Karında sertleşme

en son çapaya gittim dosya açtırdım canım ne olur ne olmaz diye kasılma arası 5 dk da 2 taneye düşerse veya kanama su olursa gel dedi onun harcinde 15 günde 1 kontrole gidiyorum ben ilk bebeğimden antremanlıyım

Tedbirli olmakta her zaman fayda vardir. Iyi yapmissin en azindan icin rahat etmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar. Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Benim bebeğim kız ama bende de genelde sol tarafta oluyor bu sertleşme. 2-3 haftadır bu şekildeyim ben. KOrkulacak birşey olduğunu hiç düşünmemiştim taki nette rahim kasılması olabileceğini okuyana kadar. Doktoruma bu endişelerimi söyledim magnezyum verdi birde ağrı probuna bağladı kasılma var mı diye. Birşey çıkmadı. Rahat ol dedi doktorum bende rahat olmaya çalışıyorum.

Gün içerisinde 15-20 defa olduğu oluyordu. Genellikle ayaktayken, yürürken. Birkaç gündür dinleniyorum belki psikolojik belkide magnezyumun etkisi bilmiyorum daha az oluyor. İnşallah sorun yoktur ve bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla, sağlıkla ...

canım ben uzun sğredir magnezyum kullanıyorum yinede geçmedi şikyatelerim banada çok kez oluyor gün içerisinde doktor bukadar sık olöması iyi değil dedi rahim bağlarını zamanla açılıyormuş erken doğuma sebep olur dedi bu gittiğimde ilaç verecek rabbim sanada şifa versin bebeklerimizi sağ salim sağlıkla alalım kucağımıza inş

Her doktor farklı yorumluyor ama yaşadıklarımız aynı inşallah bir sorun olmaz zamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Doğum tarihlerimizde aynıymış. 3 ayımız kaldı inşallah çoğu gitti.

Pazartesi günü riskli gebelik uzmanına gidecem ben 2 gündür arttı bu sertleşmeler yine. Ayrıntılı soracam herşeyi bakalım o ne diyecek. Burdan da paylaşırım. İnşallah güzel haberlerle gelirim.

inşaAllah canım vakti zamanı gelince kucağımıza alırız inş benim erken doğum riskim varmış sen hyırlı haberlerle gel inş bende pazartesi diyabete gidicem yazarım sen hangi şehirdesin

inşaAllah canım vakti zamanı gelince kucağımıza alırız inş benim erken doğum riskim varmış sen hyırlı haberlerle gel inş bende pazartesi diyabete gidicem yazarım sen hangi şehirdesin

Sadece sertleşmeden dolayı değildir heralde riskin. Başka sorun mu var? Varsa eğer inşallah hepsi düzelir zamanında doğum yaparsın hayırlısıyla.

Sadece sertleşmeden dolayı değildir heralde riskin. Başka sorun mu var? Varsa eğer inşallah hepsi düzelir zamanında doğum yaparsın hayırlısıyla.

sertleşme çok önemli dedi doktorum canım benim ilk bebeğimde erken doğdu ondan hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inş zamanında

sertleşme çok önemli dedi doktorum canım benim ilk bebeğimde erken doğdu ondan hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inş zamanında

sertleşme önemliymiş gerçekten. Benim bebek hareketi sandığım şeyler malesef kasılmaymış. doktora gittim bugün anlattım hissettiklerimi yalancı kasılmalar olduğunu söyledi. Rahim ağzı normal dedi. İçim bu yüzden rahatladı biraz. Eğer kasılmalar düzenli hale gelirse mutlaka doktora gidiyorsun dedi. Burada cevap arayanlar olursa buda bir fikir olur belki. Bebeğin başını yaslamasıyla öyle sertlikler olmazmış.

İlk hamileliğim çok acemiyim ve çok korkuyorum gerçi bu durumda kaçıncı olursa olsun endişe aynıdır ama tecrübesizlik yinede kötü. Hakkımızda hayırlısı.

evet canım bebek hareketi değil rahim kasılması bana psikolojik diyola çokn düşünüyormuşum insanlar anlamıyorlar bebek basını poposunu yaslıyor diyorlar ya da benim ağrı eşiğim farklı ben çok hissediyorum((((

Herkesin seni anlamasını bekleme malesef böyle durumlarda akıl veren çok oluyor bebek yaslıyor kendini falan bende duyuyorum bunları ki bende haftalarca sertleşmeleri bebeğim diyerek sevdim. Mutlu bile oluyordum cahillik işte Üzme kendini sende, inşallah 37- 38 leri göreceğiz ben buna inanmak istiyorum. Bende dediğin gibi aşırı hissediyorum günlük yaşantımı etkileyecek boyutta. Doktor ayakta kalma yorma kendini dedi ama pek mümkünde değil. Hayırlısı diyorum diyecek başka birşey yok. Allah'a emanet yavrularımız.

evet ALLAH a emanetiz inşaAllah ben hiçbir iş yapmıyorum işten ayrıldım yattığım halde sık oluyo canım

merhaba arkadaşlar bahsettiğiniz kasılmalar bende nerdeyse 20. hafta başladı ilk zamanlar bebek ittiriyor sanıyordum 30. haftalarda dahada artmaya başladı doktorumla konuştum anlattım evet doktorların erken dönemde hiç istemedikleri şeymiş. kalsiyum ve magnezyum verdi faydası oldu tabi ama en önemlisi dinlenmek eğer fırsatnız varsa mutlaka dinlenin. o zaman çok azalıyor
herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum

canım bende hep dinleniyorum ca ve mag içiyorum seninki ağrılımıy dı?
sen ne güzel doğuma gelmişsin darısı başımıza kasılma yaşayan bütün arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun inş bizde tamamına ereriz

evet canım ağrılı oluyordu tabi şimdi daha ağrılı ama yürüyemiyordum bile. amin canım hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…