INSALLAH :)Çok tşk ederim sizinde çok güzel olacak inş
merhaba nulgun fotoğrafların varsa görebilmem için izler misin beni :) Meme büyütme için araştırma yapanlardanımBen çok memnunum çok şukur hiç sıkıntı çekmedim .
Merhaba yeni üyeyim karin germe meme büyütme olmak istiyorum ne olur yardim siz kime oldunuz ve memnunmusunuz tesekkürler simdiden
Ben çok memnunum çok şukur hiç sıkıntı çekmedim .
Canım ya tşk ederim:)ben ethica da oldum ama acıbademdede ameliyat yapıyo doktor ben çok memnun kaldım çok şükür:)
Resimlerimi tabiki görebilirsin ama benim sadece karın germe.merhaba nulgun fotoğrafların varsa görebilmem için izler misin beni :) Meme büyütme için araştırma yapanlardanım
Yanlış anladım sanırım ^_^ ilgine teşekkür ederim :) fotoğraflar çok güzel görünüyorResimlerimi tabiki görebilirsin ama benim sadece karın germe.
aman allahımmmmmmmameliyat öncesi ve sonrası....
nulgun meraba burdaki fotolarını bende cok beğendim başka fotoların varsa benide izlemeye alırmısın. gerçekte cok güzel olmuş. birde son durumu nedir izlerin?Resimlerimi tabiki görebilirsin ama benim sadece karın germe.
Çok tşk ederim:)aman allahımmmmmmm
bu ne boyle ne kadar güzel bi sonuç ergenlikte bile böyle bir karnım yoktu benimmm bu sonuç için çekilen ağrıya değer tebrik ederim
Çokk tşk ederim:)izlemeye alıyorum son halimide çekicem.nulgun meraba burdaki fotolarını bende cok beğendim başka fotoların varsa benide izlemeye alırmısın. gerçekte cok güzel olmuş. birde son durumu nedir izlerin?
Çokk tşk ederim:)izlemeye alıyorum son halimide çekicem.
Aldım aldım:)canım almamışsın izlemeye beni(
Harikaaa öncesi ve sonrası o kadar farklı ki bende yapmalıyımmm kesinlikle umarım iyisindir ve herşey yolundadırSonrası
Ben çok memnunum çok şukur hiç sıkıntı çekmedim .
Çok şukur çok iyiyimHarikaaa öncesi ve sonrası o kadar farklı ki bende yapmalıyımmm kesinlikle umarım iyisindir ve herşey yolundadır
Selam nulgun benide izlemeye alip fotolarini gösterebilirmisin? Bende istiyorum ama coook kararsizim nerde ve hangi doktora yaptiracagimi....Çok şukur çok iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?