karin yirtiklari ne zaman baslar :(

AYONUR

Minik Melegim :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
368
26
118
ben 4cu ayima yeni girdim ve karnim kasinmaya basladi 4 aylik hamileyim ama karnim cok buyudu
tecrubeli hanimlardan yardim istiyorum, bu karin yirtiklari ne zaman baslar ve onlemek icin ne yapmaliyim? karnimda yirtiklar olsun istemiyorum

27 haftada karnımda çalaklar oluşmuştu ozamana kadarda herşeyi kullanmıştım badem yağı bebeyağı çatlak karşıtı kremler vs..ama hiçbiri fayda etmedi karnım harita gibi oldu..yani anlayacağın bu genetik bi durum ama yinede önlem almakta fayda var hergün badem yağı yada bebeyağı sürebilirsin karnına bazısında işe yarıyo ve hiç çatlamıyo..

ha birde şunu belirteyim doğum yapalı 2 ay oldu karnım hala aynı bakmak bile istemiyorum karnıma bazen ancak oğlumun yüzüne baktığımda herşeye değermiş diyorum..kafana hiç takma çatlasan bile inan harika bişey dünyaya getirmiş olacaksın..çatlaksız bi hamilelik ve kolay doğumlar diliyorumm

bende 26 da başladım çatlamaya. daha önceleri başlamak gerekiyo yağlanıp sıvazlanmaya. düzenli yaparsan birde cilde göre tabi değişiklik gösterir. bazısı hiç çatlamıo bazısı çatlıyo. 30. haftadayım yukarı doğru çıkmaya başladı çatlaklarım, hergün yapğlanmama rağmen. yapacak birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…