• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe sırt lipo meme büyütme süreci

O içerideki şiddetli ağrı kasları dikiyorlarmış karın germelerde onun ağrısıymış fıtık degil benimde vardı
Anladım canım dediğin gibi kaslar, biraz önce duş aldım karnımı ilk defa gördüm ama üzüldüm yatay bir dikiş var ve göbek deliğinden aşağıya doğru ikinci dikiş var , sis ve sanki ameliyat olmamışim gibi sanki ameliyat olmayan halim daha güzel gibi geldi bana aşırı üzüldüm, nasıl anlatsam oturunca bir kat var ve duba gibi şisim acaba bugün 5. Günüm ondan mı bilemedim görünce mutlu olacağıma mutsuz oldum resimlerde herkesin gergin ve tek çizgi halinde dikiş benim ise heryeri şiş oturunca katlanıyor yer yer yumuşak gibi değişik çok üzüldüm uzun oldu canım kusura bakma içimi döktüm 😭

IMG_20251207_185526.webp

kizlar Allah aşkına bir bakın bugun 5. Günüm duş aldım bı bakayım göbeğime dedim bu şekilde sanki olmamisim gibi bu dümdüz olur mu aşırı sislik var ondan mi böyle sizin de ilk günler böyle miydi aglicam yani o kadar morelim bozuk galiba benim psikolojim bozuldu şuan
IMG_20251207_185554.webp

Tabi bizimde ozellikle ilk 15 gun gibi kalmis aklimda hic ameliyat olmamis gibiydim.Daha 5 gün oldu sakin ol şu an nasıl bir ödem vardır sabret

Eki Görüntüle 3683055
kizlar Allah aşkına bir bakın bugun 5. Günüm duş aldım bı bakayım göbeğime dedim bu şekilde sanki olmamisim gibi bu dümdüz olur mu aşırı sislik var ondan mi böyle sizin de ilk günler böyle miydi aglicam yani o kadar morelim bozuk galiba benim psikolojim bozuldu şuanEki Görüntüle 3683056
Cm’m benim 16. Gün seninikindwn beter şişim hala var hiç tedirgin olma boşunada moralini bozma. İlk iki haftada daha da şişiypr vücut üstüne morarıyor zamanla o morartı cinsel prganıma geçiyor ve cinsel organ şişiyor süreç sürekli değişiyor o yüzden korkma boşuna

Cm’m benim 16. Gün seninikindwn beter şişim hala var hiç tedirgin olma boşunada moralini bozma. İlk iki haftada daha da şişiypr vücut üstüne morarıyor zamanla o morartı cinsel prganıma geçiyor ve cinsel organ şişiyor süreç sürekli değişiyor o yüzden korkma boşuna
Canım ödemi ve şişliği göz ardı etmişim hep şimdi böyle olunca çok korktum sürekli ameliyat olmamis olan göbeğimle yeni göbeğime bakıp neresini almış bu doktor diye kıyas yapıyorum inşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim yorumun için

Merhabalar bugün yani 2 Aralık'ta karın germe ameliyatı oldum fitikda vardı onuda almış doktor kaslarımi dikmiş, kızlar acayip gergin karnım hareket hiç edemiyorum sanki hep böyle kalacakmışim gibi hissediyorum aşırı acıyor, biliyorum ilk gün ama çok korkuyorum bayada zormuş karın germe 😔 bu gerginlik ne zaman geçer 🫣
Bede bu ayın 19 unda olcam agrı acı gerginlik nasıl yni cok cok cok mu bende çok korkuyorum

Bede bu ayın 19 unda olcam agrı acı gerginlik nasıl yni cok cok cok mu bende çok korkuyorum
Canım bende sen gibiydim yaklaştıkça insan hem korkuyor hem strese giriyor seni çok iyi anlıyorum, ben geçen hafta salı oldum ilk iki gün aşırı zordu o gerginlik hareket edememe ve ağrısı ama ağrı kesiciler ile hastanede kontrol altına alınıyor m.etme bak şuan benim bir hafta oldu ağrı yok hatta iki gündür ağrı kesici almadım ama o gerginliğin vermiş olduğu acı var yanında kesinlikle sana bakan biri olmali, şuan daha iyiyim bende Ameliyat sonrasında ki ödemeden çok muzdaribim bende, ama hepsi geçecek biliyorum eğer çok istiyorsan olmalısın elbette zorluğu var ama geçecek canım merak etme.🤗

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı, doktor dikiş güzel dedi karnımdaki şişlik ve bombeli yeri sordum zamanla inecekmiş inşallah öyle olur, ya ödem indirici hiç bir ilaç vermedi, zaten.dikisler içinde hiç Bir Krem vermedi gerek yok diyor, ben ne yapacağım siz ödemin inmesi için ne kullandiniz işe yaradı mı bana yardımcı olur musunuz doktora kalirsam yandım

