Karın germe ameliyatı oldum

harikamo Canım sen korsenin zarari yok diyorsun evet yoktur tabiki ama iyilesmeni geciktiriyor olabilir,cunku korseyle kendini daha guvende ve rahat hissettigin icin cikarmak istemiyorsun,ama cikartki vucudun alissin maksimum 3 gun sonra alisacaksin,korse cikinca vucutta odem biraz daha artiyor bu arada bu da normal,yinede sen bilirsin tabii nasil rahatsan oyle yap tabii ama o gerginligi hisset hatta hafif kulturfizik hareketleri yapki denize girebilmeye hazir ol Ben kantaron yagini zamaninda koyden almistim,sari kuru kantorandan yapilanmis ve kirmizi daha faydali,trendyolda satiliyor,kremler cok pahali bende artik kantoranla devam edicem,zamanla hafifleyecektir

Doktorum bana da yüzme dedi suyun üstünde durabilirsin kendini salıp ama yüzme kulaç atma dedi yoksa denize girmekte sorun yokmuş bende korseyi çıkardım iki gündür takınca daha rahat dik duruyorum ama korsesiz gezmek istiyorum artık
Bende duşta köpükle yaptım masaj bir kaç kez baya rahatlattı ama bu izler baya canımı sıkıyor özellikle göbek deliğim

M Mayalartakvimi Evet masaj cok rahatlatiyor yapinca...cikarmissan korseyi takma hic bak gor rahatliycan her gun daha iyi oluyor,2gun once 15 dk kosabilmistim bugun 35 dk kostum,yaptikca aciliyorsun,gobek deligin iyilesmedi mi ? Izler benimde berbat hele uyluk korkunc napalim zamana birakmaktan baska care yok

Dikişlerim komple iyileşti artık benimde kapandı yani onlarla alakalı hiç sorun yok. Ama bugün dayanamadım yine korse taktım koşmayı hiç denemedim acaba bi sahile gidip denesem mi kendimi yavaş yavaş. Zamanla solar rengi illaki izlerin seneye epeyce geçmiş olur diye umuyorum

kızlar selam
tatile gittim geldim tatilde hiç takmadım korsei ama yola çıkarken yine taktım.. şu an yine benimle.. iyi tutuyor sıkı tutuyor ya o bana iyi geliyor
bu arada yüzdüm yüzdüm yüzdüm bol bol yüzdüm.. dün bir yüz üstü uzanıp (ilk kez) güneşlendim.. ize gelince devamm ://

harikamo Tatil iyi gelmistir o kadar yuzdum yuzustu yattim diyorsun artik daha ne korsesi,alemsin valla... Karninda his durumu nasil,yumusama durumu?! Ben hala karnimin icinde tas varmis gibi hissetmeye devam,deride hissizlikte devam,ama her turlu spor hareketi yapiyorum,izleri hic sorma ber bat .....

Heaven79 canım selam
tatil iyi ötesi geldi şükür...ya korse dediğim gibi tailde hiç takmadım.. buraya geldiğimden beri de 1 kere taktım.. şimdide korsesisizim :) korse karnımı tutuyor topluyor gibi rahat bir his veriyor taktığımda.. böyleyse boşlukta kalmış gibi geliyor. bilemedim :) elbe tamamen de bırakacağım :) karnım taş gibi aynı şeyler var bende de... yumuşama yok.. hissizlik yine aynı.. bazen dikişlerim sızlıyor benim siz de oluyor mu? bir geriliyor bir kasılıyor ki sorma.. bazen ama... spora başlamadım daha ona da korkuyorum.. çünkü yandan yana dönüşlerde halen ufacık zorlamada acıyor gibi.. dikkat ediyorum yine de ... ama yürüyüş muhteşem :) dikiş izi sorma ya kalacak gibi sanki.. onun da sonu esteik ben deyim :)))

harikamo Merhaba,bende dikislerimde sızlama yok ama dedigim gibi sertlik hissizlik devam,izlerin 1 yılı gormesi sart,benim gogus izlerim daha kolay iyilesmisti,spor yaptikca rahatliyor emin ol,benim sabah ve aksam arasindaki odem farkida azaldi,ha kızlar harikamo M Mayalartakvimi bu arada bilginize ben silikon bantlari Temudan siparis verdim zaten Turkiyedekilerde malum çin malı,ustune marka basip 5,10 katina satiyorlar,burdan aldigimdan daha bile kaliteli cikti ve ucuz,eger kullaniyorsaniz bilginiz olsun

harikamo Iste o bant temuda 123 tl vergisiyle bile daha ucuza geliyor,ama bir siparis limitin var sadece tek bir bant soyleyemezsin,ama ordada o kadar guzel seyler varki tehlikeli biraz Evet hocayla pilates yapiyorum

Öyle mi bende öyle yapayım madem krem sürüyorum kuruyor sonra pul pul dökülüyor gezdikçe her yer krem döküntüsü oluyor

Merhaba kimde oldunuz Acaba ?

Uzuldum adiniza , ne icin memnun kalmadiniz Acaba , mumkunse paylasabilir misiniz
Ödemler hala geçmedi, alt karnım taş gibi duruyor. Dikiş izi aşırı koyu kaldı. Karın deliğimin oradan çok yağ çekmiş kırış kırış oldu... bir sürü bir şey. Böyle olacağını bilsem asla olmazdım. En son şikayetlerimi söyleyince de yapacak bir şey yok diyip başından savdı. Yaptığı yanlışların arkasında malesef durmadı.

Cok uzuldum adiniza , cok zor bir kara zaten bir de Boyle sonuclaninca inanin ben de cesaret edemiyorum

Cok uzuldum adiniza , cok zor bir kara zaten bir de Boyle sonuclaninca inanin ben de cesaret edemiyorum
Doktoru çook iyi araştırın. Daha önceden yaptığı karın germeler nasıl tek tek bakın. Eğer doktor bu alanda tecrübeli ise korkmayın. İlk bir hafta zorluyor, o da geçiyor bir şekilde.

Ben Mersinde olacagim Acikcasi Mersin de bilmiyorum estetik cok gelismis degil o yuzden buyuk tereddutler yasiyorum .O yuzden bu platforma girip Acaba Mersinde Karin gerdirme yaptiran var midir diye gormek istedim

merhaba cok gecmiş olsun. Ben de mart ayında oldum alt karnım ödemli doktorum 6 ay ile 1 yıl oturması dedi. BEn de bekliyorum. koyu iz için de şunu söyleryebilirim daha önce meme tecrubemden. ilk önce koyu bordo bir renk alıyor zamanla acılıyor. benim de karın koyu şu an biraz kırmızı. iz kremlerini eksik etmezseniz 2 yıla beyazlasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…