Karın şimdi kıskanır bizi ahahah

''kör öldü badem gözlü oldu''

tam olarak durum bu. benimkide aynı
boşverin. takmayın ben hiç ilgilenmiyorum bu durumlarla

Aynen oyle vallahi onceden umrunda olmazdi simdi de sanki hic koynundan ayirmamis gibi davraniyor. Bi anda evlenince kiymete bindi.

Sanırım kv tek kıskanc olmayan benimdir .eşimle nikah kıyıldıktan sonra kv git hanımın yapsın pansumanını demişti özel bi bölgeye. Ya da dısarı cıksak sen git hanımının yanına otur der kıskanc değil ama patavatsız işte ne konuscanı bilmez benimde o derdim var :) kv bana öyle yapsa güler geçerim samimi olmamaya calısırım ki iyice laubali olmasın

Aynen oyle vallahi onceden umrunda olmazdi simdi de sanki hic koynundan ayirmamis gibi davraniyor. Bi anda evlenince kiymete bindi.
hepsi için demiyorum ama bazılarınınki sevgi değil hırs. gelini kıskandıgı için yapanlar cok var..
ben biliyorum mesela eşimin erkek kardeşleri var biriisini cok seviyolar eşim ve diğerleriyle hiç ilgilenmezler inişanlıykn sevgiliykn hep böyleydi bu hala aynı ama görüştügümüzde yapmacık bi şekilde eşimin dibinden de ayrılmaz kv tuhaf bişey yani

Isin en komik yani ne kizlar biliyor musunuz esim surekli annemden daha guzel yemek yapiyorsun diyor. Ama benim o an aklima gelmedi tam yeriydi iste gulumseyerek soylemenin.
benimki de annem yemek yapmazdı ki seninle tadını öğrendim cogu yemegin diyo
ama kv karın tadsız tuzsuz yemek yapıyo diyomş eşime

Benim taktiğim kızlar böyle bir şey duyunca hemen somurtuyorum ayıp olmasını da hiç önemsemem

Bi de benim eşim evlendikten sonra kilo aldı kv diyorki dışardan yiyor abur cubur yiyor ondan yani zayıflasa da zayıflamasa da derler bunlar hep aynı

Allah kalplerine gore versin ne diyeyim sanki biz gitsek iyisini bulacaklar Allah korusun ayrilsak arkamizdan bizi kotulerler. Allah bizleri ve yuvamizi korusun kotu niyetlilerden insallah.

Bi de benim eşim evlendikten sonra kilo aldı kv diyorki dışardan yiyor abur cubur yiyor ondan yani zayıflasa da zayıflamasa da derler bunlar hep aynı

Seninki de ayni kafadanmis benim kv ile. Insan derki gelinim iyi bakiyor ama yooook demez bu defa kendi iyi bakmamis olacak ya.

Geleckde ben de bole bir konu acabilirim... Bnm nisanlim askerden izne geldiydi ... Geldigi an bnm yanima geldi birlikde kv. Gittik... Demesinmi bana orda ""oglum nisanlin kiskanmasin laf solemesin diye ilk oraya gittin biliom"" diye...

Bn şoook

Aman aman.. benimkinin kopyasiymis galiba sizinki de. Esimin anasigil dugunde 5kurus harcamadilar. Bi de ustune ustluk ogullarinin yaptigi dugunun icine ettiler. Oyle laf olsun dye demyorum cidden bagirip cagirmali falan mahvettiler dugunu. Nedeni de altin kesesjni istemeleriydi. Ben de vermedim. Hayir harcasalar verirdim vallahi de. Paylasilirdi bisey olurdu. Borca giren biziz onlara ne oluyor. Taktiklari da 2ince bilezik 13 gr mydi neydi.. nisanim salonda oldu tek ceyrek takmadilar falan..Simdi de benimkinin de oglu birden kiymetli oldu bi gorsen. Iknci oglunu okadar sevmyomus. Ilkgoz agrisi diye benim esimin yeri ayriymis cok sevyomus falan..
Yaa nasil sinir oluyorm. Saygiyi bozmadik demissin bozmak gerekliymis demekki..
Bizimkiler aileler hic gorusmuyor. Ben de dugun sonrasi 1yil kadar gorusmedim. Arada anasi sadece geldi gitti evimize soguk davrandm olabldigince .. sonra bebegim dogdu, esim cok uzuluyodu basimin etini yiyodu gorusmelere basladik.. aman keske hic baslamasaymisim. Bana herzaman hak veren kocam beni incitmeyen kocam smdilerde bagirip cagryor beni kucumselere basladi siinir krizleri geciriyo bazen bebek de korkuyo.. taviz vermemem gerekirmis.
Ben de isterdm hersey guzel olsa hic bi kotu sey yasanmamis olsa da guzelxe gitsek gelsek... ama icim almjyo su saatten sonra inan. Kirginim uzgunum ne yapayim ben
Dugun fotografim yok demissn. Benim de ailemle olan gelinligimle soyle tek kare bi fotografim yok!

Aynen ..benimki kendi disine gore beni bulamadi.. annemi gozune kestirdi ondan da seviyesince cevaplar bulamadi.. kizkardesimi gozune kestirdi. Ergen kizkardesimle dalasir gibi oldular dusun.. onla itisti falan. Kardesim de pek cevap vermese sussa da, en kani kaynayan oydu aramizda :) cok komik.. kac yasinda kadin 20yasinda kizla itisiyodu her ortamda.. kardesim kumasi sanki.

Ay saf mısın tabi ki derdi sana laf sokmak. Sen de hala "oğludur öper niye kıskanayım?" diye ispat derdindesin.

"Neden kıskanayım ki anne? sen annesisin yanağından öpersin, ben karısıyım her yeri bana ait zaten" demen lazımdı. Ayrıca "bekarken de bu kadar sevdiğini hatırlamıyorum X hiç öyle anlatmadı evlenince daha bir özleniyor tabi" deseydin mesajı almış olurdu zaten..

Böyle zamanlarda laf sokup rahatlamazsan bu seninle ömür boyu gider düşünür düşünür hasta olursun bak demedi deme..

Ayrıca takılarını vererek zaten büyük hata etmişsin bari 2 laf et de rahatla..

Benim kaynana esim benim yanagimdan makas aldi diye bunu benim yanimda sevmene dayanamiyorum deyip agladi bi foto cekilicek olsa gorumcelerim kaynana yiyicek gibi aralarina alirlar ben en dista kalirim kocam yanimda otursa aramiza hep torunlarini oturtur bide hep kilo aldirdin der adam zayiflar ogluma bakamadin der ben salata meze corba anayemek tatli yaparim tv izlerken meyvesini yediririm bana eltimi over bak ..... Bi yemekle gecistirmis zayiflatmis aferin ona dedi biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

Seninki de ayni kafadanmis benim kv ile. Insan derki gelinim iyi bakiyor ama yooook demez bu defa kendi iyi bakmamis olacak ya.
Bi kere toplu ortamda dedi ben de eşime söylesene seni beslediğimi dedim eşim de ben biliyorumya önemli olan o gerisini boşver dedi :) ohhh nasıl rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…