Karınca istilasi

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Ya arkadaşlar napcam ben iki yıldır Evimi işgal ettiler ve ben süpürge yapıyorum her yerde geziyo lar çünkü günaha giriyorum kesim bi çözüm ya gitsinler evden offff((

Tamamen giderler mi biri yazmış okumuştum naftalin koyun diye

valla benim annemdede olmuştu..birkaç tane aldım..sonrasında birdaha hiç olmadı...hem naftalin koy hemde karınca yemeni koy...şu aşamada herşeyi denemekte fayda var..

Takip et, geldikleri yeri bul. Bitane fısfısa sirke koy. Devamlı ıslak tut orayı sirkeyle.

Ben de hiç bir çözüm bulamadım. En son evde karıncayiyen besleyeceğim artık.
Bende mi beslesem:)) bende çok şey yaptim gitmiyo lar gırgır in içine bile giriyorlar düşün :)) oğlum da alıştı Seviyo onları ben diyorum oğlum öldürme bazen eliyle vuruyor ama ben malesef süpürge yapınca oluyolar ve tezgahı üstünde de oluyo çok günaha giriyorum cok

benimde balkonumun kapısının oradan geliyorlar. ne yapsakta deliği yada girişi bulamadık. böcek spreyi var bende. ara ara sıkıyorum oraya. birde pencereyi açacağım zaman kenarlara köşelere sıkıyorum. artık pek görmüyorum

O dert bizde de vardı sonunda kurtulduk arkadaşların dediği gbi raid karınca yemi çok ise yarıyor ama bn kırmızı paket tense beyaz paket beyaz değil uçuk sarı paketi var zaten 10 tl içinde 2 tane var bn 2 paket alıp eve dagitiyodum genellikle cikablvek yerlere koydum ve 1 senedir artık yok

%100 işe yaradığı söylenen şu yöntemide deneyebilirsin;
  1. Karıncaların bulunduğu bölgeye karbonat yada kabartma tozu koyarsanız karıncalar o bölgeyi terk edecektir.
  2. Bir limonu ortadan ikiye kesip, tek yarım kısmını dört eşit parça halinde kesin. Çeyrek dilim haline gelen limonların üzerine kuru nane serpin. Karıncaların çok çıktıkları bölgelere limonları yerleştirin. Karıncalar o bölgeden uzaklaşacaktır.
Böylece onları öldürmek zorundada kalmamış olursun.
Benzer bir çok yöntem var.
İstersen sana ilgili linkleri gönderebilirim.

Tox kullanın. Karıncaları öldürmüyor, uzaklaştırıyor. Ben bahçeli evde otururken bu şekilde kurtuldum. Duvar kenarlarına, çıktıkları yere serpin ve süpürge tutarken ya da silerken dokunmayın. Kokusuz bir ilaç. Çok memnun kalmıştım.

Maxi shock out diye eczanede satılan bir karınca ilacı var. Onu dene ben onla yok ettim kökten çözüm

Ne güzel ya bende deniycem bakalım

Limonu denedim biraz azaldı ama gitmediler sevinirim canım yollarsan çok secenek var şimdi hangisini deneyecegimi sasirdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…