- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Esim dedi ki yemekleri guzel yapiyor. O da oglum biz zaten iki gundur teftis ettik deyip guluyor. Kendi kendine bir eglence bicimi var.
Esim dedi ki yemekleri guzel yapiyor. O da oglum biz zaten iki gundur teftis ettik deyip guluyor. Kendi kendine bir eglence bicimi var.
''kör öldü badem gözlü oldu''
tam olarak durum bu. benimkide aynı
boşverin. takmayın ben hiç ilgilenmiyorum bu durumlarla
hepsi için demiyorum ama bazılarınınki sevgi değil hırs. gelini kıskandıgı için yapanlar cok var..Aynen oyle vallahi onceden umrunda olmazdi simdi de sanki hic koynundan ayirmamis gibi davraniyor. Bi anda evlenince kiymete bindi.
benimki de annem yemek yapmazdı ki seninle tadını öğrendim cogu yemegin diyoIsin en komik yani ne kizlar biliyor musunuz esim surekli annemden daha guzel yemek yapiyorsun diyor. Ama benim o an aklima gelmedi tam yeriydi iste gulumseyerek soylemenin.
Bi de benim eşim evlendikten sonra kilo aldı kv diyorki dışardan yiyor abur cubur yiyor ondanyani zayıflasa da zayıflamasa da derler bunlar hep aynı
Aynen ..benimki kendi disine gore beni bulamadi.. annemi gozune kestirdi ondan da seviyesince cevaplar bulamadi.. kizkardesimi gozune kestirdi. Ergen kizkardesimle dalasir gibi oldular dusun.. onla itisti falan. Kardesim de pek cevap vermese sussa da, en kani kaynayan oydu aramizda :) cok komik.. kac yasinda kadin 20yasinda kizla itisiyodu her ortamda.. kardesim kumasi sanki.bazen öyle tuhaf hallere giriyolar ki sanki evlatlarının eşi değilmişiz de kendi kocalarıyla evlenip üstlerine kuma gelmişiz gibi. bi insan eşini neden annesinden kıskansın ki? kadın erkek farketmez, empati yaparsak sen annenle sarılsan falan, kocan bunu kıskansa ne garip olurdu, bu da aynı şey. ama bu kadarını akıl edemeyip fesatlık yapıyolar, allah ıslah etsin.
Bi kere toplu ortamda dedi ben de eşime söylesene seni beslediğimi dedim eşim de ben biliyorumya önemli olan o gerisini boşver dedi :) ohhh nasıl rahatlamıştımSeninki de ayni kafadanmis benim kv ile. Insan derki gelinim iyi bakiyor ama yooook demez bu defa kendi iyi bakmamis olacak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?