Hangi dr a oldunuz acaba?
inan şoklardayım görmez olaydım yahu zuzunun 3 katıymışsın Ercan bey valla çok şişkolara torpil geçiyor bunu bir daha anladım bana gelince yag çekiminde cimri neyse severim kendisini
Ercan karacaoğluna oldum kusura bakma yeni gördüm mesajınıHangi dr a oldunuz acaba?
hiç kolay değil hemde lipo hele beni en zorlayan işlemlerÇok geçmiş olsun ve tşk ederim verdiğin bilgi için . Estetik demek ameliyat olup güzelleşmek demeksede süreçleri hiç ama hiç kolay değil ben 1 yıl önce dudağıma dolgu yaptırdığımda 3-4 gün dudak kenarlarım morarmıştı sadece onu aklıma getirdiğimde liposuctionın ne kadar zor bir süreç olacağını tahmin ediyor gibiyim .
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için araştırıyorum bende hatta dün aramıştım hastaneyi bugün aramamı söylediler dünden bugüne cesaretim kırıldı Siz ne kadar oldu yaptıralı bir sorun yaşadınız mı şimdi memnun musunuz ve tabsiye eder misiniz? Çok sordum galibaErcan karacaoğluna oldum kusura bakma yeni gördüm mesajını
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için araştırıyorum bende hatta dün aramıştım hastaneyi bugün aramamı söylediler dünden bugüne cesaretim kırıldı Siz ne kadar oldu yaptıralı bir sorun yaşadınız mı şimdi memnun musunuz ve tabsiye eder misiniz? Çok sordum galiba
Hasatneden randevu almayın zaten muayene ücreti istiyorlar , hiç bir sorun yaşamdım karın germe ameliyatı mucize sonuç veriyor gerekli ise yaptırın araştırıp tavsiye ederim buradan bir çok arkadaşımla aynı doktora olduk %90 menun sonucundan hayırlısı olsun hakkınızda
Teşekkür ederim inşallahHasatneden randevu almayın zaten muayene ücreti istiyorlar , hiç bir sorun yaşamdım karın germe ameliyatı mucize sonuç veriyor gerekli ise yaptırın araştırıp tavsiye ederim buradan bir çok arkadaşımla aynı doktora olduk %90 menun sonucundan hayırlısı olsun hakkınızda
Şevkinizi kırmak istemem ama Ben bin pişmanım. Kilolu biriyse kişi asla yaptırmamalıymış, bunu öğrendim. Necros doku oluştu. İltihaplı gibi dikişlerim açıldı bin tane sorun. Oysa doktor liposuctionla incelticem gevşeyen derinizi gericem demişti,şimdi eskisinden kötü bir görüntüm var. Sanki lastik yutmuş gibi. İki kere düşünün derim. Bir de doktor çok önemli.herkese merhaba kıZlar siteyi alt üst ettim fakat bir yıl veya iki yıl once ameliyat olanları bulamadım ben sonuç odaklı düşünüyorum acı agrıyı fln gectim bir yıl sonra ki halinizden mutlumusunuz memnunmusunuz pişmanmısınız eski halinize döndünüzmü kafamda bir sürü birsürü soru deli sorular
Bende 9 martta olucam ama once bu sorulara cevap bulmam laZım yardımlarınızı bekliyorum
Ne kadar ücret ödediniz acaba?
Şevkinizi kırmak istemem ama Ben bin pişmanım. Kilolu biriyse kişi asla yaptırmamalıymış, bunu öğrendim. Necros doku oluştu. İltihaplı gibi dikişlerim açıldı bin tane sorun. Oysa doktor liposuctionla incelticem gevşeyen derinizi gericem demişti,şimdi eskisinden kötü bir görüntüm var. Sanki lastik yutmuş gibi. İki kere düşünün derim. Bir de doktor çok önemli.
arkadaşım konuya cevap yazınca gördüm başlığınızı bende 2 yıldan fazla olan hastayım ve çok memnunum karın germe ve meme ameliyatım dan hiç korkmayın sorun varsa ve spor diyetle çözümlenemeyecek gibi ise doğru dr teknikle olun mutlu olun :))) yersen kilo alır eskiye dönmez ama dersin göbeğim çıktı yanım çıktı katım çıktı :)) dikkat etmek lazım rahatlamamak gerekiyor
Çok geçmiş olsun kaç kilo ile girdin ameliyata kaç litre yağ alındı? Hangi dikişler açıldı? Çok kiloda bu lipo zaten çözüm değil
103 kg girdim ameliyata ve tamamen doktorumun tavsiyesiydi, tüm vücut liposuction ve karın germe yapıcaz sizi hem zayıflatmış olucaz hem de vücudunuzu forma sokucaz bana güvenin dedi. Öyle anlattı ki aldığı yağları başka yerlere enjekte edicez sizin de hatlarınız yine yuvarlak olacak ama kilolu değil balık etli görüneceksiniz dedi. Sibel Can' ın eski hali gibi olsam bana yeter dedim, Ebru Durmuş hanım sizi aynen öyle yapıcam dedi. Ne araştırdım ne sordum. Çünkü ben kendimi çok güzel kandırabilirim inanmak istediğim şeyler için. Kabul ettim ve yattım masaya.. Ah keşke o güne geri dönebilsem de yaptığım bu korkunç hatayı engellesem. Sırf para için kasap gibi kesip biçiyorlar insanı. Sen doktorsun de mi, söyle olmaz senden de. Şimdi hayatım mahvoldu. Doğru düzgün sırtüstü yatamıyorum bile. Durumum içler acısı. Asla hakkımı helal etmiyorum.
