- 20 Ocak 2010
- 48.826
- 188.816
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
4.500 biraz az geldi bana dr u iyi araştırdın mı ucuz diyemi yaptırdınKesin kaslarım açıldı katılıyorum olan bana oldu
Yok cnm devlette yaptırdım ben liposuction olmadığı için ucuza gitti.4.500 biraz az geldi bana dr u iyi araştırdın mı ucuz diyemi yaptırdın
Zor degil evet iyileşme biraz acılı 3 5 gun kadar.
Benim karin mide ve yanlardan yaglar alindi vaser liposuction ile.vaser hi def diye geciyor karnimda ki kaslara kadar bolece baklavalarim yani six packler cikti.
Ve germeye gerek kalmadan alt kisim toparlandi.
Bide alinan yaglari ben memeye transfer yaptirdim.o kisim 0 agri.
Ama tabi aci esiginiz dusukse benim 3 5 deli gunum sizde 10 gune cikabilir.
Devlet hastanesi yapıyor yaniYok cnm devlette yaptırdım ben liposuction olmadığı için ucuza gitti.
Mide bölgesinde yağ varsa alt gergin üst çıkık kalabiliyorDevlet hastanesi yapıyor yanikarın germede lipo neden yapılsın ki zaten ameliyatla kötü bölge alınıyor
Seni izlemeye alayım şu aralar sitede sorun var resim yükleyemiyorum eklediğim sayfamda görürsün cnmGeçmiş olsun cnm.. benim de iri gebelikler sonucu sarkmis ve catlmis bir karınım var..istiyorum bende bu estetigi ama korkuyorum.foto atma sansiniz var mi .merak ediyorum da kesiler dikisler cok oluyormu.
Sezeryandan daha hafif çok korkunç değil açıkçası.Geçmiş olsun cnm.. benim de iri gebelikler sonucu sarkmis ve catlmis bir karınım var..istiyorum bende bu estetigi ama korkuyorum.foto atma sansiniz var mi .merak ediyorum da kesiler dikisler cok oluyormu.
Kaslardaki ayrıklık sporla falan düzelmez. Heleki alt kısım işlem görmüş üst kısım ayrılmışsa dikişler her halükarda atmaya devam eder. Ultrason da görülebilir sanırsam ama emin değilim. Dikkatli incelenmesi gerekir,belki daha ayrıntılı cihazlarla bakılabilir. Bunu ancak estetik cerrahlar anlar yine.sağol cnm gittim moralim çok bozuk ya sana resimde atamadım ekleyemiyorum sorun var.tekrar operasyon geçirmek beni üzer.Dikişler yumuşamış olabilir dedi bitanesi diğeride 6 ay bekleyin korse giyin vs. dedi 6 aydan önce hiçbir operayon yapılamıyormuş.Kafam allak bullak gerçek sebebi ulturasyonda çıkmadı el muayenesine de güvenemiyorum gerçek sebebini nasıl ve hangi cihazla öğrenebilirim atıyorum yağ varsa sporla toparlarım peki kaslarda ayrılma vasa spor etki eder mi?
Bilmeyen ve fikri olan arkadaşlar için söylüyorum körü körüne yorum yapılmaz. Sarkan deri fazlası 1-2 cm den fazla ayrılan krom kasları spor ve diyetle toplanmaz.Bıçak altına körün yatmadım kurtarilabilecek durum olsa kesin kurtarırım ayrıca egzersiz ve diyet yapan biriyim kilo fazlam da yok.http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13432 bilimsel kanıtı sunuyorum.
Hayir siz deri toparlamaktan.bahsetmissiniz.. bakin google a yazin.. karin kaslari ayrilmasi oluyor kas grubu kopuyor yani. .
Yoksa bahsettigimiz sezeryan gobegi degil,sarkiklik degil.. yamru yumru ikiye bolunuk goruntulerden bahsediyoruz.
Yoksa tabiki de sporla toparlani bi gobek.
Ben sezeryan dogum yaptim,doktorum demisti amelyat esnasinda,sporcu musun karin kaslarin cok sert,zor kestim zor dikiyorum diye.. ben duzenli.olmasa da sporla barisik biriyim.yuzer bisiklet surerim mesela kucuklukten beri. Belki faydasi olmustur onlarin. Dogum sonrasi karnimi.sarmadim etmedim sporla toparlamaya calistm. Su an bingil bingil ama.duzelecegini umut ediyorum. Bi de,ayrik olup sporla iyilestirilemeyen karinlar oluyor. Konu sahibi o gruptan.galiba :/
Antaya da iyi uzmanlar var canim emar gerekebilir yada diastasis recti testi var videosuna bakabilirsin uzmanlarda bu şekilde anlıyor.Kafam çok karışık çok talihsizim canım ya 1000 bir beni buldu ama 6 ay beklemem lazım.Kaslardaki ayrıklık sporla falan düzelmez. Heleki alt kısım8 işlem görmüş üst kısım ayrılmışsa dikişler her halükarda atmaya devam eder. Ultrason da görülebilir sanırsam ama emin değilim. Dikkatli incelenmesi gerekir,belki daha ayrıntılı cihazlarla bakılabilir. Bunu ancak estetik cerrahlar anlar yine.
Yağ oluğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi ya sıvı birikmesi olabilir yada dikişler atmıştır diye düşünüyorum ben. Karın germede mide kısmıda dikilirki çıkık durmasın. Ee seninde ilk başta dümdüzdü zaten,öyle diyorsun. Sonradan olması normal degil.
