ayy ödem kadın olarak burda destek olabilirim sanırım benim ameliyat öncesi ile 3 gün sonrası arasında 9 kg fark var yanımda arkadaşım olmasa kimse inanmaz ama şahitlerim var allahtan

İlk hafta günde 4 litre kadar su içtim garip ama vücut su gelmezse su atmıyor bromelain sirkeleri falan yalan çünkü yeterli miktarda bromelain almanız için şişenin yarısını falan içmeniz lazım bu aşamada ben normal bromelain aldım 750 mg olanlardan 1 sabah 1 akşam olucak şekilde 2. haftada falan kilo olarak kalmadı ama 1 ay sonra hala doku ödemim vardı (karnımda garip bir şişlik gibi)o aşamada da lenf masajı önerdi doktorum aslında genital bölgeye falan giden o şişkinlik ameliyat sırasında lenf sisteminiz zarar gördüğü için vücudun suyu nerden lenf sistemine aktaracağını bilememesinden kaynaklanıyor birde enf….olan ödem atıcı var o medikal biraz daha ama onu doktorunuza sormanız daha doğru sanırım ben 1 ay sonra izler için silikon jellerden de kullanmaya başladım daha önce memede faydasını görmüştüm.
Şişliğe gelince özelden mesaj atabilirsem size resimleri göndereyim ameliyat sonrası o kadar şiştim ki ama benim doktorum paniklediğimi bildiği için zaten ilk 1 ay daha kötü gibi gelicek diye bin kere uyardı beni şimdi şimdi incelmeyi görebiliyorum ölçebiliyorum :)