Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Fotoğraf atın arkadaşlar merak ediyorum karınlarınızı nasıl olmuş 😊
Hayır, karın içi drenler pubisten yerleştiriliyor. En azından benimki öyleydi. Hani ağdada en çok acıyan yeri vardır ya, işte oranın biraz daha yukarısı.
Benim direnler sag sol dikiş başladıgı yerdeydı bende pubıse yerlestırır zannedıyodum ama orda degıldı her doktoruN yöntemi başka demekki

Benim direnler sag sol dikiş başladıgı yerdeydı bende pubıse yerlestırır zannedıyodum ama orda degıldı her doktoruN yöntemi başka demekki
Olabilir.. burada okudugum bir kac operasyonda daha pubisten yerlestirildigini gorunce genel gecer bisey zannettim ben :) dediginiz gibi, her doktorun yontemi farkli.

Merhabalar ameliyat oldum 2.günüm tabiki sikintilar var ama asilmayacak kadar değil benim gibi doğum yapan karnı sarkmış bayanlar korkmayın hiç bişey kalıcı değil geçicek bu zamanlarda bu arada karnımdan cok belim ağrıyor sırt üstü yatmaktan🙃🙂

Arkadaşlar merhaba karin germe sonrasi 3 4 kilo alirsan bi sikinti olmaz dimi karnimin sekli bozulmaz cok 34 bedenken karin germe oldum kendim cok zayif olduğum halde lgrenc bi alt karnim vardi disardan belli degildi cunku cok zayifum kilo alinca hemen karnim cikiyordu takinti olmustu bende kilo almak istemiyordum karnim cikmasin diye simdi karnim yapildi artik 3 4 kilo alsam bi sikinti olmaz insallah

Arkadaşlar merhaba karin germe sonrasi 3 4 kilo alirsan bi sikinti olmaz dimi karnimin sekli bozulmaz cok 34 bedenken karin germe oldum kendim cok zayif olduğum halde lgrenc bi alt karnim vardi disardan belli degildi cunku cok zayifum kilo alinca hemen karnim cikiyordu takinti olmustu bende kilo almak istemiyordum karnim cikmasin diye simdi karnim yapildi artik 3 4 kilo alsam bi sikinti olmaz insallah
Benim doktorum asiri kilo alip verme olmadiktan sonra sorun olmayacagini soylemisti. Asiridan kasti 15-20 kg gibi rakamlar.

Merhabalar, bugun 20.gunum ve kontrole gittim. Butun bantlarim alindi. Dikislerim ince ve guzel.. yani sanki dikilmis gibi degil de yapistirilmis gibiyim :) tabi ki muhtesem gorunmuyorlar ( tibbi olmayan gozle bakinca), ama gelecegimden son derece umutluyum.

Odem ve uyusukluk yukardan asagi inerek iyilesirmis. Ozellikle dikis hattinda bir duraklarmis sonra devam edermis. Sisligin inmesi operasyon sonrasi 3 ay, uyusuklugun iyilesmesi ise 6 ay gibi dusunulebilirmis.

Korseye devam, yuruyuslere baslayabilirmisim. Ozel hayatima kendimi zorlamamak kaydiyla devam edebilirmisim. 3 hafta spora kaldigim yerden devam edebilirmisim. Sutyen konusunda kisitlama yok, istedigim sutyeni giyebilirmisim.

17 mayista tekrar kontrolum var. Ameliyat sonrasi 45 gun gibi filan olacak yanlis hesaplamadiysam.

Simdi merakla iz tedavimin sonuclarina bakacagim.

Aaaa aynı benim yolumdasın ben de ye ye doymadım üç hafta sürdü, neyseki iki gündür hızım azaldı. Ameliyattan cıktım hastanede hic bişiy yiyemedim eve geldik muazzam bir meyveli pasta gelmiş soguk ve yumuşak, tahriş olan bogazıma da iyi geldi ve bir de mis gibi taze çay, kaşla göz arasında bir dilim, bir dilim daha yedim o hafta bana pasta taşımaktan iflahı kesildi bizimkilerin:))! Sonra sigara krizleri için kabak cekirdegine dadandım iyiki de yapmısım wc konusunu düzenledi çok rahat ettim acıkcası aksi halde kötü olacaktı. Dikişlerine bişey olmaz sigara içmedigin için korkma, ha oldu da sıkıntı gelişti her şeyin çaresi var okyanusu gectik derede bogulmayız herhalde:))
Kabak çekirdeğine ben de başladım. E vitamini içeriyormuş. Doku yenilenmesine faydası varmış. Tabi abartmadan 😊

D Dyguella ve sinsirella2020 sinsirella2020 ne durumdasınız? Dik yürümeye rahat uyumaya başladınız mı? İnşallah iyileşmişsinizdir🤲
Merhaba bende hersey yolunda şükür 🙏çocuğumu bile uzun süre olmadan kucaklıyorum sanki hiç olmamışım gibiyim süreç istiyormuş bu işler biraz zamana bırakmak gerekiyor şuan dikislerime bakım yapıyor um biraz odemim var gogus ucumun toparlanmaya ihtiyacı var doktorum 2.5 ay gibi dedi onun dışında rahatım cok şükür Allah herkese kolaylık versin arkadaşlar bunlar meşakkatli süreçler siz nslsiniz

Back
X