı. Siz de islam dışı konular açabilirsiniz, seviye çerçevesinde tartışırız. Magazin mi paylaşaydım , ya da dinler yoktur diye illa haber mi paylaşayım. Türküz diye dış gündemde suya sabuna dokunmamak gibi bir şey olur sizin söylediğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…