Karıncalar

Gokben1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
668
0
96
35
Antalya
Kızlar karıncalar evimi daladı.Giriş katta oturuyorum bahçeli ama şimdiye kadar böyle bir durum olmamıştı.Şuan resmen evimi istila ettiler.Öldürmek de istemiyorum kıyamıyorum ama küçük bebeğim var yatağın üstüne bile çıkıyolar artık.Ben nasıl uzaklaştıracam bunları.

canım bak şimdi karınca kaynanamların evindede çoktu senelerce herşeyi yaptı en son bi çözüm buldu
eczanelerde satılan tok adında bir ilaç var
bu ilaç bebek pudrası kutusu gibi bir kutuda içide aynı pudra gibi
bunu alıp kapı eşiklerine ve karıncanın geldiği yerlere döküyorsun o zaman yaklaşamıyorlar bi daha
yalnız bebek filan elle temas etmesin nede olsa bu bir ilaç ama çok fayda bulacağından eminim

canım bak şimdi karınca kaynanamların evindede çoktu senelerce herşeyi yaptı en son bi çözüm buldu
eczanelerde satılan tok adında bir ilaç var
bu ilaç bebek pudrası kutusu gibi bir kutuda içide aynı pudra gibi
bunu alıp kapı eşiklerine ve karıncanın geldiği yerlere döküyorsun o zaman yaklaşamıyorlar bi daha
yalnız bebek filan elle temas etmesin nede olsa bu bir ilaç ama çok fayda bulacağından eminim

Teşekkür ederim.Bunu mutlaka deneyeceğim.İnşallah kurtulurum cidden tiksinmeye başladım.

karınca tebeşiri var canım ben bim den almıştım epey etkili eczanelerde de satılıyordur.karıncaların giriş yerlerine çizgi halinde çekiyorsun.yaz dönemi dadanıyolar benim mutfağım ve balkonumada üstelik 7.kat....

karınca tebeşiri var canım ben bim den almıştım epey etkili eczanelerde de satılıyordur.karıncaların giriş yerlerine çizgi halinde çekiyorsun.yaz dönemi dadanıyolar benim mutfağım ve balkonumada üstelik 7.kat....

Valla insan zorda kalınca her yolu deniyor canım bunuda deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim

tarım ilaçları satan yerlerden karıncalar için ilaç var.onu alıp sulandır,sık.ben bahçeli bir evde oturuyorum ve hiç yok.evi sildikten sonra tekrar sıkıyorum.ayrıca diğer böceklere de etkili:34:

tarım ilaçları satan yerlerden karıncalar için ilaç var.onu alıp sulandır,sık.ben bahçeli bir evde oturuyorum ve hiç yok.evi sildikten sonra tekrar sıkıyorum.ayrıca diğer böceklere de etkili:34:

Canım bu ilacı sıkarken bi zararı var mı? kapalı kalması gerekiyor mu birde ne kadar süre bekletilir bu tür şeyler hemen silinebilir mi?

Canım bu ilacı sıkarken bi zararı var mı? kapalı kalması gerekiyor mu birde ne kadar süre bekletilir bu tür şeyler hemen silinebilir mi?

ne kadar olsa ilaç.kokusu yok ve kapalı kalmasına gerek yok.geri silmeyeceksin canım.dip köşe her yere sık.ben öyle kullanıyorum.üstelik evin dış cephelerine de sık.dışarıdan da giremesinler:34:

evde çocuk varsa diye kimyasal kullanılması sakıncalı diye düşünüyorum. tarçın güzel fikir zararı da olmaz. benim evim 2. kat ve arada dadanırlar
o zamanlarda evin içndeki yuvasını bulup oraya silikon çekiyorum. bir de yerde kırıntı falan bırakmayın. işe yarıyor bu yöntem gerçi silikona yapışan karıncalar fosil görüntüsü veriyor ama olsun:))

Benim evim de 15.kat yine karınca yine çıkıyor

Geçen yaz da böcek vardı ilaçlattım çok şükür 1 senedir yok.Şimdide karıncalar belam oldu.Kırıntı çok bırakmam yerde hemen süpürürüm ama dün kasede yarım muhallebiyi unutmuşum ve bahçe kapısından kaseye pazar yolu yapmışlar :1: :1: :1: :1:
Her yolu deneyeceğim artık tavsiyelerinize teşekkür ederim

Back
X