Karın germe ameliyatı olacağım çok kararsızım..

Kimse yazmamış
Ameliyatımı oldum bugün 6 gün oldu Şükürler olsun
Ancak çok şişim karnımın Şekli nasıl olacak merakla bekliyorum
merhabar bende sizin gibiyim ameliyat olacağım ihşallah acaba sakıncası yoksa nerede ve ne kadar ücret ödediniz belirtirmisiniz birde nekadar kiloyla girdin ameliyata şimdi kaç kilosun ne kadar yağ aldı memnunmusunuz doktorunuz kim şimdi nasılsınız dik yürüyebiliyormusunuz ağrılarınız biraz hafifledimi valla sizleri böyle gördüğümde benimde ameliyat iştahı kabarıyor moral buluyorum ilerki günlerde iyileşme sürecini yazarsanız çok sevinirim çok merak ediyor sizi hoşca kalın görüşmek üzere

Geçmiş olsun.. Foto eklermisin, birde mümkünse yapılan tüm işlemleri ve fiyatı yazarmısın, herkez yararlansın.. Karın germe 4 ay sonra tam oturmaya başlıyor , yolun başındasın stres yapma :)
merhaba nasılsın arkadaşım iyileştinmi göbeğin oturdumu yerine seni merak ediyorum malesef ben olamadım çok üzülüyorum

merhaba nasılsın arkadaşım iyileştinmi göbeğin oturdumu yerine seni merak ediyorum malesef ben olamadım çok üzülüyorum
Saol cnm bnm çok iyiyim şükür.. Foto ekledim iyileştikten sonra.. Üzülme cnm herşey nasip.. Hiç ummadığın bir anda oluvermişsin.. İnşallah herşey gönlünce olsun

Gecmis olsun cnm. Vitamin bilmiyorum keske doktoruna danışsaydın kanı sulandıran hiçbirsey kullanmaman gerekiyor. Benim direnlerim 2.gun cıktı hem memislere takılanlar hemde göbuşe takılanlar
Saol canım, o telaştan aklıma gelmedi ki.
Korkağım biraz sanırım :)
Korse açılınca ödüm kopuyor
Hala dikişlerime bakamadım ablalarım bakıyor çok beğendiler de ben görünce ne hissedeceğim bilmiyorum :)

Gördüm fotoları maşallah harika görünüyorsun canım :)
Senin zaten fazla yok muş ki :)
Yokmuymuş :) :) o foto en son çekindiğim ve birdaha goto çekinmicem dediğim foto :))
Göbek deliğimden 2 parmak ( dr parmağı , kadın kadar ince deil ) yukarısına kadar kesilip çıkartıldı deri.. Şimdiyr kadar miğde die taşıdığımı karın olarak kullanıorum daha ne olsun :)

Ben ege Üniversitesi nde Doç.dr.yiğit özer tiftikçioğlun a oldum ben ameliyatımı 3.800 tl verdim. Bugün tam 7 gün oldu :)
Tam dik yürüyemiyorum maalesef yavaş yavaş artık inşallah.
En Güzeli sana nasip olur inşallah canım.
Rabbim gönlüne göre versin :)

valla benim göbeğimi görseydin artık ne derdin bilemiyorum foto koyacağım ama sonrası için daha çok erken söyleyeyim :)
Yapamadım nasıl Yükleniyor bu foto

Güzel olmustur eminim hepsi eski halinden daha iyidir en azindan benim icin oyle :) yarın ben doktordayım bakalım ne diicek

valla benim göbeğimi görseydin artık ne derdin bilemiyorum foto koyacağım ama sonrası için daha çok erken söyleyeyim :)
Yapamadım nasıl Yükleniyor bu foto
Buraya ekleyeceksrn dosya ekle dio ordan ekliosun.. Yada albüm oluştur var özel albüm için

Tatlım pc yok benim tlf dan giriyorum
yapabilir miyim öyle?
Bendede yok pc.. Telden giriorum.. Profilden kurcala biraz bulursun bence.. Yada bak yazı yazdığımız yerde dosya yükle yazıor burayada yükleyebilirsin burdan. Yoksa profil ayarlarında gez bakalım biraz illa bulursun albüm oluştur u

Canim ben 15 gün önce meme büyütme oldum..karin gerdirmeyide istiyorum ama ikisini bir arada cesaret edemedim..beni izlemeye alirmisin? Karinda cok iz kaiyor diyorlar ondan da korkuyorum
Tmm cnm alıyorum.. Sen kime oldun memişleri? Memnunmusun.. ? Karın germeyi kime olacaksın, konuştunmu dr unla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…