Doktorum Ebru Durmuş du, İzmirde. Kendisine vücudumdan memnun olmadığımı söyledim liposuction hakkında bilgi almak için gitmiştim 2 sene önce. Kendisi de bana tüm vücut liposuction ile birlikte karın germe operasyonu yaparsak zayıflama olmaz ama vücudun çok daha iyi görünür dedi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi inandırdım bu söylediğine. Meğerse liposuction kilolu kişilere uygulanmamalıymış. Hiç bilgim yoktu bu konuda. Şuan ortaya çıkan sonuç facia. sanki lastik yutmuşum gibi karnım var.çok fazla bu kilo ama ne yapabilir ki bu kiloya zaten hepsini birden yapmak da risk bu doktoru tanımıyorum adını duymadım konuş düzeltir eğer ilşkin bozulmadıysa sırtında ne var ne zaman oldun ameliyatını peki? benim albümüm var bende lipo karın germe oldum ama 83 ile girdim ameliyata ver dedi doktorum ama veremedim motivasyonum sıfırdı
Durumunuza cok üzüldüm malesef artık hasta degilde müşteri olarak görünüyoruz sonuclar umurlarında bile degil keşke şikayet etseydiniz ugrassaydınız da belki gözü korkardıda bidaha kinseye böle teklifler sunmazdı neyse buyuk gecmiş olsun ne kadar ücret aldı sizdenDoktorum Ebru Durmuş du, İzmirde. Kendisine vücudumdan memnun olmadığımı söyledim liposuction hakkında bilgi almak için gitmiştim 2 sene önce. Kendisi de bana tüm vücut liposuction ile birlikte karın germe operasyonu yaparsak zayıflama olmaz ama vücudun çok daha iyi görünür dedi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi inandırdım bu söylediğine. Meğerse liposuction kilolu kişilere uygulanmamalıymış. Hiç bilgim yoktu bu konuda. Şuan ortaya çıkan sonuç facia. sanki lastik yutmuşum gibi karnım var.
Sırtüstü yatamamamda ki sebep de karnımda ki dikişler geriliyor. sanki patlayacak gibi acıyor.. Yoksa sırtımda bir sorun yok.
Doktorla aramız bozuldu, zaten de kendisinin bıçağının altına asla yatmam. Nasıl güvenilir ki
Evet liposuction için sormuştum. Ben vaser lipo ve hi def düşünüyorum ama fiyatlar çok farklı kafam iyice karıştı niye bu fark bilmiyorum doğrusuneye ne kadar ücret ödedim anlamadım kusura bakma lütfen lipoyamı ?
Doktorum Ebru Durmuş du, İzmirde. Kendisine vücudumdan memnun olmadığımı söyledim liposuction hakkında bilgi almak için gitmiştim 2 sene önce. Kendisi de bana tüm vücut liposuction ile birlikte karın germe operasyonu yaparsak zayıflama olmaz ama vücudun çok daha iyi görünür dedi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi inandırdım bu söylediğine. Meğerse liposuction kilolu kişilere uygulanmamalıymış. Hiç bilgim yoktu bu konuda. Şuan ortaya çıkan sonuç facia. sanki lastik yutmuşum gibi karnım var.
Sırtüstü yatamamamda ki sebep de karnımda ki dikişler geriliyor. sanki patlayacak gibi acıyor.. Yoksa sırtımda bir sorun yok.
Doktorla aramız bozuldu, zaten de kendisinin bıçağının altına asla yatmam. Nasıl güvenilir ki
Doktorum Ebru Durmuş du, İzmirde. Kendisine vücudumdan memnun olmadığımı söyledim liposuction hakkında bilgi almak için gitmiştim 2 sene önce. Kendisi de bana tüm vücut liposuction ile birlikte karın germe operasyonu yaparsak zayıflama olmaz ama vücudun çok daha iyi görünür dedi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi inandırdım bu söylediğine. Meğerse liposuction kilolu kişilere uygulanmamalıymış. Hiç bilgim yoktu bu konuda. Şuan ortaya çıkan sonuç facia. sanki lastik yutmuşum gibi karnım var.
Evet liposuction için sormuştum. Ben vaser lipo ve hi def düşünüyorum ama fiyatlar çok farklı kafam iyice karıştı niye bu fark bilmiyorum doğrusu
Çok büyük geçmiş olsun. İzmirde ben de gıdım için lazer liposuction yaptırmıştım çok da memnun kaldım Nejdet Şişman dan. Bir de ona görünsen diyorum. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Giden herkes de çok memnun kendisinden.. Ben vücut liposuction düşünüyorum şuan ama alınan yağlarımı vücudumun diğer bölgelerinde kullanılmasını istiyorum. Lazer liposuction çok iyi ama alınan yağları vücutta tekrar kullanamıyormuş doktor. O yüzden de vaser araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?