- Konu Sahibi sinsirella2020
Fotoğraf atın arkadaşlar merak ediyorum karınlarınızı nasıl olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim direnler sag sol dikiş başladıgı yerdeydı bende pubıse yerlestırır zannedıyodum ama orda degıldı her doktoruN yöntemi başka demekkiHayır, karın içi drenler pubisten yerleştiriliyor. En azından benimki öyleydi. Hani ağdada en çok acıyan yeri vardır ya, işte oranın biraz daha yukarısı.
Olabilir.. burada okudugum bir kac operasyonda daha pubisten yerlestirildigini gorunce genel gecer bisey zannettim ben :) dediginiz gibi, her doktorun yontemi farkli.Benim direnler sag sol dikiş başladıgı yerdeydı bende pubıse yerlestırır zannedıyodum ama orda degıldı her doktoruN yöntemi başka demekki
Merhabalar ameliyat oldum 2.günüm tabiki sikintilar var ama asilmayacak kadar değil benim gibi doğum yapan karnı sarkmış bayanlar korkmayın hiç bişey kalıcı değil geçicek bu zamanlarda bu arada karnımdan
Benim doktorum asiri kilo alip verme olmadiktan sonra sorun olmayacagini soylemisti. Asiridan kasti 15-20 kg gibi rakamlar.Arkadaşlar merhaba karin germe sonrasi 3 4 kilo alirsan bi sikinti olmaz dimi karnimin sekli bozulmaz cok 34 bedenken karin germe oldum kendim cok zayif olduğum halde lgrenc bi alt karnim vardi disardan belli degildi cunku cok zayifum kilo alinca hemen karnim cikiyordu takinti olmustu bende kilo almak istemiyordum karnim cikmasin diye simdi karnim yapildi artik 3 4 kilo alsam bi sikinti olmaz insallah
Aaa öylemi süper cok teşekkür ederim cevabınız içinBenim doktorum asiri kilo alip verme olmadiktan sonra sorun olmayacagini soylemisti. Asiridan kasti 15-20 kg gibi rakamlar.
Kabak çekirdeğine ben de başladım. E vitamini içeriyormuş. Doku yenilenmesine faydası varmış. Tabi abartmadanAaaa aynı benim yolumdasın ben de ye ye doymadım üç hafta sürdü, neyseki iki gündür hızım azaldı. Ameliyattan cıktım hastanede hic bişiy yiyemedim eve geldik muazzam bir meyveli pasta gelmiş soguk ve yumuşak, tahriş olan bogazıma da iyi geldi ve bir de mis gibi taze çay, kaşla göz arasında bir dilim, bir dilim daha yedim o hafta bana pasta taşımaktan iflahı kesildi bizimkilerin:))! Sonra sigara krizleri için kabak cekirdegine dadandım iyiki de yapmısım wc konusunu düzenledi çok rahat ettim acıkcası aksi halde kötü olacaktı. Dikişlerine bişey olmaz sigara içmedigin için korkma, ha oldu da sıkıntı gelişti her şeyin çaresi var okyanusu gectik derede bogulmayız herhalde:))
Aksam contractubex suruyorum dikislere, sabah islak peceteyle kalintilari silip siltape ile kapatiyorum. Aksam siltape cikarip tekrar contractubex suruyorum. 1 tup merhem ve 1 kutu siltape bitene kadar devam edecekmisim.İz kremi olarak ne kullanıyorsunuz?
Fark görüyor musun? Silikleşiyor mu?Aksam contractubex suruyorum dikislere, sabah islak peceteyle kalintilari silip siltape ile kapatiyorum. Aksam siltape cikarip tekrar contractubex suruyorum. 1 tup merhem ve 1 kutu siltape bitene kadar devam edecekmisim.
Henuz 4 gundur bu rutini uyguluyorum, fark var desem yalan. Sanirim en az bi 10 gun filan daha devam etmeliyim fark gorebilmek icin. Benim de operasyonum yeni, 30 nisanda 1 ay olacak.Fark görüyor musun? Silikleşiyor mu?
Benim 10 ay oldu yan taraflarda şişli'deki var revizyon yapacak doktor ama ücret istediArkadaşlar 40 gun oldu karın germe olalı bel hattının oralar yanlarda şişlik olurmu hala![]()
Merhaba bende hersey yolunda şükürD Dyguella vesinsirella2020 ne durumdasınız? Dik yürümeye rahat uyumaya başladınız mı? İnşallah iyileşmişsinizdir
![]()