Doktorum bana da yüzme dedi suyun üstünde durabilirsin kendini salıp ama yüzme kulaç atma dedi yoksa denize girmekte sorun yokmuş bende korseyi çıkardım iki gündür takınca daha rahat dik duruyorum ama korsesiz gezmek istiyorum artıkHeaven79 çok hakılsın her şeyin azı da çoğuda zarar.. ama bana bir zararı yok korsenin.. dediğim gibi aksine daha topluyor iyi geliyor yani sıkılıncaya kadar benimle.. ben de sadece işten eve dönünce çıkarıyorum kendimce dengeliyorum işte.. valla yüzme konusunda hak veriyorum çünkü geçenlerde camlarımıbir sileyim dedim ama yok gerim gerim gerildi rahatsız oldum yani.. yüzmeyi yine deneyeceğim ama sanmıyorum ki rahatlıkla yüzeyim.. çok güzel belirtmişsin hakkaten vucudumu dinleyerek yapıyorum ne yapıyorsam en güzeli de bu. çünkü herkesin bünyesi yapısı aynı değil.
kantron yağı kırmızı olanı mı kullanıyorsun en iyisi o deniliyor.
ama ben onu bulamadım hiç bir yerde ://
Bende duşta köpükle yaptım masaj bir kaç kez baya rahatlattı ama bu izler baya canımı sıkıyor özellikle göbek deliğimharikamo Selam canım 3 ay olmus cikart o korseyi bence herseyin azi karar cogu zarar bir iki gun garip hissediyorsun sonra duzeliyor,normal hayata donus yap derim nacizane,senin doktorunu anlayamiyorum gercekten 1 yil yasak nedir ya! Kisiye ozel birsey oldugu icin en iyisini doktorun bilir o ne diyorsa oyle yap diyicem ama... yani nasil bir islem yapilmis olursa olsun kendini toplaman icin harekete gecmelisin,vucudunun sesini dinleyerek tabii...Ben dun gece yuzustu yattim iyi bile geldi,o tas gibi hissiyat bir gitse hersey cok rahat olacak. M Mayalartakvimi Masaji kantaron yagi ile karnima sivazlama seklinde yapiyorum saga sola yukari asagi sert biryer varsa dairesel hareketlerle bastirarak,rahatlatiyor baya,ama daha duzenli yapmak lazim ben rahatsiz hissettikce yapiyorum,ilk zamanlarda dikis bolgeme yapmiyordum,simdi komple heryere yapiyorum...
Dikişlerim komple iyileşti artık benimde kapandı yani onlarla alakalı hiç sorun yok. Ama bugün dayanamadım yine korse taktımM Mayalartakvimi Evet masaj cok rahatlatiyor yapinca...cikarmissan korseyi takma hic bak gor rahatliycan her gun daha iyi oluyor,2gun once 15 dk kosabilmistim bugun 35 dk kostum,yaptikca aciliyorsun,gobek deligin iyilesmedi mi ? Izler benimde berbat hele uyluk korkunc napalim zamana birakmaktan baska care yok
harikamo Tatil iyi gelmistir o kadar yuzdum yuzustu yattim diyorsun artik daha ne korsesi,alemsin valla... Karninda his durumu nasil,yumusama durumu?! Ben hala karnimin icinde tas varmis gibi hissetmeye devam,deride hissizlikte devam,ama her turlu spor hareketi yapiyorum,izleri hic sorma ber bat .....
Öyle mi bende öyle yapayım madem krem sürüyorum kuruyor sonra pul pul dökülüyor gezdikçe her yer krem döküntüsü oluyorharikamo Merhaba,bende dikislerimde sızlama yok ama dedigim gibi sertlik hissizlik devam,izlerin 1 yılı gormesi sart,benim gogus izlerim daha kolay iyilesmisti,spor yaptikca rahatliyor emin ol,benim sabah ve aksam arasindaki odem farkida azaldi,ha kızlar harikamo M Mayalartakvimi bu arada bilginize ben silikon bantlari Temudan siparis verdim zaten Turkiyedekilerde malum çin malı,ustune marka basip 5,10 katina satiyorlar,burdan aldigimdan daha bile kaliteli cikti ve ucuz,eger kullaniyorsaniz bilginiz olsun
Merhaba kimde oldunuz Acaba ?Merhaba arkadaşlar:) 5 Kasımda lipo ve mini karın germe ameliyatı oldum. Bugün tam 3 hafta oldu. Sizin ödemleriniz ne zaman geçti? Özellikle dikiş kısmında çok ödem var. üst karında da ödem var. Çizgi yaptım demişti karın deliğin üzerine ama çizgi filan gözükmüyor. Normal midir? Korseyi sanırım 1.5 ay taktınız değil mi?
Doktordan hiç memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum.Merhaba kimde oldunuz Acaba ?
Ödemler hala geçmedi, alt karnım taş gibi duruyor. Dikiş izi aşırı koyu kaldı. Karın deliğimin oradan çok yağ çekmiş kırış kırış oldu... bir sürü bir şey. Böyle olacağını bilsem asla olmazdım. En son şikayetlerimi söyleyince de yapacak bir şey yok diyip başından savdı. Yaptığı yanlışların arkasında malesef durmadı.Uzuldum adiniza , ne icin memnun kalmadiniz Acaba , mumkunse paylasabilir misiniz
Doktoru çook iyi araştırın. Daha önceden yaptığı karın germeler nasıl tek tek bakın. Eğer doktor bu alanda tecrübeli ise korkmayın. İlk bir hafta zorluyor, o da geçiyor bir şekilde.Cok uzuldum adiniza , cok zor bir kara zaten bir de Boyle sonuclaninca inanin ben de cesaret edemiyorum
merhaba cok gecmiş olsun. Ben de mart ayında oldum alt karnım ödemli doktorum 6 ay ile 1 yıl oturması dedi. BEn de bekliyorum. koyu iz için de şunu söyleryebilirim daha önce meme tecrubemden. ilk önce koyu bordo bir renk alıyor zamanla acılıyor. benim de karın koyu şu an biraz kırmızı. iz kremlerini eksik etmezseniz 2 yıla beyazlasıyor.Ödemler hala geçmedi, alt karnım taş gibi duruyor. Dikiş izi aşırı koyu kaldı. Karın deliğimin oradan çok yağ çekmiş kırış kırış oldu... bir sürü bir şey. Böyle olacağını bilsem asla olmazdım. En son şikayetlerimi söyleyince de yapacak bir şey yok diyip başından savdı. Yaptığı yanlışların arkasında malesef durmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?