anne ve eş kavramlarını kafasında oturtamayan kişilerin yapacağı davranış biçimi sadeceBir anne cocugunun esini neden kiskanir ki sanki kumayiz birbirimize herkesin yeri ayri o anne ben es
Bilmiyorum ya degisik insanlar var.
Evet bu cümle bu aksam kv nin agzindan cikti herkesin icinde, amaci neyse..
3 gun once kv bizden habersiz sehir disindan annesini de alip otobuse binmis inmeye yakin haber veriyor. Tabi gelsinler sorun degil ama bi gun onceden soyler insan ki ona gore hazirlik yapayim, evi hazirlayayim, alisveris yapayim. Kosa kosa eve gittim hemen. Geldiler. Sonra gorumcesini de cagirmis o da geldi. Boyle 3 gun gece gunduz durmadan hizmet ettim. Pastasindan yemegine, kirlilerini yikadim utuledim vs. Bu aksam da yine oglu ile cilvelesiyorlar oyy yavrum oy oglumm diye esim isten geldikten sonra basladilar sarilip öpusmeye yemekten sonra oldu hâlâ devam ediyor biz de oturuyoruz tv izliyoruz filan. Kv esime dedi ki " karin kiskanmasin simdi bizi ahahaa " bir kac kere de esime " oglum evlendin evleneli zayifladin " "oglum evlendin degistin zayifladin kotulestin "
Yani ben etraflarinda o kadar döndüm bu sekilde sacma sapan konusmalarina sinir oldum. Bekarken umursamadigi oglu bi anda kiymete bindi. Diger cocuklarini ustun tutardi esim umrunda degildi.
Tam dugun gunumuzde mahfetmisti her seyi dugun fotografimiz bile yok kuaforde aksama kadar aglamistim bana ve aileme neler etmisti. Sonradan ceyreklerimi istedi verdim zaten az taki takilmisti kendileri de 1 bilezik taktilar esyalari da esim aldi ama millete cok borcluyum dugun yaptim diye hava yapiyor.
Daha sayamayacagim kadar cok bir suru seye ragmen esim uzulmesin diye saygiyi bozmadik ben ve ailem.
Ama boyle sacma sapan konusunca bu aksam sinir oldum.
Ben neden kiskanayim annesinden beni sinir eden opusup koklasmalari degil boyle bir cumle kurmasi oldu.
Bazilarinizin boyle kıllık yapan kaynanasi vardir heralde...
Süper bir cevapNiye biz.opusunce sen kiskaniyor musun ki, siz.opusunce ben kiskanayim deseydiniz.
Ben boyle insanlari normal anne olarak goremiyorum, agir ruh hastasi.
Emri vaki yapmak KV lerin doğasında var. O konuda benim KV de bir numaradır :) azcık sesini çıkarıcan. Yoksa iyice coşuyorlar.Cok rahat bi tip emri vaki seviyor. Ben de nefret ediyorum boyle bir durumdan. Zaten cok skldi canim. Gorsen su an hicbirini o yapmamis püri pak gibi geziyor.
Büyütürken,"babanı mı çok seviyorsun beni mi" diye büyütmüştür,şimdi sıra,"eşin mi ben mi" ye gelmişo da bişey mi :) benim kv aynı kahkahayı patlatıp eşime, karını mı çok seviyorsun beni mi diye baskı yapmıştı, hala unutamıyorum halaaaa....
o da bişey mi :) benim kv aynı kahkahayı patlatıp eşime, karını mı çok seviyorsun beni mi diye baskı yapmıştı, hala unutamıyorum halaaaa....
kvdeler hep böyle bir değişik olur kulak asmamanı tavsiye ederim. :)Yukarida yazmistim ben tv izlerken o cumleyi demisler duymayinca da seslenmisler efendim diye döndüm boyle boyle dedi. Yani ben herhangi bir cumle bi yuz ifadesinde degildim ki kiskandim diye dusunup boyle desinler. Zaten surekli o haldeler benim alisik oldugum bir durum.
Allahim nasil bir dusunce bicimi bu anlamadim zorla insani sinirlendiriyorlar.
Kayınvaliden kilolu ise eved anne zayıflatma gibi bi özelliğim var istersen seni de 1 ay kampa alalım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?