Ya benim çocuklar var o yüzden keyfine biraz uzun kalmak hastanede bakılmak isteyebilirim ondanHayır yapmıyor diye biliyorum napıcan özeli 5 katı fazla para mı vermek istiyorsunben 22 bin civari verdim miss
3 gün kalıyorsun zaten özel oda da özellerde sanmiyorumki günlerce kalabilesin tam tersi o işler :)Ya benim çocuklar var o yüzden keyfine biraz uzun kalmak hastanede bakılmak isteyebilirim ondan
Yok kalıyosun. Para verip kalıyorsun. Neyse ben kadını takibe aldım instadan aklımda kalsın. Nasipse kışın yaptıracağım. Çok teşekkürler3 gün kalıyorsun zaten özel oda da özellerde sanmiyorumki günlerce kalabilesin tam tersi o işler :)
İnstadan pek paylaşimi yok malum devlet dr u ufak tefek bilgileri varYok kalıyosun. Para verip kalıyorsun. Neyse ben kadını takibe aldım instadan aklımda kalsın. Nasipse kışın yaptıracağım. Çok teşekkürler
İsmini unutmiyim diye ordan takip ettimİnstadan pek paylaşimi yok malum devlet dr u ufak tefek bilgileri var
Evet cidden çok pahalı bantı üç kere yıkayıp kullanıyorum bende çok rahat oluyor göbek deliğime hem krem hem bant kullanıyorum dönüşümlü. Sen iyi cesaret etmişsin ben sadece karınla bile perişan oldumM Mayalartakvimi Canim 3 bolgeden girdim ben ameliyata,nerenin derdiyle ugrasacagimi sasirdimUyluk izleri cok kotu dedigim gibi karin gibi degil,kasık bolgesi bakim zor birde o yuzden oraya bant kullaniyorum cok rahat ettim karnima krem suruyorum,hersey o kadar pahaliki idare ediyorum iste,banti 3 gun kullanip degistiriyorum,krem hergun suruyorum,ama kabarikliklari bile daha gecmedi,malesef...
Selam hangi hastanede oldun nekadar odeme yaptın bende devlette olmak istiyorum suan durumun nasıl doktordan memnun kaldınmi
Kaç haftalık oldun kuzum çok sevindim senin adına dik durabiliyor musun rahatça korseyi de çıkarabilirsin dedi mi artık benimde o sert ve gerginlik hissi çok fazla dik duruyorum ama esnemek istiyor vücudum şöyle bi geriye doğru kas onarımı bende de oldu daha yeni yeni hapşırık öksürük falan rahatsız etmemeye başladı bende krem kullanıyorum genellikle dışarıda işim varsa bant yapıştırıyorumharikamo M Mayalartakvimi Kızlarrr ve baska tecrubeli arkadaslarda varsa...son doktor kontrolume gittim,hersey serbest ama hersey ama karnımın icinde bir kaya var sanki,odem sertliginden bahsetmiyorum,siz nasil hissediyorsunuz? Karın kası onarımi oldu mu sizde,muhtemelen bu his kaslardaki hassasiyetten...ayrica bir yorum daha ekleyeyim hep tartisiliyor,bence kremler silikon bantlardan cok daha etkili,bantlarin sadece kullanim rahatligi var konfor sagliyor ozellikle calisma hayatina erken baslayanlar icin...
Benimde bir buçuk ay oldu ama doktorum 3 ay korse dedi nedense ben gittiğimde bende artık tam dik yürüyüp düz yatabiliyorum hatta dün gece yüz üstü dönüp uyandım o anda inanılmaz gerildi karnım. Görüntü nasıl şuan sizde kızarıklık hala çok muM Mayalartakvimi Benim 1.5 ay oldu,dedigim gibi zaten ilk haftadan ben dik yurumeye baslamistim,bugunde ilk defa kostum ama 15 dakika sadece,korse tamamen cikti,korsenin rahatligina kapilmamak lazim artik vucut alismali,gun sonuna dogru odem artiyor,dumduz filanda yatabiliyorum artik hersey guzelde o agirlik hissi tarif edilemez,haa birde bol bol masaj dedi ben biraz kibar masaj yapiyorum ondan herhalde
Masajı nerelere yapıyorsun nasıl yapıyosun ben hiç yapmadımM Mayalartakvimi Benim 1.5 ay oldu,dedigim gibi zaten ilk haftadan ben dik yurumeye baslamistim,bugunde ilk defa kostum ama 15 dakika sadece,korse tamamen cikti,korsenin rahatligina kapilmamak lazim artik vucut alismali,gun sonuna dogru odem artiyor,dumduz filanda yatabiliyorum artik hersey guzelde o agirlik hissi tarif edilemez,haa birde bol bol masaj dedi ben biraz kibar masaj yapiyorum ondan herhalde
harikamo Selam canım 3 ay olmus cikart o korseyi bence herseyin azi karar cogu zarar bir iki gun garip hissediyorsun sonra duzeliyor,normal hayata donus yap derim nacizane,senin doktorunu anlayamiyorum gercekten 1 yil yasak nedir ya! Kisiye ozel birsey oldugu icin en iyisini doktorun bilir o ne diyorsa oyle yap diyicem ama... yani nasil bir islem yapilmis olursa olsun kendini toplaman icin harekete gecmelisin,vucudunun sesini dinleyerek tabii...Ben dun gece yuzustu yattim iyi bile geldi,o tas gibi hissiyat bir gitse hersey cok rahat olacak. M Mayalartakvimi Masaji kantaron yagi ile karnima sivazlama seklinde yapiyorum saga sola yukari asagi sert biryer varsa dairesel hareketlerle bastirarak,rahatlatiyor baya,ama daha duzenli yapmak lazim ben rahatsiz hissettikce yapiyorum,ilk zamanlarda dikis bolgeme yapmiyordum,simdi komple heryere yapiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?