Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bak şimdi karınca kaynanamların evindede çoktu senelerce herşeyi yaptı en son bi çözüm buldu
eczanelerde satılan tok adında bir ilaç var
bu ilaç bebek pudrası kutusu gibi bir kutuda içide aynı pudra gibi
bunu alıp kapı eşiklerine ve karıncanın geldiği yerlere döküyorsun o zaman yaklaşamıyorlar bi daha
yalnız bebek filan elle temas etmesin nede olsa bu bir ilaç ama çok fayda bulacağından eminim
Teşekkür ederim.Bunu mutlaka deneyeceğim.İnşallah kurtulurum cidden tiksinmeye başladım.
ben fayda göreceğinden eminim canım biz hala kullanıyoruz ama karınca yolu olan heryere dökmeyi ihmal etme
karınca tebeşiri var canım ben bim den almıştım epey etkili eczanelerde de satılıyordur.karıncaların giriş yerlerine çizgi halinde çekiyorsun.yaz dönemi dadanıyolar benim mutfağım ve balkonumada üstelik 7.kat....
tarım ilaçları satan yerlerden karıncalar için ilaç var.onu alıp sulandır,sık.ben bahçeli bir evde oturuyorum ve hiç yok.evi sildikten sonra tekrar sıkıyorum.ayrıca diğer böceklere de etkili![]()
Canım bu ilacı sıkarken bi zararı var mı? kapalı kalması gerekiyor mu birde ne kadar süre bekletilir bu tür şeyler hemen silinebilir mi?
ben limonun hiç faydasını görmedim,kırıntılara çok dikkat etmek gerekiyor