Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

kafanızdaki dr leri liste yapın fiyat alın mutlaka ben lazer lipo oldum ama çok az yağ alındı baca içine dolgu için lazımdı fiyata dolguda ekli yani benim fiyat 13 bindi
Hüseyin Kanduluya gittim bu arada. Bacak, bel ve sırt bölgesi vaser, popoya hi def ücreti söylüyorum sıkı durum: 8000 USD
Yaklaşık 30.000 TL
Şaka mı bu?
Fiyatlar böyleyse hiç düşünmem ben bu operasyonu!
Bu sayfığım bölgeler için başka fiyat bilgisi ve doktor tavsiyesi olan var mııııı? :)

hahhahah ne bu rakam ya hakket şakamı töbe töbe

Slm kızlar suan neyapacagımı bilmiyorum daha yeni katıldım 1 haftadır bekliyorum üyeligim kabul olsun diye bende karın germe ameliyatı oldum olanlar bana cevap vererek yardımcı olurmusunuz

Slm kızlar suan neyapacagımı bilmiyorum daha yeni katıldım 1 haftadır bekliyorum üyeligim kabul olsun diye bende karın germe ameliyatı oldum olanlar bana cevap vererek yardımcı olurmusunuz

Canım ay sonu olucam bende karın germe Nasılsın kötüyüm deme noolur zaten çok korkuyorum.. bana lipo olmıcak tam karın germe sadece

Canım merhaba ben 2bucuk ay oldu halen toparlanamadım bilmiyorum sana nedesem ama herkeste aynı olmuyormuş halen gerginliğim gitmedi ve hareketlerim sınırlı korseyi atamadım yoksa rahat degilim korkutmak istemem seni ama ben böyle olacagını bilseydim olmazdım

Lipo oldu mu sende ?? Bu arada boy ve kilo nuda yazarsan memnun olurum

Yani lipo için karın germeden çok daha zor diyolar o yüzden dedim.. çok yakın bi arkadaşım oldu bu gün 7. Günü gayet yan yatıyo oturuken dikleşti hiç bi sıkıntısı yok senin neden öyle oldu acaba doktorunla konuştun mu

Dr bir sorun olmadığını söylüyor ama ben kendimi bir turlü toparlayamadım sadece geceleri yan yatabiliyorum oda uykuda dinlendiğimiz için galiba bilmiyorumda inşallah normel halime bir an önce dönerim

Dr bir sorun olmadığını söylüyor ama ben kendimi bir turlü toparlayamadım sadece geceleri yan yatabiliyorum oda uykuda dinlendiğimiz için galiba bilmiyorumda inşallah normel halime bir an önce dönerim

Tam olarak şikayetin çok gergin olmak ve dikleşememek mi ?? Ay üzüldüm şimdi canım benim baya da olmuş ameliyat olalı.. ben göğüslerimi yaptığımda 6 ay yüz üstü yatamamıştım ama millet 1 ay sonra yattık diolardı.. bence bu kişiden kişiye değişir gibime geliyo.. korkuttun beni

Aynen kişiye göre ben sigarada kullanıyorum 1 ay kadar içmedim sonra duramadım basladım yoksa kafayı yiyecektim ondanda olabilir bel ve sırt agrısı bazen dayanamıyorum calışıyorumda aksamı zor yapıyorum agrı kas gevsetici içiyorum yoksa dayanamam

Bence sen kendini çok sıkıyosun dik dursan bi şey olmucak ama bi şey olucak korkusuyla eğik durduğundan bütün ağrıların.. benim göğüs ameliyatımı olduktan sonraki yaptığım hata gibiXz aylar geçmiş ben hala kolumu kaldırmıyodum bi gün doktor cart die bi kaldırdı kızdı bana naapıosun sen die.. o günden sonra normale dönmüştüm.. sırtım aşırı ağrıyodu benimde ovduruyodum hep anneme .. duruşu düzeltince tüm ağrılarda gidicek

Canım benım haklı olabilirssin yarın sabahtan itibaren denwyecem kendimi inşallah dediğin gibi olur

Merhaba kizlar bende dun karin germe ameliyati oldum bugun ciktim hastaneden daha simdiden yatmaktan skldm

Z
Tatlım merhaba, resimlerini gördüm sonucun fevkalade çok doğru bir karar vermişsin. Önceki hallerimiz benziyor, güle güle kullan

Zuzu beni izler misin
Ercan bey fotolari gormek istiyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…