Geçmiş olsun..Bende meme büyütme ameliyatı oldum 2011 de..Şimdide karın germe ameliyatı olacağım ama çok korkuyorum..Sizin bahsettiginiz şikayetler meme ameliyatınızla ilgili.Karnınızda çok ağrı olmadığını yazmışsınız,çok sevindim :)Zorlu bir karar aşamasından sonra gözümü açtığımda odamdaydim... C.tesi gece operasyondan çıktım. Umarım bir an önce agrilarim diner.. evime sağlığıma kavuşurum. Gün 2. Karnimda pek birsey yok gibi ara ara sancılar.. Fakat memeler feci göğüs sirt boyun heryerde agrim var
Geçmiş olsun..Bende meme büyütme ameliyatı oldum 2011 de..Şimdide karın germe ameliyatı olacağım ama çok korkuyorum..Sizin bahsettiginiz şikayetler meme ameliyatınızla ilgili.Karnınızda çok ağrı olmadığını yazmışsınız,çok sevindim :)
Kombin ameliyat diğerlerinden zor sanirim.. karnimda sadece dikis acisi ve yanma hissi var... agri hic hissetmedim.. ama göğüsle ikisi epey zorluyor. .Geçmiş olsun..Bende meme büyütme ameliyatı oldum 2011 de..Şimdide karın germe ameliyatı olacağım ama çok korkuyorum..Sizin bahsettiginiz şikayetler meme ameliyatınızla ilgili.Karnınızda çok ağrı olmadığını yazmışsınız,çok sevindim :)
Olsun,yinede kombin ameliyat olmak daha iyidirKombin ameliyat diğerlerinden zor sanirim.. karnimda sadece dikis acisi ve yanma hissi var... agri hic hissetmedim.. ama göğüsle ikisi epey zorluyor. .
Geçmiş olsun. Ağrı kesiciler yardım etmiyormu acaba?
Biraz amelyatından bahsedermisin? Kimde oldun?
Canım senin bandajlar falan açıldı mı ? Açıldıysa Kaçıncı gün ? 9. Günüm doktorum 2 haftayı tamamlamamiz lazim diyor ?çok geçmiş olsun zoru başarmışsın sağlıklı bişekilde ameliyat olup çıkmışsınn şimdi iyileşme dönemii biraz sabır sonu guzel olucak inş benimde karın germe oldu bugun 16.gunum zor ama değer.
Canım agri kesici kullanmadan da rahatım..ağrı kesiciler yardımeeder
benim bandajlar 5.gun açıldı ama korseyi yaklaşık 2 ay takıcakmışım.Canım senin bandajlar falan açıldı mı ? Açıldıysa Kaçıncı gün ? 9. Günüm doktorum 2 haftayı tamamlamamiz lazim diyor ?
Allah allah.. benimki neden bandajlarimi açmıyor acababenim bandajlar 5.gun açıldı ama korseyi yaklaşık 2 ay takıcakmışım.
benimde tam karın germe hatta aynı benimde sırtıma kadar 4 parmak kesilmemiş sadece hatta foto yuklerim bandajları açmamasının sebebi belki şişliğinin biraz inmesini bekliyoo olabilir senin kaçıncı gunun?Allah allah.. benimki neden bandajlarimi açmıyor acaba
Israrla 2 hafta diyor. .korseyi de 1 ay takacakmisim... acaba seninki mini karin germe mi ? Benim iki bel kemigi ucuna gidiyor. .
Dikislerin nasıl ?
Ben ilk defa bu kadar uzun bir kesi gördüm açıkcası.. Beden bu şekilde yapılmış acaba? Yan kısımlarınız çokmu kötüydü? Ama bel kavisiniz çok güzel gözüküyor onu belirteyimÇok uzun dikiş
yanlarımdada çok çatlak vardı ikiz gebelikden dolayııı bu yuzden sırta kadar gitti ameliyat öncesi sonrası resimlerimi yollim.Ben ilk defa bu kadar uzun bir kesi gördüm açıkcası.. Beden bu şekilde yapılmış acaba? Yan kısımlarınız çokmu kötüydü? Ama bel kavisiniz çok güzel gözüküyor onu belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?