Karın şimdi kıskanır bizi ahahah

bi daha sana karın diyorsa sende kvaldenden bahsederken annem deme anan de bari.böyle oğlunun yuvasına nifak sokan anneler çocuklarının evliliğini bitirince gelinim geçimsiz der bir de utanmadan.

“ sen bi defa sarılırsın bana her gece sarılıp uyuyor o nolcak” deseydin .. bi akrabam tamda aynı şeyi yaşadı ve bunu söyledi. Burda görünce o geldi aklıma .
O şakayla gülerek söylüyor sende gülerek böyle deseydin.

O kadar hizmet ediyorsunuz söylenecek laf bu mu yahu?

Nerde kaldı edep büyüklük terbiye ?

Siz keşke cevap verseydiniz.

Anneciğim olur mi öyle şey neden kıskanayım ana oğulu. ?

Cevabı ne olurdu acaba.

o da bişey mi :) benim kv aynı kahkahayı patlatıp eşime, karını mı çok seviyorsun beni mi diye baskı yapmıştı, hala unutamıyorum halaaaa....

Cok rahat bi tip emri vaki seviyor. Ben de nefret ediyorum boyle bir durumdan. Zaten cok skldi canim. Gorsen su an hicbirini o yapmamis püri pak gibi geziyor.
Emri vaki yapmak KV lerin doğasında var. O konuda benim KV de bir numaradır :) azcık sesini çıkarıcan. Yoksa iyice coşuyorlar.

o da bişey mi :) benim kv aynı kahkahayı patlatıp eşime, karını mı çok seviyorsun beni mi diye baskı yapmıştı, hala unutamıyorum halaaaa....
Büyütürken,"babanı mı çok seviyorsun beni mi" diye büyütmüştür,şimdi sıra,"eşin mi ben mi" ye gelmiş

Bu saygı olayı yanlış anlaşılıyor ya, saygı dediğiniz şey her şeye susup içinize atmak mı?
O kadar güzel yeri gelmiş ki şakayla karışık lafları söylemenin, hiç de saygısızlık olmazdı.
Yeri geldiğinde ciddi, yeri geldiğinde şaka yollu lafınızı esirgemeyin; saygı saygı diye susarsanız, size saygı kalmıyor.

Dakika basi esek kadar oglunu open seven koala gibi sarilan kvye giderken oglunu da yaninda goturmesini soylerim buyuk ihtimal.

Edit; imla

Son düzenleme:
sen bir de
  • yemek yapıyorsun
  • tatlı yapıyorsun
  • çamaşırlarını yıkıyorsun
  • ütüsünü yapıyorsun
ne oldu iyi gelin mi oldun şimdi?
kim kime yaranabilmiş bu dünyada ya?

Ben hizmetleri yaparken onun annesi onun akrabasi ayrimi yapmadim. Eve gelen misafir diye bakip Allah rizasi icin yaptim gercekten de icimden gelerek yaptim. Anneannesi cok tatli yasli birisi o da mutlu olsun diye. Ama ne yaparsan yap yaranamazsin. Bir soz vardi tam hatirlamiyorum. Kusur aramak icin bakarsan o guzel tavus kusunda bile cirkin ayaktan baska bir sey goremezsin diye. Bazilarinin durumu da ayni bu guzelligi gormeyip sebepsizce laf sokup rahatlayalim.

kvdeler hep böyle bir değişik olur kulak asmamanı tavsiye ederim. :)

Kayınvaliden kilolu ise eved anne zayıflatma gibi bi özelliğim var istersen seni de 1 ay kampa alalım de

''kör öldü badem gözlü oldu''

tam olarak durum bu. benimkide aynı
boşverin. takmayın ben hiç ilgilenmiyorum bu durumlarla

Benim kayınvalidem iyidir hoştur ama bi keresinde yaptığı harekete anlam verememiştim, kalabalık içinde bana seslenip eşime öpücük yollamıştı uzaktan. Deli mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…