Karın germe ameliyatı oldum

Kızlar karın germe sonrası çocuğu olanlar özellikle ne zaman kucağınıza almaya başladınız günlük rutin ev işlerini yapmak eğilip doğrulmaya falan

Kızlar göbek deliğim böyle oldu antibiyotikli krem sürüyorum sabah akşam göbeği böyle olan oldumu

Eklentiler

• 1000054341.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba benım kabuklandı ama böyle degildi. Doktorunuz ile konuştunuz mu? O daha doğru yönlrndirir. Ben hiç antibiyotik krem kullanmadım çinko oksitli bir krem verdi doktor ama bunun doğrusu yanlışı yok herkesin süreci farklı tekniği farklı bence doktorunuza bir sorun

Doktorum çok iyi demişti kreme başlayınca böyle oldu bende anlamadım ya

Sigara içiyor musunuz?İçiyorsanız kesinlikle bir süre ara verin,doktora acil fotoğraf yolllayın,geçmiş olsun
Evet içiyorum. Diğer hiç bi yerde sorun olmadı ama göbek deliğim bu halde devlet hastanesinde oldum ben fotoğraf atamam ama hafta içi gidip gösterebilirim

M Mayalartakvimi Cok gecmis olsun,duzelir muhakkak,ben butun pansumanlarimi antiboyotikli kremle yaptim bugune kadar,yara iyilesmesinede cok iyi geldi,bugun kontrolum vardi iz kremine gectim,1 hafta daha korse,yuruyusler devam,ameliyat olmadan once izlerden daha cok korkmustum,sanki gogus bolgesinden daha hızlı duzelecek gibi...

Evet içiyorum. Diğer hiç bi yerde sorun olmadı ama göbek deliğim bu halde devlet hastanesinde oldum ben fotoğraf atamam ama hafta içi gidip gösterebilirim
Sigara yüzünden oluyor bu bence acil durumunuz en azından devlet hastanesi acile gidin gösterin kesinlikle doktorla görüşene kadar sigara içmeyin geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun kuzucum. İzler bence hiç dert değil zamanla solucaktır güzelce iyileştiyse ne mutlu sana çok meşakkatli bi süreç

Sigara yüzünden oluyor bu bence acil durumunuz en azından devlet hastanesi acile gidin gösterin kesinlikle doktorla görüşene kadar sigara içmeyin geçmiş olsun
Bugün acile gittim iki tane antibiyotik yazdı doktorumu aradı pazartesi gel kontrol edelim dedi içmicem sigara ilaçlarıma da başladım çok teşekkür ederim inşallah bian önce iyileşir çok sıkıldım bu süreçten

Çok geçmiş olsun acile gitmekle iyi yapmışsınız sanki yara biraz sulanmış ve iltihaplanmış gibi gözüküyordu antibiyotik hemen kurutur onu

Karın germe olup iyileşenler fotoğraf atarsa aslında daha bir cesaret toplarız, hep yeni ameliyat olmuş fotoğrafları görüyorum izler yaralar arkadaşlar iyileşenler de bir iki fotoğraf görebilsem keşke iz falan da kalmıyor şimdikinden çok iyi olacak diyip cesaret alalım. Ben ultrason çektirdim ama henüz diğer işlemlere başlamadım

Çok geçmiş olsun acile gitmekle iyi yapmışsınız sanki yara biraz sulanmış ve iltihaplanmış gibi gözüküyordu antibiyotik hemen kurutur onu
Evet hemen kurutmaya başladı şükür o sulu görüntü gitti bile epeyce eminim hemen toparlar diğer dikişlerim kabuk bile attı tertemiz duruyo

kızlar son hali.. şimdi kantoron kullanıyorum sabah akşam.. ben de tamamen iz geçirme ile ilgileniyorum kremlerle...

harikamo Merhaba aramizda 1 ay var,artik korse takmiyorsunuzdur sanirim,sanki masaj yapsaniz gececekmis gibi duruyor odeminiz bende kendi kendime yapmakta zorlaniyorum doktorumun gosterdigi gibi bastiramiyorum hafif oluyor ama buna ragmen cok rahatlatiyor,iz kremi bende bant siparis ettim bakalim kremde dermatix... M Mayalartakvimi umarim iyilesmistir gobek deliginiz... cogu gitti az kaldı diyelim zor zamanların

merhaba Heaven79 valla takıyorum korseyi.. dün ilk kez korsesiz uyudum hatta.. masaj mı nasıl yapacağım biraz yaabilir misin lütfen ? dokunmaya kıyamıyorum sadece krem sürerken o da dikiş yerlerime hafif hafif el gezdiriyorum o kadar... Bantı bir kez alıp bitirdim.. şimdi kantoron.. bu bitince de madacasol kullanacağım.. sanki o daha etkilioldu gibi ... hepsini deneyeceğim işte ya... siz şimdi hangi kremi kullanıyorsunuz ?

harikamo Evet haklisin bende dokunurken tedirgin hissediyorum ama dr uygularken hic acimiyor ve birsey olmuyor tam tersi kasmaktan semsertti karnim nasil rahatlamisti,dikis yerlerinin ust bolgesini ellerinle kantaron yagi ile sivazlayarak masaj yap,daireler ciz,alistikca daha cok bastirmaya calis,inan farki gorceksin hemen,simdi dermatix kullaniyorum bant bugun yarin gelir gelirgelmez onuda kullanicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…