Öncelikle cevabın için cook teşekkürler inan bana umut verdin karın germe özellikle kaç kiloydun boyun kaçtı şimdi kaç kilo oldun bana yatdımcı olurmusun eminim sense olmadan once benim gibi tedşrgindin
herkese merhaba kıZlar siteyi alt üst ettim fakat bir yıl veya iki yıl once ameliyat olanları bulamadım ben sonuç odaklı düşünüyorum acı agrıyı fln gectim bir yıl sonra ki halinizden mutlumusunuz memnunmusunuz pişmanmısınız eski halinize döndünüzmü kafamda bir sürü birsürü soru deli sorular
Bende 9 martta olucam ama once bu sorulara cevap bulmam laZım yardımlarınızı bekliyorum
Jelesec, hatırlıyor musun, benim karnımı görünce aboooovvvv, hemen yaptır demiştin
Jelesec, hatırlıyor musun, benim karnımı görünce aboooovvvv, hemen yaptır demiştin
Tatlım izin senindir, servis edebilirsin resimlerimihahhahah hatırladım gerçekten olman gereken bir ameliyattı kuzum iyiki oldun:)))) ama senin karnı geçenler kocaman kocamn göbeği olanlar senden sonra çıktı:) doktorumuza olanlarzuzu53 gibi izin alım ondan atım sana eski yeni halini:) evrim geçirdi
Telepatik olarak içimden bir ses bakmam gerektiğini söyledi :)) tamamen hissiyat
Tatlım izin senindir, servis edebilirsin resimlerimi
Telepatik olarak içimden bir ses bakmam gerektiğini söyledi :)) tamamen hissiyat
Yahu grubun argosumu nidasımı bilemedim :)) hepimizin diline dolandıhe sonra dava açma yazmıyorum grubun argo kelimesini buraya anladın senhesapkitap eski üye ben bile unutmuştum kendisini güvenilir kuzum kadın yani erkek değil doktorumuz da seninki
hahhaha kız valla günlük hayatta iş de bayilere diyeceğim diye tırsıyorum hahahhahah hepimize dolandı ya vay km diyim de anlaışlmasın :)Yahu grubun argosumu nidasımı bilemedim :)) hepimizin diline dolandı
Tabiki seve seve yardımcı olurum :)) birlikten kuvvet doğarhahhaha yerim senin telepatiğini artık doktora atar yapmadan önce sana konu bu yaz at bana diycam yazım dilini yediğim
Açılımınıda yazabilirsinhahhaha kız valla günlük hayatta iş de bayilere diyeceğim diye tırsıyorum hahahhahah hepimize dolandı ya vay km diyim de anlaışlmasın :)
Tabiki seve seve yardımcı olurum :)) birlikten kuvvet doğar
yuk yazmamAçılımınıda yazabilirsin
Tansiyonum düştü yazdıklarını okuyuncavalla ya herkes pes yuh değincenldglp okuyunca doktora attığımı dedi pes delisin sen bu nasıl yazılım dedim aha lacosta çikolata da aklamaz şimdi:))) tamam artık sana sordurcam kibar dilli :)))
ne yapım ya adam zaten alışmıştır birindenTansiyonum düştü yazdıklarını okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?