Karıncalar resmen savas actı..

Iste yonetıcelerı lutfen bır muddet kaldırmadın konumu. Bu da benım derdım ..

Kızlar ılk baharda bu yana evımı karınca bastı. Kafayı yıcem. Delıklerı kapıyoruz Baska yol buluyorlar. Supurgeyle cekıyorum Belkı yuzlercesını sonra resmen savas acıyorlar bınlercesı gelıyor. Ne yapıcam ben ya. :KK43: yardım edın bana.

karıncaların geçtiği yeri tebeşirle çiz limon dilimi
koy

limonu 2'ye kesin üstüne tane kuru karanfil batırın karıncaların yoğun olduğu bölgelere koyun gidiyorlar, böylelikle öldürmemiş olursunuz.... bizim ofiside basmışlardı bu şekilde kurtulduk.
Evet bu da işe yariyor annemde mutfak tezgahina koymustu gelmediler oraya da bir daha

Iste yonetıcelerı lutfen bır muddet kaldırmadın konumu. Bu da benım derdım ..

Kızlar ılk baharda bu yana evımı karınca bastı. Kafayı yıcem. Delıklerı kapıyoruz Baska yol buluyorlar. Supurgeyle cekıyorum Belkı yuzlercesını sonra resmen savas acıyorlar bınlercesı gelıyor. Ne yapıcam ben ya. :KK43: yardım edın bana.
Canım geçen hafta aynı dertten muzdariptim çok araştırdım kahve dökmek limon koymak, kabartma tozu bebe pudrası.. bir çoğunu denedim yok bitmedi. bir yerde okudum dedim olurmu olmaz mı deneyeceğim. Karınca olan yerde karınca duasını okuyun ve asın deniyordu. asamadım evim müsait değil, iki gün üst üste yaptım şuan sadece tek tük var. dene istersen

Bizim evde de aynı olay var kızlar her gün temizliyoruz kapatıyoruz her yeri ama yine çıkıyorlar Mutfağı dipten temizledik yine var ya insanı çıldırtıyorlar, birde öldürünce çok kötü oluyorum vicdanım acıyor ya sonuçta Onunda canı var diye :KK42:
canım benim yorumuma bak sende istersen. aynı dert bende de vardı bir haftadır rahatım

Maaleswf benim de basima gelmisti yoklar artik cok sukur. Her yolu denedim yazayim onlari sec begen al

.pudra sekeri karbonat karisimi
.tarcin
.domestos
.bocek ilaci
.karinca yemi
.bebek pudrasi
.tebesir
.bimde satilan karinca tebesiri

Son care son iki maddeyi deneyecektim ama gerek kalmadi cok sukur yagmur yagdi boylece karincalarin balkondan geldikleri yerdeki koku gitti sanirim ya da denedigim seulerden biri ise yaradi
Umarim kurtulursun

Back
X