Karincalara bir care.

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Ben saldirmadikca bir hayvanin oldurulmesine karsiyim. Benim evde de bir kac tane vardi ben oldurmedigim icin haliyle cogaldilar. Oldurmenin disinda bir fikri olan. Gitmelerini nasil saglasam acaba:))

Bir hayvan sever olarak onları öldürmediğin için tebrik ederim :)

Yuvalandıkları yerlere top naftalinlerden koy, hani şu lavaboların içine atarlar ya onlardan. Kokusunu alınca gelmiyorlar. Ben denedim sonuç güzel, hepsi gittiler.

bende hayvanseverim, yani nefret etmem hayvanlardan
karınca yemleri var onları kullan dicem ama öldürmeden diyorsun...

Son düzenleme:
Her canlinin cani ayni degerde önemlidir.
Ama karincalar ve arilarin dünyanin dengesinde cok cok önemli yerleri vardir.
Hatta Kuran-i Kerimde üzerlerine ALLAH in yemin ettigi, adlarina sure indirilen mahlukattir.
Onun icin evinizdeki karincalarin canlarina zarar vermemeniz sizin icin cok hayirli olmus.
ATTRAENTE arkadasima katiliyorum, naftalin ise yarayacaktir.

Her canlinin cani ayni degerde önemlidir.
Ama karincalar ve arilarin dünyanin dengesinde cok cok önemli yerleri vardir.
Hatta Kuran-i Kerimde üzerlerine ALLAH in yemin ettigi, adlarina sure indirilen mahlukattir.
Onun icin evinizdeki karincalarin canlarina zarar vermemeniz sizin icin cok hayirli olmus.
ATTRAENTE arkadasima katiliyorum, naftalin ise yarayacaktir.

tamamda bence dışarda yaşasalar daha hoş
ben sevmem evin içinde böyle karınca falan, bazıları ısırıyor çünkü
kayınvalidemin evinde bi ara karınca gördüm öldürdüm

canım bende tvden duymuştum normal bildiğin bebek pudrasını çıktıkları yere dökersen ayaklarını kaydırıyomuş ondan sonra bida gelmiyolarmış öldürmeden uzaklaştırmanın yolu die sölemiişlerdi. günah tabii bende hiç kıyamam öldürmeye onlarda can :1::1:

yuvasının çevresine limon koyarsan vaya sıkarsan birdaha asla gelmiyorlar

Deneyebilirim onu da. Bakalim ise yararsa yazarim burda.

canım bende tvden duymuştum normal bildiğin bebek pudrasını çıktıkları yere dökersen ayaklarını kaydırıyomuş ondan sonra bida gelmiyolarmış öldürmeden uzaklaştırmanın yolu die sölemiişlerdi. günah tabii bende hiç kıyamam öldürmeye onlarda can :1::1:

Yani dimi cok tatlilar bence:)

Ben saldirmadikca bir hayvanin oldurulmesine karsiyim. Benim evde de bir kac tane vardi ben oldurmedigim icin haliyle cogaldilar. Oldurmenin disinda bir fikri olan. Gitmelerini nasil saglasam acaba:))

Karınca temiz hayvandır derler.kakalak kara fatmadan hele kat kat temizdir.evet.yuva yaptıkları yere limon, sarımsak, salatalık, bebek pudrası koyarsan bunları sevmediklerinden gidiyolarmış.tekrar geri gelme istimaline karşı da elma sirkeli suyla yuvalarını ve yollarını silmek gerekirmiş.Ben de tv den duymuştum :34:

Back
X