Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Bende bu germe ameliyatından olmak istiyorum ama önce sonucu çocuğu doğurmam lazım

Kalp krizinden gidecektim son yazışmanı görene kadar :)) seni artık çikolata lacoste kurtaramaz
hahhaha valla tiko çalışıyorum biliyon aha bu sefer çikolata hemi de pelit hemide lacos gömlek bitti diğer ameliyat sonrası artık:)))) fakirim banka asya değil :)))))))))))))))

Kalp krizinden gidecektim son yazışmanı görene kadar :)) seni artık çikolata lacoste kurtaramaz

Valla ben doktorun yerinde olsam, Jelesec , parasını ben vereyim, git sen başkasına ameliyat ol derdim

Yalnız bence de, bir daha atar mesajı atacak olursan doktora, önce birkaç kişiye gönder, onay al

zuzu53 , resimlere izin verdiğin için teşekkürler

ya benim ameliayatlar sonrası ilk aylarım berbat bakma pis huyum var sonuç hemen olsun diyorum o süreç de de gözüme garip görünen bi yer varsa yandı doktor :)))) cidden zor hastayım biliyorum ama doktorun çıkardığı işleri biliyorum kendim den ve çoğunluktan rahattım atar daha yapmam sizlere sormadan

estetiğe karşıyım ben demi zuzu53 :))) valla gerekli ise paranda var ise tabi yaptır ama önce spor diyet çöezemezsen ameliyat
Ben 3 çocukla spor çok zor ama benim şarkılarım co fazla şükür maddi dürünü var amaa işte sorun surda bu sonuncu olcak ama 9 aydır hamile kalamiyorum ben diğer çocuklarımda korunmayı bıraktıktan sonra 3. Ayimda hamile kalırdım

canım kalırsın rabbim yazdıysa alnına 2 tane kuzun var olmuş 3 de olur inş sonrası kendine bakarsın

canım kalırsın rabbim yazdıysa alnına 2 tane kuzun var olmuş 3 de olur inş sonrası kendine bakarsın
BU 4. Olcak ama yani hayırlısı bıraktım zaten ama soz konusu ameliyat olunca biraz acele ediyorum biran önce kalayım falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…