Slm zuzu benide izlemeye alırmısın acıkcası ben bu göbegin gidecegine inanmıyorum daaGrubumuzda bu işlere en çok karşı çıkan sensin tabiki
Jelesec oncelikle hoşgeldin sefa getirdin diger konuda sana okadar dedim beni takibe al beni takibe al yok yeni uyesin almam dedin bakkk gördünmü yeni açtıgım konuya denk gelmişsin :))))) ee artık bundan sonra alman laZım demi şaka bi yanada çok teşekkürler sorularımı yanıtladıgın içinarkadaşım konuya cevap yazınca gördüm başlığınızı bende 2 yıldan fazla olan hastayım ve çok memnunum karın germe ve meme ameliyatım dan hiç korkmayın sorun varsa ve spor diyetle çözümlenemeyecek gibi ise doğru dr teknikle olun mutlu olun :))) yersen kilo alır eskiye dönmez ama dersin göbeğim çıktı yanım çıktı katım çıktı :)) dikkat etmek lazım rahatlamamak gerekiyor
Ayyy göbek olmasında duz ılsunda ben 90 da razıyımAmaaaan... iyi ettik be! Bugün giydim eteğimi, güzel oldum yahu... Bu arada, ben hala 80 kiloyum
Yaaaa zuzuuuu banada yardımcı olurmusun yaaaa herkesten foto dileniyorum resmen bu nedir yaaa ben bi amwliyat olayom boy boy afiş afiş yayınlıcam fotolarımı :)))Tabiki seve seve yardımcı olurum :)) birlikten kuvvet doğar
80 kiloda bayan olmaz hemen zayıfla yeme :))))))))) çok sevindim eteğe girmene kuzuAmaaaan... iyi ettik be! Bugün giydim eteğimi, güzel oldum yahu... Bu arada, ben hala 80 kiloyum
Jelesec oncelikle hoşgeldin sefa getirdin diger konuda sana okadar dedim beni takibe al beni takibe al yok yeni uyesin almam dedin bakkk gördünmü yeni açtıgım konuya denk gelmişsin :))))) ee artık bundan sonra alman laZım demi şaka bi yanada çok teşekkürler sorularımı yanıtladıgın için
Jelesec şöyle bi durum var ama benim oldugum yerde tek bir dr var oda dewlette canım baska secenegim yok yani ama dr aklıma yattı bakalım nolucak yok kız ben utanırım bu halini koymaya düzelsin dümdüz olsun ondan sonra koyarım : ))))Kuzu anlıyorum seni ilk üye olduğumda bende çok yazdım ipleyen olmadı beni zor zamanlardı benim için:)))) öncesi hallerini albüm yap koy resmi olmayana hiç resim göstermezler forumda buraya erkeklerde üye oldu yakaladılar :)))arkadaşım hesap yazınca gördüm başlığını cevap yazdım umarım doğru dr doğru teknikle mutlu olursun bizler gibi, buradaki yorumlara çok takılma kimi över kimi söver doktor hasta arasındaki muhabbeti bilemeyiz liste yap görüş doktorlarla ben hep yazdım %80 yaptığı işlerde sonuçlar iyi ise doktor iyidir sana kolay gelsin hakkında hayırlısı
Merhaba, kısa bir süreliğine albüm ayarlarımı değiştirip size özel tanım yaptım bakabilirsiniz. SevgilerYaaaa zuzuuuu banada yardımcı olurmusun yaaaa herkesten foto dileniyorum resmen bu nedir yaaa ben bi amwliyat olayom boy boy afiş afiş yayınlıcam fotolarımı :)))
Öncelikle teşekkürler izin verdiniz için muhtesem ötesi resmen bayıldım yaaaa allahım allahım ne olur benimde boyle olsun yaaaa siz diyetle sporla destekliyormusunuz ayyy öok güzel ya ben sadece iki fotonuzu gorebildim digerleri acılmıyo acaba onceki resimlerinizde varmı ya acıkcası ben inanamıyorum gercek plduguna o derece muhtesemMerhaba, kısa bir süreliğine albüm ayarlarımı değiştirip size özel tanım yaptım bakabilirsiniz. Sevgiler
Banada acMerhaba, kısa bir süreliğine albüm ayarlarımı değiştirip size özel tanım yaptım bakabilirsiniz. Sevgiler
Gercek degil.yalan inanma hayir inanmayacaksan daha niye resim resim diyon ben acmıyım vazgectimÖncelikle teşekkürler izin verdiniz için muhtesem ötesi resmen bayıldım yaaaa allahım allahım ne olur benimde boyle olsun yaaaa siz diyetle sporla destekliyormusunuz ayyy öok güzel ya ben sadece iki fotonuzu gorebildim digerleri acılmıyo acaba onceki resimlerinizde varmı ya acıkcası ben inanamıyorum gercek plduguna o derece muhtesem
olsun devlet hastanesinde olabiliyorsan dr iyi ise sıkıntı yok valla beleşe olacan demi sen devlet hastanesin de sonucun da iyi olursa süper daha ne olsunJelesec şöyle bi durum var ama benim oldugum yerde tek bir dr var oda dewlette canım baska secenegim yok yani ama dr aklıma yattı bakalım nolucak yok kız ben utanırım bu halini koymaya düzelsin dümdüz olsun ondan sonra koyarım : ))))
Amaaaan... iyi ettik be! Bugün giydim eteğimi, güzel oldum yahu... Bu arada, ben hala 80 kiloyum
koy koy şimdiki halini ne bilek belki erkeksin ala ala :))))) bizimde vardı eski halimiz halada varJelesec şöyle bi durum var ama benim oldugum yerde tek bir dr var oda dewlette canım baska secenegim yok yani ama dr aklıma yattı bakalım nolucak yok kız ben utanırım bu halini koymaya düzelsin dümdüz olsun ondan sonra koyarım : ))))
attımzuzu53 fotolarını bak bakım ameliyat öncesi senin göbekten büyükmü aynımı :)))))))) hahhaha
Yok canım nrrde beleşe özel gibi fiyat verdi drum bakalımolsun devlet hastanesinde olabiliyorsan dr iyi ise sıkıntı yok valla beleşe olacan demi sen devlet hastanesin de sonucun da iyi olursa süper daha ne olsun
Yaaa ben kendiminkinin senin gibi güzel olacagına inanmıyorum ondan canım sana biley demedimki belkide ben gözümdee cok buyutuyorum sonucun kotu olucagına hazırlamışım kendimi bilmiyorumGercek degil.yalan inanma hayir inanmayacaksan daha niye resim resim diyon ben acmıyım vazgectim
Jelesec bakıyorum ama yok foto80 kiloda bayan olmaz hemen zayıfla yeme :))))))))) çok sevindim eteğe girmene kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?