Tabi ki spor mutlaka yapıcam sizin önerdiğiniz spor var mı bana. Klasik mekikle çok zor yani abdominal sporlar kurtarır mi beni.Canım bir çok uzmanın görüşünü inceleyerek böyle bir kanıya ulaştım ben uzmanlarla yazistim görüş aldım ilk kez aksini iddia eden birisine rastladım önerilerinizden faydalanmak isterim.Bilimsel kanıt dediğiniz doktorun birinin yazdığı.
Buyurun bende yazayım,
Ben fizyoterapistim. Kas ile deriyi ayırtedebiliyorum.
Şöyle düşünün, bir sakız var, o sakızı çektiniz ve 5 cm haline getirdiniz, sonra eskisi gibi 3 cm olsun diye 2 cm kesip attınız. Artık elinizde daha ince bir doku var. Ve dokuda dejenerasyon olduğu için tekrar güçlenmesi daha zor bir doku.
Siz istediğiniz dümdüz karına/ en azından bikini giyebilecek ve rahatsız olmayacağınız bir görüntüye sporla ulaşmayı denediniz mi? Yada neler yaptınız? En azından 12-18 ay süren duzenli bir spor geçmişiniz oldu mu mesela işin ehli bir çalıştıranla?
Karındaki kaslar tek katman degil, ayrılmanın hepsinde birden olması mümkün mü bilmiyorum, bence mümkün degil (araştıracağım)
Bu çoklu katmanda bir ayrılma varsa, diğerleri onun eksikliğini telafi edebilir.
Önemli olan iyi analiz etmek, doğru çalıştırmak.
Bunun içinde vakit ayırmak. Ben estetiğe karşı falan biri de değilim. Ama öncesinde mutlaka her yolun denenmiş olması gerekiyor.
Hele ki bu tarz ameliyatlarda hastanın kas dokusu yeterince sağlıklı değilse komplikasyon çok artıyor.
Cerrah bunu göze alır ayrı, ama ben hasta olsam öncesinde mutlaka en azından 1 yılımı duzenli ve sıkı antrenmana ayırırdım.
Hiç olmadı ameliyat sonrası rahat ederdim
Tabi ki spor mutlaka yapıcam sizin önerdiğiniz spor var mı bana. Klasik mekikle çok zor yani abdominal sporlar kurtarır mi beni.Canım bir çok uzmanın görüşünü inceleyerek böyle bir kanıya ulaştım ben uzmanlarla yazistim görüş aldım ilk kez aksini iddia eden birisine rastladım önerilerinizden faydalanmak isterim.
Ben yarim dunya gibiydim hamikeyken 4uz oldugu icin:) karnimin ne kadar büyüdüğünü tahin edebilmeniz acisindan 4uz oldugunu soylemem gerekiyorduderi fazlası vardı ayrılan kaslar sporla toplanmıyormuş.Yoksa ameliyat olmazdım.
Tabiki mekik değil plates zumba fitness uzak doğu o kadar spor çeşidi var ki önerileriniz dogrultusunda bir fizyoterapistle gorusucem mutlaka.Ayriyetten ameliyat oldum benim kurtarıcım olmadı.Çok vasat bir halde değilim hafif yemek yedikçe çıkan bir mide düşünün hiç ameliyat olmamış gibi kısa sürede toparlar diye düşünüyorum.Öncelikle doktorunuz görsün. Şikayetinizin nedenini bilmeden spora başlamak daha sakıncalı olur sizin için.
Ama karın güçlendirme denildiğinde aklınıza tek gelen mekik ise öncesinde bir spor geçmişiniz olmadığı kanısına varıyorum.
Operasyonu yapan cerrah ne zaman artık spor yapabilirsin derse o zaman pilatese başlayın.
Reformer olan daha sağlıklı olur sizin için.
Eğer büyükşehirlerden birindeyseniz fizyoterapist ile çalışmanızı öneririm.
sadece pilates hareketlerine bağlı kalmaz, operasyonunuzu göz önünde bulundurarak program oluşturur, en azından şikayetleriniz azalır ve tekrarlamaz.
Karın kaşlarınızıda açılma varmıydi acaba hangi spor dalıyla uğraştın cnmBen yarim dunya gibiydim hamikeyken 4uz oldugu icin:) karnimin ne kadar büyüdüğünü tahin edebilmeniz acisindan 4uz oldugunu soylemem gerekiyordu
(bu kisimla ilgili sorulari olan varsa ozelden cevaplayabilirim konu dagilmamasi acısından . Surekli yasadigim icin ayrica belirtmek istedim)
Neyse dogumdan sonra bile hamile gibi gezerdim 6 ayda eski halime döndüm simdi dumduz sıkı spor ve diyetle
Spor yapmaniz yasak degilse kendinizi hic uzmeyin ve baslayin baska dr ya da operasyonla ugrasmayin derim cunku benim karin 2 parmak kalinliginda sarkıyordu asagiyi goremiyordum o derece :)
Yani benimki duzeldiyse herkesin duzelir gibime geliyor
Ben yarim dunya gibiydim hamikeyken 4uz oldugu icin:) karnimin ne kadar büyüdüğünü tahin edebilmeniz acisindan 4uz oldugunu soylemem gerekiyordu
(bu kisimla ilgili sorulari olan varsa ozelden cevaplayabilirim konu dagilmamasi acısından . Surekli yasadigim icin ayrica belirtmek istedim)
Neyse dogumdan sonra bile hamile gibi gezerdim 6 ayda eski halime döndüm simdi dumduz sıkı spor ve diyetle
Spor yapmaniz yasak degilse kendinizi hic uzmeyin ve baslayin baska dr ya da operasyonla ugrasmayin derim cunku benim karin 2 parmak kalinliginda sarkıyordu asagiyi goremiyordum o derece :)
Yani benimki duzeldiyse herkesin duzelir gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?