Karın germe ameliyatı olacağım çok kararsızım..

Tmm cnm alıyorum.. Sen kime oldun memişleri? Memnunmusun.. ? Karın germeyi kime olacaksın, konuştunmu dr unla?
Canim memisleri izmirde ufuk bilkaya oldum ve cok memnunum su an.daha cok yeniler..doktoruma karin germeyide sordum tabiiki. Bende sadece fazla olan deri alinmasi gerektigini söyledi..bende yag yok sanirim.baya zayifim.3 dogumdan sonra derim baya sarkik..iste dedigim gibi ikisini bir arada olmaya cesaret edemedim.tabii birde maddiyet meselesi

Geçmiş olsun Ne kadara oldun canım özelmi yoksa sgk anlaşmalı mı oldun.

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Fiyatlarınız süper. Bende iki ay sonra lazer lipoliz olucam, doktorum germeye gerek yok dedi. Lazer lipoliz zaten toparlayacak derinizi dedi. Daha pahalı bi yöntem ama. Benide izlemeye alırmısınız, izlerle biraz sıkıntım var aslında. Çok bellimi acaba? Ben ayrıca meme büyütmede olucam aynı anda.

inşallah gönlüne göre olur senin de canım :)

karın kesisi baştan başa mı? bendede sarkıklık ve göbek var..tehlikeli bir ameliyat diye duyunca..vaz geçtim..ölenler dahi varmış..bende sarkık sarkık dolaşıyorum..

asla korkma ölmek çok zor bir ihtimal o göbekle geziceğine ameliyat ol benim birbucuk ay oldu inan kendimi tanıyamıyorum cok mutluyum

Bende karar aşamasındayım, çok istiyorum karın germe ve meme dikleştirme ufuk bilkay ı düşünüyorum.
Cesaret edip randevu alamıyorum
ufuk bilkaya ameliyat olan arkadaşlar ilk muayene için hastaneye mi yoksa özel muayenehanesine mi gittiniz?
Hastaneden nasıl randevu alabilirim?
fiyatlar nedir?
Ameliyat ne kadar sürüyo?
Aynı gün hastaneden çıkabiliyo muyuz?

Fiyat bilgisi verebilir misin?

karın kesisi baştan başa mı? bendede sarkıklık ve göbek var..tehlikeli bir ameliyat diye duyunca..vaz geçtim..ölenler dahi varmış..bende sarkık sarkık dolaşıyorum..
Şu an öyle mutluyum ki canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah :)
foto koyabilsem görürdün de yapamıyorum pc lazım

hnmlar nebimde doğumdan sonra göbek kaldı foto göremiyorum sizin bende düşünmeye başladım bu operasyonu

hnmlar nebimde doğumdan sonra göbek kaldı foto göremiyorum sizin bende düşünmeye başladım bu operasyonu
Benimde karın germe ameliyatımın 5.gunu mutluyum yıllardır çok uzuldum bunaldım şimdi çok mutluyum allahın isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…