Karında sertleşme

pelin_suuu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
695
22
18
İstanbul
Merhabalar hamişler 23 haftalık gebeyim karnımda ara ara sertleşme oluyor sanki bebek bir yere tplanıyor gibi daha sonra yavaş yavaş açılıyor aynı anda idrarım geliyor bu sertleşme daha çok sol göbek tarafımda oluyor buarada bebek erkek bu haftalarda aranızda böyle bir olay yaşayan var mı?Herkese hayırlı gebelikler diliyorum

Canım, kafası ne taraftaysa orası daha sert oluyor,benim de hep sağda mesela.Karnımın sağ tarafı daha sert ve hatta belimin de sağı ağrıyor bu yüzden :)

ewt cnm bebek bi yerde toplanıyordur veya poposunu yada başını dayamıştır ilerleyen haftalarda daha da çok çoğalır korkmana gerek yok heralde ilk bebek seninkisi benim üçünçü tecrübeliyim birazcık :))))

yok canım 2. bebeğim nasipse rabbim hepimiziiin sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin doktorum kasılma belirtisi diyince endişelendim bugün ayrıntılıya girdik şükür iiydi

yok canım 2. bebeğim nasipse rabbim hepimiziiin sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin doktorum kasılma belirtisi diyince endişelendim bugün ayrıntılıya girdik şükür iiydi

sevindim cnm kasılma genelde bütün karnın sertleşmesi lazım diye biliyorum ama sen bi yerde toplanıyor diyorsun o yüzden bebektir dedim bende ilk hisettiğimde kasılma şeklindeydi erkek bebekler öyle olur derler

Konuyu yeni gördüm.. 2 gündür benim bebiş de sol tarafta şişkin. kafası ya da poposu diye düşünüyorum.. Bizimki de erkek ve benim ilk hamileliğim. sabah uyandığımda sol tarafa toplanmış oluyor. gün içinde dağılıyor o toplanma.

Cnm benimde karnım öyle oluyor ama ben 37 haftalık hamileyim yanlız uzun zamandır oluyor o gün çok olması sonucu acile gittim sancı çıktı bi tane ama sorun olacağını sanmıyorum

arkadaşlar bu olayı yaşayan hamiş yokmu

Suan bende 22 hafta bitmek uzere 3 4gundur hep bi tarafa toplanir oldu. Benimki cok hareketli bi bebek oldugu icin sorun olarak gormedim, endiselenmedim. Bi sagda toplaniyo bi solda gozle gorunur bir sekilde hemde ilk basta inanamamistim.
Ayrica bende hala cok hareketliyim hamile oldugumu unutup cok hareket ediyorum hizli hareket ediyorum rahimde kasilmalar cok sık oluyo doktorum normal oldugunu soyledi. Ama hareketlerime dikkat etmeliymisim. O yuzden cok dert etme rahat ol

Son düzenleme:
Ins. Bi problem olmaz dikkat etmek lazim hayirli dogumlar hepimize

Son düzenleme:
Canım benim resmen rahmim kasılıyor birden içim geçer gibi oluyor
hımm benim o derece kasılmalar olmuyor. Sadece bebek bir tarafta toplanıyor. Doktorunla konuştun mu bu durumu? O ne diyor? Önemli olan o.. Ama sen yine de fazla takma kafana.. İyi düşün.. Sonuçta her bünye farklı olduğu için hamilelik de farklı olabiliyor.. İçini rahat tut. Önemli bir durum yoktur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…