Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Mutlulugu bulan kaçıyor anlaşılan buralardan

Fotoları birakil oyle kaçsalar keske

Mutlulugu bulan kaçıyor anlaşılan buralardan

Fotoları birakil oyle kaçsalar keske

ahahhahah özelden arkadaşlarım biz mutlu tayfa olarak buluşup geziyoruz valla hepsinin resmi var albümü de ama şansın yok kaçtık bak bana da e posta gelince giriyorum :) dedikodumu var diye :))))) zuzu evrim geçirenlerden hesapkitapda senin gibi şişkolardı:)))

aslında sen görmen gereken fotoyu gördün ya daha niye araştırıyorsun :)))))) ele ... ünlü dr lere git bence sende ünlü olursun bakarsın:)))
Ya hala kararsizim
3 doktor var
Elif Eren
Hasan Fındık
Ercan Karacaoğlu
Fiyatlar fotolar yorumlar....

Ben de geçirsem bir evrim
Size katılsam olur mu

Ya hala kararsizim
3 doktor var
Elif Eren
Hasan Fındık
Ercan Karacaoğlu
Fiyatlar fotolar yorumlar....
aklında kim varsa görüş forumu da çok iyi oku iki üç mesaj yazan dr öven sonra yok olanları ele, sürekli aynı doktoru öven üyeleri de ele, okuyunca zaten çözersin, anlıyorum en zor kısmımdasın doktor seçimi en zoru

SolitaryWitch canım sen ne yaptın ameliaytını oldunmu ? senle ilgili atlamış olabiliirim yazdıysan
Sen yazma bi dünya işinin içinde cevapla uğraşma baştan söyliyim ...
Olmadım olamadım :)) gerçekten bir “hekim”e denk gelirsem inan olacağım Ercan Karacaoğlu ile aynı yakada olsak hemen olacağım hatta ki gidip görüşmedim bile :)) belki benim yakaya taşınır kimbilir :)) ... sen “birtane”sin gerçekten.. biliyorsun ... yürekten dilerim ki her türlü kaza bela negatif ne varsa sen ve evlatların daima korunun ... sevgiler ..

Olmadım olamadım :)) bir dr una denk gelirsem inan olacağım ... sen “birtane”sin gerçekten.. biliyorsun

Hayırlısı olsun canommm acele etmeden sindire sindire ver kiloları az daha o zamana benim oğlanlardan biri olur estetikci yaparız :))))) sağol sende öyle seviyorum senin yazım diliniiii şeker kız

Hayırlısı olsun canommm acele etmeden sindire sindire ver kiloları az daha o zamana benim oğlanlardan biri olur estetikci yaparız :))))) sağol sende öyle seviyorum senin yazım diliniiii şeker kız
Düzeltme yapana kadar hatın cevaplamış güzel kız :))

oyyyyyyy oyyyy senin huyunda bir erkek bulsam ikinci evliliği yapardım ya
yok yok sana herzaman zaman bulurum huyu iyi arkadaşımmm hahhahah koyar valize senin eve getiririz diyeceğim oradan bulucağız bakıyoruz 4 koldan sana ama bak sende seçtiğin dr dışında hastaneyi de araştır yoğun bakım mutlaka olsun risk alma , amin canım benim hepimizi korusun cansın ya ne güzel ne yürekten diliyorsun herşeyiii seviyorum seni

Bende 15 günlük ameliyatlığım bende çok merak ediyorum ne zaman şiş iner ödem iner ne zaman son şeklini alır babada resim atma şansınız varmı

Bende 15 günlük ameliyatlığım bende çok merak ediyorum ne zaman şiş iner ödem iner ne zaman son şeklini alır babada resim atma şansınız varmı

Çok geçmiş olsun daha çok yeni ödem şişlik olur bol sıvı tüket ve ufak ufak yürü ödemini çabuk atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…