karın germe meme büyütme :)

Tatlım senin resimler harika görünüyor. .benim iki haftam oldu bandajlarim açıldı ama dikisin olduğu yer fena görünüyor. Benim de ikiz doğum sonrasi hatta uzerine 3. Cocuk sonrasi karin germe.. ilk acildiginda senin nasil görünüyordu ? Minik bir sürü bantlar var. seninki de oyle miydi ?

Merhaba ameliyat öncesi ve sonrası inanılmaz değişim acaba liposakşında varmı hangi doktora yaptırdınız birde kaça yaptırdınız çok merak ediyorum bende düşünüyorum ama bütçemi denkleştirmek lazım birde y doğum yaptım 4 ay oldu 1 sene geçmesi gerçekliğimiş Dr leyla Arvas tlf görüştüm ama fiyatları inanılmaz uçuk geldi

Tşk ederimm bana tam karın germe yapıldı simit bolgeside dahil liposaksın yapılmadı fiyat olarak 7.500 e yapıldı darısı size inş.

Gürler akınbingol ya
Gürler akınbingol yaptı ameliyatımı.

Tşk ederim inş sende güzel sonuçlar alırsın boyum 170 ameliyata 66 kg girdim tabiki soru sorabilirsin.

Tşk ederim inş sende güzel sonuçlar alırsın boyum 170 ameliyata 66 kg girdim tabiki soru sorabilirsin.
Mrb bende şu anda 86 kiloyum boy 162 lohusalık kiloları inşallah vericim emzirdiğim için nasıl dikkat ederim bilmiyorum ama kiloları veripte ondan sonra ameliyat inşallah seninde varmıydı böyle bir sorunun ikiz annesi olarak yoksa kilolu olarakta yApıyorlarmı bu ameliyatı bilgin varmı .

Bende nisanda mini karın germe olacağım ama sonucunuz süper geçmiş olsun benim sadece göbek deliği altı sorunlu ama kombin olacak meme protez de düşünüyorum oldum bittim tahta gogusluydum 4 seneye yakın emzirince iki çocuğumu (2+2) o göğüsler iyice söndü ikisini birden çözmek istiyorum inşallah çok zorlanmam

seli54 aynı durumdayız ikiçocuk göbek sarkığı...ve göğüs büyütme...hangi doktora olucaksın ben karar veremedim burdakiler pek cevap vermiyo uzun zamandır üyeyim bende ama kadınlar kulubu değil gıcıklar kulubü olmuş artık..:))))

:)) ben yenimahalle devlet hast tuba hanima olacağım 4000 gibi tutar dedi özelde 10000 tl verecek durumum yok tuba hanımın karın germe yaptığı bi hasta çok memnun ankaradamisin sen de

Deme öyle goruşmemiştir belki mesajların benim sadece karın germe oldu bugun 49.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…