- Konu Sahibi askmuzikali
-
Canim memisleri izmirde ufuk bilkaya oldum ve cok memnunum su an.daha cok yeniler..doktoruma karin germeyide sordum tabiiki. Bende sadece fazla olan deri alinmasi gerektigini söyledi..bende yag yok sanirim.baya zayifim.3 dogumdan sonra derim baya sarkik..iste dedigim gibi ikisini bir arada olmaya cesaret edemedim.tabii birde maddiyet meselesiTmm cnm alıyorum.. Sen kime oldun memişleri? Memnunmusun.. ? Karın germeyi kime olacaksın, konuştunmu dr unla?
Geçmiş olsunBaşlığı açalı çok olmuş :) ancak yeni nasip oldu ameliyat olmak
Haftaya Pazartesi Allah tan bi mani olmazda Ege Üniversitesi hastanesinde yiğit tiftikçioğluna ameliyat olacağım.
daha önce olanlar nelere dikkat etmem lazım, ne sormalıyım bunları merak ediyorum.
Gerginlik olmaya başladı(
korkuyorum ne tavsiye edersiniz desteklerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim canım :)Önceki msjlarında okudum canım iyiymiş ücret istediğin gibi olur inş.
Bişey mi sordun canım sen :) bildiğim bişey ise cevap veririm tabiNeden kimse bana cvp yazmıyor yaaaa
inşallah gönlüne göre olur senin de canım :)Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Fiyatlarınız süper. Bende iki ay sonra lazer lipoliz olucam, doktorum germeye gerek yok dedi. Lazer lipoliz zaten toparlayacak derinizi dedi. Daha pahalı bi yöntem ama. Benide izlemeye alırmısınız, izlerle biraz sıkıntım var aslında. Çok bellimi acaba? Ben ayrıca meme büyütmede olucam aynı anda.
Fiyat bilgisi verebilir misin?Canim memisleri izmirde ufuk bilkaya oldum ve cok memnunum su an.daha cok yeniler..doktoruma karin germeyide sordum tabiiki. Bende sadece fazla olan deri alinmasi gerektigini söyledi..bende yag yok sanirim.baya zayifim.3 dogumdan sonra derim baya sarkik..iste dedigim gibi ikisini bir arada olmaya cesaret edemedim.tabii birde maddiyet meselesi
Şu an öyle mutluyum ki canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah :)karın kesisi baştan başa mı? bendede sarkıklık ve göbek var..tehlikeli bir ameliyat diye duyunca..vaz geçtim..ölenler dahi varmış..bende sarkık sarkık dolaşıyorum..
Ekleyemedim hala en kısa zamanda bi çözüm bulacağım canımKonu sahibini izlemeye aldım ama foto göremedim nasıl görebilirim?
Şu an öyle mutluyum ki canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah :)
foto koyabilsem görürdün de yapamıyorum pc lazım
Canim ben meme büyütme oldum, seninki karin germe bilemem..ilk randevuya muayenehanesine gideceksin tabii.hastane kendisinin degilki.sen karar verince ameliyat icin sana doktor veriyor randevuyuFiyat bilgisi verebilir misin?
Ege üniversitesin de yiğit özer Tiftikçioğlu na oldum ben ameliyatımı.hangi doktor yapmıştı..mutlu olmanada sevindim..iyi günlerde kullan ..tipimi çok bozuyor..kafamıda bozuyor ama çaresizim..
Benimde karın germe ameliyatımın 5.gunu mutluyum yıllardır çok uzuldum bunaldım şimdi çok mutluyum allahın isteyen herkese nasip etsinhnmlar nebimde doğumdan sonra göbek kaldı foto göremiyorum sizin bende düşünmeye başladım bu operasyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?