Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

hiç kolay değil hemde lipo hele beni en zorlayan işlemler neyse geçti gitti ağrı sızı ödemler sonuçlar memnun edici olunca cekiliyor bu dertler

Ercan karacaoğluna oldum kusura bakma yeni gördüm mesajını
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için araştırıyorum bende hatta dün aramıştım hastaneyi bugün aramamı söylediler dünden bugüne cesaretim kırıldı Siz ne kadar oldu yaptıralı bir sorun yaşadınız mı şimdi memnun musunuz ve tabsiye eder misiniz? Çok sordum galiba

Hasatneden randevu almayın zaten muayene ücreti istiyorlar , hiç bir sorun yaşamdım karın germe ameliyatı mucize sonuç veriyor gerekli ise yaptırın araştırıp tavsiye ederim buradan bir çok arkadaşımla aynı doktora olduk %90 menun sonucundan hayırlısı olsun hakkınızda

Teşekkür ederim inşallah

Şevkinizi kırmak istemem ama Ben bin pişmanım. Kilolu biriyse kişi asla yaptırmamalıymış, bunu öğrendim. Necros doku oluştu. İltihaplı gibi dikişlerim açıldı bin tane sorun. Oysa doktor liposuctionla incelticem gevşeyen derinizi gericem demişti,şimdi eskisinden kötü bir görüntüm var. Sanki lastik yutmuş gibi. İki kere düşünün derim. Bir de doktor çok önemli.

Çok geçmiş olsun kaç kilo ile girdin ameliyata kaç litre yağ alındı? Hangi dikişler açıldı? Çok kiloda bu lipo zaten çözüm değil

Siz hangi doktora ameliyat oldunuz?

Çok geçmiş olsun kaç kilo ile girdin ameliyata kaç litre yağ alındı? Hangi dikişler açıldı? Çok kiloda bu lipo zaten çözüm değil

103 kg girdim ameliyata ve tamamen doktorumun tavsiyesiydi, tüm vücut liposuction ve karın germe yapıcaz sizi hem zayıflatmış olucaz hem de vücudunuzu forma sokucaz bana güvenin dedi. Öyle anlattı ki aldığı yağları başka yerlere enjekte edicez sizin de hatlarınız yine yuvarlak olacak ama kilolu değil balık etli görüneceksiniz dedi. Sibel Can' ın eski hali gibi olsam bana yeter dedim, Ebru Durmuş hanım sizi aynen öyle yapıcam dedi. Ne araştırdım ne sordum. Çünkü ben kendimi çok güzel kandırabilirim inanmak istediğim şeyler için. Kabul ettim ve yattım masaya.. Ah keşke o güne geri dönebilsem de yaptığım bu korkunç hatayı engellesem. Sırf para için kasap gibi kesip biçiyorlar insanı. Sen doktorsun de mi, söyle olmaz senden de. Şimdi hayatım mahvoldu. Doğru düzgün sırtüstü yatamıyorum bile. Durumum içler acısı. Asla hakkımı helal etmiyorum.

çok fazla bu kilo ama ne yapabilir ki bu kiloya zaten hepsini birden yapmak da risk bu doktoru tanımıyorum adını duymadım konuş düzeltir eğer ilşkin bozulmadıysa sırtında ne var ne zaman oldun ameliyatını peki? benim albümüm var bende lipo karın germe oldum ama 83 ile girdim ameliyata ver dedi doktorum ama veremedim motivasyonum sıfırdı

Doktorum Ebru Durmuş du, İzmirde. Kendisine vücudumdan memnun olmadığımı söyledim liposuction hakkında bilgi almak için gitmiştim 2 sene önce. Kendisi de bana tüm vücut liposuction ile birlikte karın germe operasyonu yaparsak zayıflama olmaz ama vücudun çok daha iyi görünür dedi. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimi inandırdım bu söylediğine. Meğerse liposuction kilolu kişilere uygulanmamalıymış. Hiç bilgim yoktu bu konuda. Şuan ortaya çıkan sonuç facia. sanki lastik yutmuşum gibi karnım var.
Sırtüstü yatamamamda ki sebep de karnımda ki dikişler geriliyor. sanki patlayacak gibi acıyor.. Yoksa sırtımda bir sorun yok.
Doktorla aramız bozuldu, zaten de kendisinin bıçağının altına asla yatmam. Nasıl güvenilir ki

Durumunuza cok üzüldüm malesef artık hasta degilde müşteri olarak görünüyoruz sonuclar umurlarında bile degil keşke şikayet etseydiniz ugrassaydınız da belki gözü korkardıda bidaha kinseye böle teklifler sunmazdı neyse buyuk gecmiş olsun ne kadar ücret aldı sizden

Çok büyük geçmiş olsun. İzmirde ben de gıdım için lazer liposuction yaptırmıştım çok da memnun kaldım Nejdet Şişman dan. Bir de ona görünsen diyorum. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Giden herkes de çok memnun kendisinden.. Ben vücut liposuction düşünüyorum şuan ama alınan yağlarımı vücudumun diğer bölgelerinde kullanılmasını istiyorum. Lazer liposuction çok iyi ama alınan yağları vücutta tekrar kullanamıyormuş doktor. O yüzden de vaser araştırıyorum.

valla benim bildiğimde bu çok kilolulara yapılmıyor zaten kaç litre yağ alınıyor ki zayıflatsın başınızdan geçmiş böyle bir tecrübe başka dr ile görüşün düzelebilir bir durum varmı ama önce mutlaka kilo verin

Evet liposuction için sormuştum. Ben vaser lipo ve hi def düşünüyorum ama fiyatlar çok farklı kafam iyice karıştı niye bu fark bilmiyorum doğrusu

kafanızdaki dr leri liste yapın fiyat alın mutlaka ben lazer lipo oldum ama çok az yağ alındı baca içine dolgu için lazımdı fiyata dolguda ekli yani benim fiyat 13 bindi

Nejdet bey harika bir dr İzmirde medcezir olduktan sonra iki arkadaşımı yönlendirdim kendisine çok ilgili bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…