cevap verdiğin için teşekkür ederim nilgüncüm seni takip ediyorum sürekli 15 tatile jadar doktor bulmam gerekiyo izmirde 4 doktor var haftaya onlarla görüşmeyi düşünüyorum istanbuldada hasan fındık ve bit doktor daha vardı adını unuttum onları düşünüyorum bu arada 15 tatile kadar 58 57 olmam için diyet yapıyorum...63 kiloyum.. bu aradada geçmiş olsun harika görünüyo..daha önce göğüs büyütme protez taktırdım çok ağrılıydı ama değdi fakat 2. çocuktan sonra sarkma oldu yine ben biraz daha yuvrlak ve büyük dik göğüsler istiyorum.. aynı zamanda karın germe.. senin gerçekten çok güzel olmuş kaç kiloydun acaba merak ettim :))))Deme öyle goruşmemiştir belki mesajların benim sadece karın germe oldu bugun 49.gunum
Tşk ederim umarım çok guzel sonuçlar alırsın karın germede olacaksan aynı şehirde ameliyat olman daha uygun çunku çok kontrole çağırıyolar .ben 68 kilo ile ameliyata girdim zaten komple yağlı deriyle biriyle çıkartıyolarmış sana tavsiyem tam karın germe olma bilmeden söyledim ama mini karın germe olduğun da gerilen bölge çok yağlanmıyo yanlar çıkıyomuş çok kotu duruyomuş.ü
cevap verdiğin için teşekkür ederim nilgüncüm seni takip ediyorum sürekli 15 tatile jadar doktor bulmam gerekiyo izmirde 4 doktor var haftaya onlarla görüşmeyi düşünüyorum istanbuldada hasan fındık ve bit doktor daha vardı adını unuttum onları düşünüyorum bu arada 15 tatile kadar 58 57 olmam için diyet yapıyorum...63 kiloyum.. bu aradada geçmiş olsun harika görünüyo..daha önce göğüs büyütme protez taktırdım çok ağrılıydı ama değdi fakat 2. çocuktan sonra sarkma oldu yine ben biraz daha yuvrlak ve büyük dik göğüsler istiyorum.. aynı zamanda karın germe.. senin gerçekten çok güzel olmuş kaç kiloydun acaba merak ettim :))))
tam karın germemi olayım canım...senceTşk ederim umarım çok guzel sonuçlar alırsın karın germede olacaksan aynı şehirde ameliyat olman daha uygun çunku çok kontrole çağırıyolar .ben 68 kilo ile ameliyata girdim zaten komple yağlı deriyle biriyle çıkartıyolarmış sana tavsiyem tam karın germe olma bilmeden söyledim ama mini karın germe olduğun da gerilen bölge çok yağlanmıyo yanlar çıkıyomuş çok kotu duruyomuş.
Kesinlikle yinede doktorunla detaylı goruşursun ama olmuşken tam ol normalde yanların yani simit bolgen kilo alıyomu?tam karın germemi olayım canım...sence
Yaa çok gençsin daha ne yuz germesi dur daha o ellilerde:)yumuşak deri diyelim yani öyle belirgin katman değil ama haklısın olmuşken tam olayım hatta ben popoyuda dikleştirseler diye düşünüyorum...hazır eşimi ikna etmişken belli birbütçede verdi sağolsun... yüzümü felan gerdirsem ... işte gitiiğim doktora bir listeyle gidicem..:))) ne ara 35 oldum ben yaaaa((( 2 çocuk yaşlandım .....
ya şu ağız kenarında varya onları sevmiyorum birde dudaklarım çok ince belki biraz botoks işte.....Yaa çok gençsin daha ne yuz germesi dur daha o ellilerde:)
Nasıl mutlu olucaksan öyle olsun:)ya şu ağız kenarında varya onları sevmiyorum birde dudaklarım çok ince belki biraz botoks işte.....
nulgun sen amaliyatını hangi hastanede oldun canım hastanaden memnun kaldınmı ben senin karnını çok begendim biraz daha kilo verebilsem senin doktorunla mutlaka görüşecegim listemin ilk sırasındaNasıl
Nasıl mutlu olucaksan öyle olsun:)
Canım ya tşk ederim:)ben ethica da oldum ama acıbademdede ameliyat yapıyo doktor ben çok memnun kaldım çok şükür:)nulgun sen amaliyatını hangi hastanede oldun canım hastanaden memnun kaldınmı ben senin karnını çok begendim biraz daha kilo verebilsem senin doktorunla mutlaka görüşecegim listemin ilk sırasında
teşekür ederim senin sadece karın germemi yapıldı bel ve mide kısmına lipo yapılmadımıCanım ya tşk ederim:)ben ethica da oldum ama acıbademdede ameliyat yapıyo doktor ben çok memnun kaldım çok şükür:)
Sadece karın germe yapıldı lipo olmadı.teşekür ederim senin sadece karın germemi yapıldı bel ve mide kısmına lipo yapılmadımı
Merhaba yeni üyeyim karin germe meme büyütme olmak istiyorum ne olur yardim siz kime oldunuz ve memnunmusunuz tesekkürler simdidenSonrası
masallh cok güzel olmus bende istiyorum yardim yazin lütfenSonrası
ESTETİK KARIN GERME AMALİYATIM DR.HASAN FINDIK TOPİGİNDE arzum77 var canım başkalarıda var hasan fındıkta amaliyat olan ordayaz yardımcı olurlararkadaslar leyla arvasa karin germe olanlar varmi yada hasan findik almanyadayim lütfen bilgilendirin beni kizlar
Ben istanbulda gurler akınbingole ameliyat oldum.Merhaba yeni üyeyim karin germe meme büyütme olmak istiyorum ne olur yardim siz kime oldunuz ve memnunmusunuz tesekkürler simdiden
Çok tşk ederim sizinde çok güzel olacak inşmasallh cok güzel olmus bende istiyorum yardim yazin lütfen
cok tesekkür ederim selmanur yaziyim insallah cevaplar :)ESTETİK KARIN GERME AMALİYATIM DR.HASAN FINDIK TOPİGİNDE arzum77 var canım başkalarıda var hasan fındıkta amaliyat olan ordayaz yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?