Karın germe ameliyatı oldum

3 gün kalıyorsun zaten özel oda da özellerde sanmiyorumki günlerce kalabilesin tam tersi o işler :)
Yok kalıyosun. Para verip kalıyorsun. Neyse ben kadını takibe aldım instadan aklımda kalsın. Nasipse kışın yaptıracağım. Çok teşekkürler

M Mayalartakvimi Canim 3 bolgeden girdim ben ameliyata,nerenin derdiyle ugrasacagimi sasirdim Uyluk izleri cok kotu dedigim gibi karin gibi degil,kasık bolgesi bakim zor birde o yuzden oraya bant kullaniyorum cok rahat ettim karnima krem suruyorum,hersey o kadar pahaliki idare ediyorum iste,banti 3 gun kullanip degistiriyorum,krem hergun suruyorum,ama kabarikliklari bile daha gecmedi,malesef...

Ersin Gonüllü’ye ameliyat olan var mı aranızda? Gerçek hastayla konuşmak istiyorum

Evet cidden çok pahalı bantı üç kere yıkayıp kullanıyorum bende çok rahat oluyor göbek deliğime hem krem hem bant kullanıyorum dönüşümlü. Sen iyi cesaret etmişsin ben sadece karınla bile perişan oldum

Selam bende devlette olmak istiyorum doktor ve hastane ismi verirmisin suan durumun nasıl memnunmusun odeme ne kadar yaptın

ben doktorumu sadece ameliyatta gördüm sonrası asistanlar ilgilendi. etlikte oldum yani şükür diyelim.. nereye gidersen git risk hep seninle..bolcana dua tevekkül.. :)
ödeme rakamı deişiyor net değil ben öğrendiğimde 50000 demişlerdi ama benden öncekiler daha uyguna yaptırmış.. yani rakam sanırım zamana göre değişiyor.. 6 ay önceki fiyatla 6 sonraki aynı değil. çok da sorgulamadım açıkçası...

harikamo M Mayalartakvimi Kızlarrr ve baska tecrubeli arkadaslarda varsa...son doktor kontrolume gittim,hersey serbest ama hersey ama karnımın icinde bir kaya var sanki,odem sertliginden bahsetmiyorum,siz nasil hissediyorsunuz? Karın kası onarımi oldu mu sizde,muhtemelen bu his kaslardaki hassasiyetten...ayrica bir yorum daha ekleyeyim hep tartisiliyor,bence kremler silikon bantlardan cok daha etkili,bantlarin sadece kullanim rahatligi var konfor sagliyor ozellikle calisma hayatina erken baslayanlar icin...

Kaç haftalık oldun kuzum çok sevindim senin adına dik durabiliyor musun rahatça korseyi de çıkarabilirsin dedi mi artık benimde o sert ve gerginlik hissi çok fazla dik duruyorum ama esnemek istiyor vücudum şöyle bi geriye doğru kas onarımı bende de oldu daha yeni yeni hapşırık öksürük falan rahatsız etmemeye başladı bende krem kullanıyorum genellikle dışarıda işim varsa bant yapıştırıyorum

M Mayalartakvimi Benim 1.5 ay oldu,dedigim gibi zaten ilk haftadan ben dik yurumeye baslamistim,bugunde ilk defa kostum ama 15 dakika sadece,korse tamamen cikti,korsenin rahatligina kapilmamak lazim artik vucut alismali,gun sonuna dogru odem artiyor,dumduz filanda yatabiliyorum artik hersey guzelde o agirlik hissi tarif edilemez,haa birde bol bol masaj dedi ben biraz kibar masaj yapiyorum ondan herhalde

Benimde bir buçuk ay oldu ama doktorum 3 ay korse dedi nedense ben gittiğimde bende artık tam dik yürüyüp düz yatabiliyorum hatta dün gece yüz üstü dönüp uyandım o anda inanılmaz gerildi karnım. Görüntü nasıl şuan sizde kızarıklık hala çok mu

Masajı nerelere yapıyorsun nasıl yapıyosun ben hiç yapmadım

selam kızlar.. şükür ben de yan dönmelere başaldım.. yüz üstü yook daha uyuyamam halen hassas.. korseyi de genel olarak gündüz takıp gece uyurken çıkarıyorum.. ben daha takarım korseyi daha rahat hissettiriyor topladığı için sanki.. benim de karnım özellikle yanlarım taş gibi.. bazen geriliyor hafifi sızlıyor.. o da yemeği kaçırdığımda mı oluyor anlaymadım henüz.. kızarıklığım benim de devam.. yeni bir kreme başladım küçücük tüp 500 tl kızlar.. bari faydasını görsem de gözüme gelmez.. bakalım.. 2 tüp madecasol bitirdim ama yok.. iz kalacak gibi ya.. o biaz sıkıyor canımı.. hiç iz kalmaması için ne yapsak bilemedim..ama genel olarak ben de rahatım artık.. benim de 3 ay bitti.. denize girebilecek miyim merak edi,yorum .. doktor 1 yıl sonra dedi ama :) ben yine de kendimi zorlamadan deneyeceğim bakalım.. deniz aşığı ben :)
masajı ben de anlamadım.. ne masajı yapıyorsunuz... bana hiç böyle bir şey söylenmedi.
yaşam koçu bir arkadaşım dedi ki nefes çalışması yap eski karın gücünü toparlayabilmen için çok gerekli ara ara onu yapıyorum ama masaj duymadım.. biraz bilgi lütfen:)

harikamo Selam canım 3 ay olmus cikart o korseyi bence herseyin azi karar cogu zarar bir iki gun garip hissediyorsun sonra duzeliyor,normal hayata donus yap derim nacizane,senin doktorunu anlayamiyorum gercekten 1 yil yasak nedir ya! Kisiye ozel birsey oldugu icin en iyisini doktorun bilir o ne diyorsa oyle yap diyicem ama... yani nasil bir islem yapilmis olursa olsun kendini toplaman icin harekete gecmelisin,vucudunun sesini dinleyerek tabii...Ben dun gece yuzustu yattim iyi bile geldi,o tas gibi hissiyat bir gitse hersey cok rahat olacak. M Mayalartakvimi Masaji kantaron yagi ile karnima sivazlama seklinde yapiyorum saga sola yukari asagi sert biryer varsa dairesel hareketlerle bastirarak,rahatlatiyor baya,ama daha duzenli yapmak lazim ben rahatsiz hissettikce yapiyorum,ilk zamanlarda dikis bolgeme yapmiyordum,simdi komple heryere yapiyorum...

Heaven79 çok hakılsın her şeyin azı da çoğuda zarar.. ama bana bir zararı yok korsenin.. dediğim gibi aksine daha topluyor iyi geliyor yani sıkılıncaya kadar benimle.. ben de sadece işten eve dönünce çıkarıyorum kendimce dengeliyorum işte.. valla yüzme konusunda hak veriyorum çünkü geçenlerde camlarımıbir sileyim dedim ama yok gerim gerim gerildi rahatsız oldum yani.. yüzmeyi yine deneyeceğim ama sanmıyorum ki rahatlıkla yüzeyim.. çok güzel belirtmişsin hakkaten vucudumu dinleyerek yapıyorum ne yapıyorsam en güzeli de bu. çünkü herkesin bünyesi yapısı aynı değil.
kantron yağı kırmızı olanı mı kullanıyorsun en iyisi o deniliyor.
ama ben onu bulamadım hiç bir yerde ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…