Karın germe ameliyatı oldum

çok teşekkür ederim.. aklıma iyi geldi dermatix benim arkadaşım çok memnun kalmıştı.. onu da sipariş edeyim :)

Contratubeks krem ile kantaron kullan

M Mayalartakvimi Benimde 5 hafta oldu bugun agirliksiz fonksiyonel antemanlara basladim yavas yavas,aslinda 6.haftayi doldurmak lazim ama odem atma olayim durdu,vucut artik degisik biseyler istiyor belli... zorlamadan bakalim basladim...

M Mayalartakvimi Benimde 5 hafta oldu bugun agirliksiz fonksiyonel antemanlara basladim yavas yavas,aslinda 6.haftayi doldurmak lazim ama odem atma olayim durdu,vucut artik degisik biseyler istiyor belli... zorlamadan bakalim basladim...
Hemen hemen aynıyız benimde 5. Haftam dik durabiliyor musun sen ben hala tam anlamıyla dik duramıyorum eskisi kadar eğik değilim ama dikte değilim ya. Birde ödem olduğunu nasıl anlıyorsun benim kesi yerlerim şiş biraz biomeralin kullanıyorum hiç çok ciddi ödem yaşamadım karnımda şişmiyor kesik yerlerim şiş duruyor sadece senin nasıl görüntüsü falan

M Mayalartakvimi Canım bu dik durma konusunda benim doktorum farkli yaklasti hep,daha 2.gun hastaneden cikarken beni dik pozisyona getirdi ve hic egik durmayacaksin,dikislerin garantisi benim dedi sukur ilk hafta aci ceksemde dik durmaya baslamistim,sende durabilirsin muhtemelen cekiniyorsun birsey olur diye korkma hicbisey olmaz artik ... hem sertlikten dolayi odem oldugu belli hem ameliyat oncesi olculerimde bile degilim daha,ve her takviyeyi kullanip deli gibi su icmeme ragmen,cok sinir bozucu haftaya korseyi cikarticam ve muhtemelen hicbir kiyafetime sigamayacagim henuz.. dikis etrafi zaten sis ve sekilsiz bir ara resim atarim ozelden,ben su ara kendimi incelemekten uzak durmaya calisiyorum moralim bozulmasin diye

Süper ya dik durabiliyorsan ne güzel bende bazen sabah kendimi dümdüz rahat uyurken buluyorum hiç ağrı acı yok ama kendime gelince hemen bi toparlanma isteği oluyor söylediğin gibi sanırım psikolojik korkuyorum. Ben daha kot kumaş vs hiç giymedim biliyomusun nasıl durucak bilmiyorum ama ameliyat öncesi kilomla aynıyım şuan ödem olmasına rağmen kulakçıklar var bendede doktor ödem var inince düzelir dedi ama bilmiyorum bian önce artık rutin normale dönmek istiyorum çok su içme çabamda yok ama ödem attırıcımı kullanmaya yeniden başlayacağım bende yoksa bu şişlik gidecek gibi değil fotoğraf atayım bende sana

M Mayalartakvimi Selam aynen tahmin ettigim gibi gecen yaz bol gelen sortum kapanmiyor Guluyorum ama sinirden yani cunku simdiye gecer diye dusunuyordum ama baskulde benimde kilom ameliyat oncesi,bunun kiloyla alakasi yok yani,benim uyluk bolgesi izlerim cok korkunc onlara canim sıkılıyor karin cok da guzel onlara gore...biraz daha kendime bakmadan yasamaya devam edicem ama ben isimede donemiyorum bu iyilesme haliyle evdeki hesap hic carsiya uymadi,bakalim bekleyelim birazdaha...

Ay şu an nasıl izler geçti mi? Bibibella doktor arıyorum İstanbuldayım ama sorun olmaz her yere giderim iyi yapan biri lazım bana. Bir de kadın olsa daha rahat isteklerimi söylerim meme de güzel yapıyor mu?

Valla gel izmire dr umu öneririm Donya ben eğitim araştırmada yaptım evet kadın ama zaten asistler görüyor yapiyor ilgileniyor daha çok aman ameliyat olduğunda hiç kadın erkek gözün görmüyor rahat ol izlerim gayet iyi ama ben hic birsey kullanmadim daha iyi olabilirdi muhtemelen

Benim de çabuk iyileşen bir yapım var maşallah diyim sezeryan izim bile pek yok ama o sezeryandan kalan o göbek, maymun memesi gibi sarkık olan memeler artık emzirmeyi de bıraktırıyorum yavaş yavaş doktor arıyorum. Bu doktor hanım özelde de yapıyor mu?

Uyluk germe de mi oldun o nasıl zor mu karın germeye göre zamanla rengi solucaktır çok dert etme kendine ben izlere hiç takılmıyorum bian önce normalime dönmek istiyorum sadece silikon bantlardan aldın mı ben karnıma onlardan kullanıyorum şuan inşallah etkili olur. Ne iş yapıyorsun evet çalışma hayatına dönmek zor olur kolay gibi anlatılan ama ciddi zor zahmetli bi operasyon

Hayır yapmıyor diye biliyorum napıcan özeli 5 katı fazla para mı vermek istiyorsun ben 22 bin civari verdim miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…