Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Jelesec oncelikle hoşgeldin sefa getirdin diger konuda sana okadar dedim beni takibe al beni takibe al yok yeni uyesin almam dedin bakkk gördünmü yeni açtıgım konuya denk gelmişsin :))))) ee artık bundan sonra alman laZım demi şaka bi yanada çok teşekkürler sorularımı yanıtladıgın için

Aaaaa dördüncümü maşallah hayran kaldım sabrınıza ve cocuk sevginize benim iki tane allahım bas edemiyorum acaba benimkilerde mi sorun canavarlar resmenn : )))) kendinizmi istiypsunız eşinizmi

Kuzu anlıyorum seni ilk üye olduğumda bende çok yazdım ipleyen olmadı beni zor zamanlardı benim için:)))) öncesi hallerini albüm yap koy resmi olmayana hiç resim göstermezler forumda buraya erkeklerde üye oldu yakaladılar :)))arkadaşım hesap yazınca gördüm başlığını cevap yazdım umarım doğru dr doğru teknikle mutlu olursun bizler gibi, buradaki yorumlara çok takılma kimi över kimi söver doktor hasta arasındaki muhabbeti bilemeyiz liste yap görüş doktorlarla ben hep yazdım %80 yaptığı işlerde sonuçlar iyi ise doktor iyidir sana kolay gelsin hakkında hayırlısı

Jelesec şöyle bi durum var ama benim oldugum yerde tek bir dr var oda dewlette canım baska secenegim yok yani ama dr aklıma yattı bakalım nolucak yok kız ben utanırım bu halini koymaya düzelsin dümdüz olsun ondan sonra koyarım : ))))

Yaaaa zuzuuuu banada yardımcı olurmusun yaaaa herkesten foto dileniyorum resmen bu nedir yaaa ben bi amwliyat olayom boy boy afiş afiş yayınlıcam fotolarımı :)))
Merhaba, kısa bir süreliğine albüm ayarlarımı değiştirip size özel tanım yaptım bakabilirsiniz. Sevgiler

Merhaba, kısa bir süreliğine albüm ayarlarımı değiştirip size özel tanım yaptım bakabilirsiniz. Sevgiler
Öncelikle teşekkürler izin verdiniz için muhtesem ötesi resmen bayıldım yaaaa allahım allahım ne olur benimde boyle olsun yaaaa siz diyetle sporla destekliyormusunuz ayyy öok güzel ya ben sadece iki fotonuzu gorebildim digerleri acılmıyo acaba onceki resimlerinizde varmı ya acıkcası ben inanamıyorum gercek plduguna o derece muhtesem

Gercek degil.yalan inanma hayir inanmayacaksan daha niye resim resim diyon ben acmıyım vazgectim

olsun devlet hastanesinde olabiliyorsan dr iyi ise sıkıntı yok valla beleşe olacan demi sen devlet hastanesin de sonucun da iyi olursa süper daha ne olsun

koy koy şimdiki halini ne bilek belki erkeksin ala ala :))))) bizimde vardı eski halimiz halada var

attım zuzu53 fotolarını bak bakım ameliyat öncesi senin göbekten büyükmü aynımı :)))))))) hahhaha

zuzu53 , muhteşem olmuşsun! Bayıldım. Maşallah sana, nazar değmesin. Ama sen de dikkat etmiş, emek vermişsin belli ki...

Jelesec , canım benim, benim öncesi fotomu hakikaten unutmuşsun sen. zuzu53 ünkü ne ki? Peh, peh

Gercek degil.yalan inanma hayir inanmayacaksan daha niye resim resim diyon ben acmıyım vazgectim
Yaaa ben kendiminkinin senin gibi güzel olacagına inanmıyorum ondan canım sana biley demedimki belkide ben gözümdee cok buyutuyorum sonucun kotu olucagına hazırlamışım kendimi bilmiyorum

ahhahah canım ben unutmuşum senin eski halini gerçekten o zaman :)))) doktora olan çok var karışıyor kimin önceki hali sonraki hali :)))) hatta ben kendiminkini unutmuşum lak dedi doktor kapak yaptı buydunuz bu oldunuz eski halinizi unutmayın :))))@zuzu53 harika oldu kendi cabası da büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…