Karın germe ameliyatı olacağım çok kararsızım..

askmuzikali

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
36
9
298
Merhaba hepinize,karnım çok fazla bana göre ve sarkık.geçen hafta plastik cerrah ile görüştüm.daha önce bir tanıdığın karnını yapmıştı bel oyuntusu bile olmayan birini balık kız gibi oyuntulu yaptı göbeği dümdüz.ama ben hiç evlenmedim doktorum bana sadece 1 sene hamile kalmamam gerektiğini söyledi.ama rahat değilim.sporla geçmez deri fazlalığın dedi bana,üstelik zayıflamama gerek olmadığını söyledi.yağların ve deri fazlalığın hepsini alabilecek miş.offf tam anlatamadım sanırım.kafam çok karışık.ama bu göbekle çok mutsuzum.yaptıran arkadaşlar varsa lütfen desteklerinizi bekliyorum.ayrıca meme estetiğide olmuştum ama çok kötü oldu 1,5 yıl önce.onuda düzeltecek doktorum mememin çok kötü yapıldığını söyledi.biri küçük biri büyük oldu mememin.protez de taktırsam güzel olur mu? Doktorum gerek olmadığını söyledi ama ben küçük meme de istemiyorum.hiç protez taktıran var mı?
Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

askmuzikali merhaba, forumlarda dolaşırken rastladım sana... Yaren'in açtığı forum var estetik - karın germe ..... http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32600&page=1435 .... orada bir çok yazışma var ve çok aktif bir forum oraya bir yaz istersen belki yardımcı olacak birileri çıkar karşına...
Sevgiler, umarın herşey istediğin gibi olur

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum canım.
Allah razı olsun senden...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başlığı açalı çok olmuş :) ancak yeni nasip oldu ameliyat olmak
Haftaya Pazartesi Allah tan bi mani olmazda Ege Üniversitesi hastanesinde yiğit tiftikçioğluna ameliyat olacağım.
daha önce olanlar nelere dikkat etmem lazım, ne sormalıyım bunları merak ediyorum.
Gerginlik olmaya başladı (
korkuyorum ne tavsiye edersiniz desteklerinizi bekliyorum.

Kimse yazmamış
Ameliyatımı oldum bugün 6 gün oldu Şükürler olsun
Ancak çok şişim karnımın Şekli nasıl olacak merakla bekliyorum
Kimse yazmamış
Ameliyatımı oldum bugün 6 gün oldu Şükürler olsun
Ancak çok şişim karnımın Şekli nasıl olacak merakla bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Bu gün benimde 8.günüm inş hayalini kurduğumuz görüntüye kavuşuruz..

Geçmis olsun cnm bugun benimde 5.ci gunum tam karın germe meme diklestirme ve protez takıldı:) iyiyim Allaha sukur

Geçmis olsun cnm bugun benimde 5.ci gunum tam karın germe meme diklestirme ve protez takıldı:) iyiyim Allaha sukur

Aman Allah ım büyük cesaret hepsi bi arada
Iyi olmana sevindim ben karın germeye dayanamıyorum karnında şişlik var mı benim çok şiş hiç düzelecek gibi durmuyor

Geçmiş olsun.. Foto eklermisin, birde mümkünse yapılan tüm işlemleri ve fiyatı yazarmısın, herkez yararlansın.. Karın germe 4 ay sonra tam oturmaya başlıyor , yolun başındasın stres yapma :)

Geçmiş olsun.. Foto eklermisin, birde mümkünse yapılan tüm işlemleri ve fiyatı yazarmısın, herkez yararlansın.. Karın germe 4 ay sonra tam oturmaya başlıyor , yolun başındasın stres yapma :)

Teşekkür ederim :)
kilo alıp vermeden dolayı karnım sarkmıştı o toparlandı. Beni rahatsız eden göbeğimde sadece. Valla 3.800 tl ye oldum ama doktorun görüp karar vermesi gerekir. Ben ege üniversitesinde oldum dediğim gibi.
aslında başka bi doktorla anlaşmıştım Özel muayehanesi olan 7-8 bin civarı istedi benden. Toparlayamadım ben de ege üniversitesine gittim. Foto özel yazmaya hakkım olduğunda öncesini ve Sonrasını atarım sana olur mu :)

7/8 isteyen kimdi.. İnşallah unutmadan atarsın foto.. Seni izlemeye alayım sende benimkileri gör :)

7/8 isteyen kimdi.. İnşallah unutmadan atarsın foto.. Seni izlemeye alayım sende benimkileri gör :)
Isim vermek ayıp olur ablam ona yaptırmıştı çünkü :) o da 2,5 ay oldu :)
Ablam silikonda taktırdı toplamda 12 bin verdi.
Izmir de yaşıyorsan kesinlikle doç.dr.yiğit özer tiftikçioğluna git derim zaten araştırırsan nasıl bi doktor olduğunu anlarsın.

Ben can kopal a yaptırdım , çokta memnunum şükür.. 7 ay olacak.. Yağ alma karın germe ve burun estetiği 7.500 tl verdim

Aman Allah ım büyük cesaret hepsi bi arada
Iyi olmana sevindim ben karın germeye dayanamıyorum karnında şişlik var mı benim çok şiş hiç düzelecek gibi durmuyor
Cnm bendede oldu sislik bol bol yuru bitki cayları ic, ve sana tavsiyem kefirde cok iyi geliyor hani ne kadar hareket etmeye calıssakta kısıtlı hareket ediyoruz maalesef bagırsaklar calısmıyor sisiyoruz birde odem var tabi:)

Cnm bendede oldu sislik bol bol yuru bitki cayları ic, ve sana tavsiyem kefirde cok iyi geliyor hani ne kadar hareket etmeye calıssakta kısıtlı hareket ediyoruz maalesef bagırsaklar calısmıyor sisiyoruz birde odem var tabi:)

Evet canım haklısın da afedersin kullandığım antibiyotik ishal yaptı bi de vitamin ilacı kullanmalı mıyım diye düşünüyorum. Bugün kontrolüm vardı direnlerimde çıktı.
Antibiyotiğe devam et dedi doktorum. Bi kutu daha aldım.
Bayrama kadar çok iyi oluruz inşallah :)

Gecmis olsun cnm. Vitamin bilmiyorum keske doktoruna danışsaydın kanı sulandıran hiçbirsey kullanmaman gerekiyor. Benim direnlerim 2.gun cıktı hem memislere takılanlar hemde göbuşe takılanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…