çok teşekkür ederim.. aklıma iyi geldi dermatix benim arkadaşım çok memnun kalmıştı.. onu da sipariş edeyim :)harikamo Evet haklisin bende dokunurken tedirgin hissediyorum ama dr uygularken hic acimiyor ve birsey olmuyor tam tersi kasmaktan semsertti karnim nasil rahatlamisti,dikis yerlerinin ust bolgesini ellerinle kantaron yagi ile sivazlayarak masaj yap,daireler ciz,alistikca daha cok bastirmaya calis,inan farki gorceksin hemen,simdi dermatix kullaniyorum bant bugun yarin gelir gelirgelmez onuda kullanicam...
kızlar selam
ben de 1 ay önce abdiminalpilati oldum
ancak benim merak ettiğim bu dikiş izlerini ben hangi kremle yok edeceğim ? bir bilen varsa yazabilir mi ?
ayrıca konu ile ilgili tüm sorularınızı cvplayabilirim
Merhaba cok gecmiş olsun yorumlar arasında aradım fakat bulamadım. Ankarada nerede ameliyat oldunuz ozel mi devletmi ücret me kadar odediniz.darısı başımaaaa.. dört gözle spora başlamayı bekliyorum ben de
Contratubeks krem ile kantaron kullanmerhabaHeaven79 valla takıyorum korseyi.. dün ilk kez korsesiz uyudum hatta.. masaj mı nasıl yapacağım biraz yaabilir misin lütfen ? dokunmaya kıyamıyorum sadece krem sürerken o da dikiş yerlerime hafif hafif el gezdiriyorum o kadar... Bantı bir kez alıp bitirdim.. şimdi kantoron.. bu bitince de madacasol kullanacağım.. sanki o daha etkilioldu gibi ... hepsini deneyeceğim işte ya... siz şimdi hangi kremi kullanıyorsunuz ?
Bir ay oldu benim henüz spora başlamadım ama çok tempolu geçiyor günlerim hatta taşındım ev topla yerleştir boya badana derken en ağır sporu yaptım sayılırKızlar nasil gidiyor? Spora baslayabildiniz mi?
selammm spora değil de yürüyüşler om numara :)Kızlar nasil gidiyor? Spora baslayabildiniz mi?
Senin ne kadar oldu bugün kontrole gittim 1. Ay kontrolüne doktorum 3 ay ağırlık kaldırma dikkat et hatta yüzme zorlama kendini dediM Mayalartakvimi Hayirlisi olsun,sen spora baslamissin valla o isler kolay degil... bende bu hafta yuruyus disi biseylere basliycam artik cok sıkıldım.....
Hemen hemen aynıyız benimde 5. Haftam dik durabiliyor musun sen ben hala tam anlamıyla dik duramıyorum eskisi kadar eğik değilim ama dikte değilim ya. Birde ödem olduğunu nasıl anlıyorsun benim kesi yerlerim şiş biraz biomeralin kullanıyorum hiç çok ciddi ödem yaşamadım karnımda şişmiyor kesik yerlerim şiş duruyor sadece senin nasıl görüntüsü falanM Mayalartakvimi Benimde 5 hafta oldu bugun agirliksiz fonksiyonel antemanlara basladim yavas yavas,aslinda 6.haftayi doldurmak lazim ama odem atma olayim durdu,vucut artik degisik biseyler istiyor belli... zorlamadan bakalim basladim...
Süper ya dik durabiliyorsan ne güzel bende bazen sabah kendimi dümdüz rahat uyurken buluyorum hiç ağrı acı yok ama kendime gelince hemen bi toparlanma isteği oluyor söylediğin gibi sanırım psikolojik korkuyorum. Ben daha kot kumaş vs hiç giymedim biliyomusunM Mayalartakvimi Canım bu dik durma konusunda benim doktorum farkli yaklasti hep,daha 2.gun hastaneden cikarken beni dik pozisyona getirdi ve hic egik durmayacaksin,dikislerin garantisi benim dedisukur ilk hafta aci ceksemde dik durmaya baslamistim,sende durabilirsin muhtemelen cekiniyorsun birsey olur diye korkma hicbisey olmaz artik ... hem sertlikten dolayi odem oldugu belli hem ameliyat oncesi olculerimde bile degilim daha,ve her takviyeyi kullanip deli gibi su icmeme ragmen,cok sinir bozucu haftaya korseyi cikarticam ve muhtemelen hicbir kiyafetime sigamayacagim henuz.. dikis etrafi zaten sis ve sekilsiz bir ara resim atarim ozelden,ben su ara kendimi incelemekten uzak durmaya calisiyorum moralim bozulmasin diye
Benim de çabuk iyileşen bir yapım var maşallah diyimValla gel izmire dr umu öneririmDonya ben eğitim araştırmada yaptım evet kadın ama zaten asistler görüyor yapiyor ilgileniyor daha çok aman ameliyat olduğunda hiç kadın erkek gözün görmüyor rahat ol izlerim gayet iyi ama ben hic birsey kullanmadim daha iyi olabilirdi muhtemelen
Uyluk germe de mi oldun o nasıl zor mu karın germeye göre zamanla rengi solucaktır çok dert etme kendine ben izlere hiç takılmıyorum bian önce normalime dönmek istiyorum sadece silikon bantlardan aldın mı ben karnıma onlardan kullanıyorum şuan inşallah etkili olur. Ne iş yapıyorsun evet çalışma hayatına dönmek zor olur kolay gibi anlatılan ama ciddi zor zahmetli bi operasyonM Mayalartakvimi Selam aynen tahmin ettigim gibi gecen yaz bol gelen sortum kapanmiyorGuluyorum ama sinirden yani cunku simdiye gecer diye dusunuyordum ama baskulde benimde kilom ameliyat oncesi,bunun kiloyla alakasi yok yani,benim uyluk bolgesi izlerim cok korkunc onlara canim sıkılıyor karin cok da guzel onlara gore...biraz daha kendime bakmadan yasamaya devam edicem ama ben isimede donemiyorum bu iyilesme haliyle evdeki hesap hic carsiya uymadi,bakalim bekleyelim birazdaha...
Hayır yapmıyor diye biliyorum napıcan özeli 5 katı fazla para mı vermek istiyorsunBenim de çabuk iyileşen bir yapım var maşallah diyimsezeryan izim bile pek yok ama o sezeryandan kalan o göbek, maymun memesi gibi sarkık olan memeler artık emzirmeyi de bıraktırıyorum yavaş yavaş doktor arıyorum. Bu doktor hanım özelde de yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?