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı, doktor dikiş güzel dedi karnımdaki şişlik ve bombeli yeri sordum zamanla inecekmiş inşallah öyle olur, ya ödem indirici hiç bir ilaç vermedi, zaten.dikisler içinde hiç Bir Krem vermedi gerek yok diyor, ben ne yapacağım siz ödemin inmesi için ne kullandiniz işe yaradı mı bana yardımcı olur musunuz doktora kalirsam yandım
ayy ödem kadın olarak burda destek olabilirim sanırım benim ameliyat öncesi ile 3 gün sonrası arasında 9 kg fark var yanımda arkadaşım olmasa kimse inanmaz ama şahitlerim var allahtan 😂
İlk hafta günde 4 litre kadar su içtim garip ama vücut su gelmezse su atmıyor bromelain sirkeleri falan yalan çünkü yeterli miktarda bromelain almanız için şişenin yarısını falan içmeniz lazım bu aşamada ben normal bromelain aldım 750 mg olanlardan 1 sabah 1 akşam olucak şekilde 2. haftada falan kilo olarak kalmadı ama 1 ay sonra hala doku ödemim vardı (karnımda garip bir şişlik gibi)o aşamada da lenf masajı önerdi doktorum aslında genital bölgeye falan giden o şişkinlik ameliyat sırasında lenf sisteminiz zarar gördüğü için vücudun suyu nerden lenf sistemine aktaracağını bilememesinden kaynaklanıyor birde enf….olan ödem atıcı var o medikal biraz daha ama onu doktorunuza sormanız daha doğru sanırım ben 1 ay sonra izler için silikon jellerden de kullanmaya başladım daha önce memede faydasını görmüştüm.
Şişliğe gelince özelden mesaj atabilirsem size resimleri göndereyim ameliyat sonrası o kadar şiştim ki ama benim doktorum paniklediğimi bildiği için zaten ilk 1 ay daha kötü gibi gelicek diye bin kere uyardı beni şimdi şimdi incelmeyi görebiliyorum ölçebiliyorum :)

ayy ödem kadın olarak burda destek olabilirim sanırım benim ameliyat öncesi ile 3 gün sonrası arasında 9 kg fark var yanımda arkadaşım olmasa kimse inanmaz ama şahitlerim var allahtan 😂
İlk hafta günde 4 litre kadar su içtim garip ama vücut su gelmezse su atmıyor bromelain sirkeleri falan yalan çünkü yeterli miktarda bromelain almanız için şişenin yarısını falan içmeniz lazım bu aşamada ben normal bromelain aldım 750 mg olanlardan 1 sabah 1 akşam olucak şekilde 2. haftada falan kilo olarak kalmadı ama 1 ay sonra hala doku ödemim vardı (karnımda garip bir şişlik gibi)o aşamada da lenf masajı önerdi doktorum aslında genital bölgeye falan giden o şişkinlik ameliyat sırasında lenf sisteminiz zarar gördüğü için vücudun suyu nerden lenf sistemine aktaracağını bilememesinden kaynaklanıyor birde enf….olan ödem atıcı var o medikal biraz daha ama onu doktorunuza sormanız daha doğru sanırım ben 1 ay sonra izler için silikon jellerden de kullanmaya başladım daha önce memede faydasını görmüştüm.
Şişliğe gelince özelden mesaj atabilirsem size resimleri göndereyim ameliyat sonrası o kadar şiştim ki ama benim doktorum paniklediğimi bildiği için zaten ilk 1 ay daha kötü gibi gelicek diye bin kere uyardı beni şimdi şimdi incelmeyi görebiliyorum ölçebiliyorum :)
Canım benim öncelikle geçmiş olsun, dilerim istediğin vücuda kavuşursun, mesajın içinde teşekkür ederim, o kadar kafaya takıyorum ki elimde değil, bende doktordan gizli alsam mı diye düşündüm ödem giderici, ama içime sinmedi mayodonoz kürü.yapiyorum yeni başladım, akşam yemeklerinden sonra patlayacak gibi oluyorum karnımdaki sislikten, bromelain sıvı değilde tablet şeklinde olanlar varmış ondan alsam ise yararmiki, lenf drenaj mesajını da sordum ona bile sıcak bakmadı doktorum hiç birşey kulanmama yapmama yönünde düşüncesi ne yapacağımı şaşırdım, vücut kendi toparlar diyip duruyor.
Canım benim ellerim ayaklarım hiç sismedi sadece karnim dikiş üstü bombeli ve hiç ameliyat olmuş gibi değil yine göbek var gibi bide simit bölgesi aşırı şiş başka vücudumun diğer bölgelerinde ödem yok. Resimlerini görürsem çok seviirim, teşekkürler ♥️

Bu arada canım bnm bugün ameliyattan sonraki 9. Günüm, sen ne zaman Ameliyat oldun bilmiyorum ama senin bugünlerde hala odemlimiydin, ödemlerin ne zaman indi, ne kadar zamanda indi bilgi verirsen çok sevirim.🌸

Back
X