Karında sertleşme

amin canım senin sezaryanmı gün bellimi ? ilk gebeliğin galiba

evet ilk gebeliğim canım aslında normal gidiyordu ama son zamanlarda tansiyonum yükseliyor kan değerlerimde düşüş var salı günü belli olacak tahliller yapılcak tansiyonda yüksekse hemen sezeryana alcak hayırlısı artık bekliyorum ne olursa olsun

rabbim kurtarsın canım sağ salim kucağına alırsın inş doğuma girmeden banada dua et canım kasılmalarım geçsin

Erken dogum riskine karsi haftalik igne kullanmaya basladik. sancim cok artti kasilmalarda oyle bide sut geliyo erken dogum riskune karsi onlemimizi alalim dedi doktor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rabbim şifa versin canım
pruloton depot mu kullanıyosun

rabbim şifa versin canım
pruloton depot mu kullanıyosun

Aynen oyle cnm. Cok hareketli olan ben artik dikkat ediyorum ilk 6 ay kosturup durdumbirazda tez canliyim. hamile gibi degildim yani nazarlara geldim kesin simdi yatmaktan bunaliyorum alisik degilim ki.

Aynen oyle cnm. Cok hareketli olan ben artik dikkat ediyorum ilk 6 ay kosturup durdumbirazda tez canliyim. hamile gibi degildim yani nazarlara geldim kesin simdi yatmaktan bunaliyorum alisik degilim ki.

canım ben başından beri yatıyorum sednin nst demi çıktı sancıların açıklık var mı

canım ben başından beri yatıyorum sednin nst demi çıktı sancıların açıklık var mı

Aciklik olmadan yetistim doktora allahtan. Nst de cikti zaten doktor nst oncesi tahmin etmisti. Aciklik olmadan igneye basladik bakalim

Ultrasonda skinti yoktu cnm ben sanci dolayisiyla randevumdan 1 hafta erken gittim doktora. Doktor zaten tanidik. Sancilardan once sut gelmeye basladi bayadir sut geliyo once doktorum normal demisti ama sancilar eslik edince tedirgin oldu. Bide oglusum iyice kasiklarima dogru indi adet sancisi gibi kasiklarim sancilanmaya basladi belirtiler bunlar. Aciklik olmasin diyede igneye basladik erkenden onlem alalim dedi bu gidisle erken gelir mudahale etmezsek dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım benimde erken doğum tehlikem var allah korusun hepimizi sağ salim tamamına ersin sağlıkla gelsinler bebişler inş

Benim kasılmalarım hep oluyor diye geçen gün önemsemedim.Daha önce Nst deye de bağlandığımda çok birşey çıkmamıştı.Ama ağrım artınca hastaneye gittim,Nst de düzenli yüksek ağrılar çıktı ve 3 gün yattım.İlaçlarla sancılar zor durdu.rahim ağzı da çok incelmiş ki en tehlikelidir bu zaten.Yatak istirahati verdiler artı ilaçlar.

Tavsiyem ağrı ve kasılma hissedenler evden çıkmadan dinlenin.Sıklaşırsa beklemeden gidin hastaneye.

canım şuan ilaç kullanıyormusun

canım banada verdi doktor ama korkuyorum kullanmaya 8 saatte 1

Korkma çok işe yarıyor.Ben hastanede ilk etapta saatte üç tane sonra 4 saatte bir kullandım.Şimdi 6 saatte bir kullanıyorum.Çok sık kullandığımda biraz baş dönmesi ve baş ağrısı yaptı ama şu an rahatım.Rahim ağzı yetmezliği topiğinde de hemen hemen her arkadaş nidilat kullanıyor.

Son düzenleme:
Selam bende aranıza yeni katıldım bendede bu sertleşmelerden var.Erken doğum riskim var zaten.Bazen bu kasılmalar mı idrarımı getiriyor yoksa idrara sıkıştığım içinmi karnım böyle kasılıyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…