• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karım Anne Oldu Kocasını Unuttu

karısının uzaklaşmasını kalıcı sanıp başka bedenlere yöneliyomuş ya duygusal amca.
işin duygusallığına boğulup en önemli kısmını atlamış herkes.
yazıyı okurken "bu işte bi bityeniği var" diyerek okudum şahsen, haksız da çıkmadım :)

Aferin December ım olumunekankayizsmile

Herkes kadınlar anne olunca kocasını ihmal etmemeli dersini almış, birbirlerine de bunu öğütlemişler. Kadın olmak makine olmak gibi vesselam. İlk defa anne olmuşsun afallıyorsun yoruluyorsun hele bir de zor bir çocuğun var ise insan aynaya bakacak vakit bulamıyor bu hissi çok iyi biliyorum. Ama adam kadının yükünü biraz hafifleteyim yardımcı olayım demiyor rahatsız olduğu durumları da kadına iletmiyor ve başka bedenlere yöneliyor. Suçu da kadına atıyor. Ama bu kadın niye annelikten zevk alamadı niye acı çekiyor diye düşünmüyor. Bu yazı bunu anlatıyor bence gamyoncuiremsu

Bir erkeğin yaşadığı çok güzel anlatmış, aslında bazenbayanlar olarak kendimizi bırakıyoruz sonra da eşlerimize suç buluyoruz, acaba bizler elimizden geleni yapıyomuyuz??
(Tabi herkes için söylemiyorum)

Aferin December ım olumunekankayizsmile

Herkes kadınlar anne olunca kocasını ihmal etmemeli dersini almış, birbirlerine de bunu öğütlemişler. Kadın olmak makine olmak gibi vesselam. İlk defa anne olmuşsun afallıyorsun yoruluyorsun hele bir de zor bir çocuğun var ise insan aynaya bakacak vakit bulamıyor bu hissi çok iyi biliyorum. Ama adam kadının yükünü biraz hafifleteyim yardımcı olayım demiyor rahatsız olduğu durumları da kadına iletmiyor ve başka bedenlere yöneliyor. Suçu da kadına atıyor. Ama bu kadın niye annelikten zevk alamadı niye acı çekiyor diye düşünmüyor. Bu yazı bunu anlatıyor bence gamyoncuiremsu

yani... :delphin:
duygu bombası babamız; birkaç gece bebeği kendi uyutsaymış da kadın kendine baksaymış.. anne neden acı çekiyor gibi görünüyor acaba? uykusuzluk, yorgunluk, wc ye bile giderken "nereye yatırsam" endişesi, banyo yapamama olabilir mi sebep?
"baba olunca hayatım değişti" diyen arkadaş işin bu boyutuna bakmamış hiç.. vah vah, yanlızlıktan başka bedenlere gitmiş.. cehennemin dibine gitsin.. peki çaresiz kalan annemiz nereye gitsin???? :kahve:

Bazı kadınlarımız çocuklarına verdiği ilginin yarısını bile vermiyor eşlerine.

Bu da adamların zoruna gidiyor haklı olarak çocuk olmadan önce ne iyiydik,çocuk oldu ne değişti gibi durumlar çıkabiliyor ortaya...

Göremiyoruz belki ama erkeklerin de düşünceleri duyguları hisleri var...Bunu görememek bizim sorunumuz değil aslında,onlarda bu duyguyu gösterememe yeteneği var o yüzden göremiyoruz.

Back
X