- Konu Sahibi pelin_suuu
-
amin canım senin sezaryanmı gün bellimi ? ilk gebeliğin galiba
evet ilk gebeliğim canım aslında normal gidiyordu ama son zamanlarda tansiyonum yükseliyor kan değerlerimde düşüş var salı günü belli olacak tahliller yapılcak tansiyonda yüksekse hemen sezeryana alcak hayırlısı artık bekliyorum ne olursa olsun
benim de ara ara sertlesme oluyor canimi yakiyor hatta...
Erken dogum riskine karsi haftalik igne kullanmaya basladik.sancim cok artti kasilmalarda oyle bide sut geliyo erken dogum riskune karsi onlemimizi alalim dedi doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim şifa versin canım
pruloton depot mu kullanıyosun
Aynen oyle cnm. Cok hareketli olan ben artik dikkat ediyorum ilk 6 ay kosturup durdumbirazda tez canliyim. hamile gibi degildim yani nazarlara geldim kesinsimdi yatmaktan bunaliyorum alisik degilim ki.
canım ben başından beri yatıyorum sednin nst demi çıktı sancıların açıklık var mı
Aciklik olmadan yetistim doktora allahtan. Nst de cikti zaten doktor nst oncesi tahmin etmisti. Aciklik olmadan igneye basladik bakalim
Ultrasonda skinti yoktu cnm ben sanci dolayisiyla randevumdan 1 hafta erken gittim doktora. Doktor zaten tanidik. Sancilardan once sut gelmeye basladi bayadir sut geliyo once doktorum normal demisti ama sancilar eslik edince tedirgin oldu. Bide oglusum iyice kasiklarima dogru indi adet sancisi gibi kasiklarim sancilanmaya basladi belirtiler bunlar. Aciklik olmasin diyede igneye basladik erkenden onlem alalim dedi bu gidisle erken gelir mudahale etmezsek dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım benimde erken doğum tehlikem var allah korusun hepimizi sağ salim tamamına ersin sağlıkla gelsinler bebişler inş
Benim kasılmalarım hep oluyor diye geçen gün önemsemedim.Daha önce Nst deye de bağlandığımda çok birşey çıkmamıştı.Ama ağrım artınca hastaneye gittim,Nst de düzenli yüksek ağrılar çıktı ve 3 gün yattım.İlaçlarla sancılar zor durdu.rahim ağzı da çok incelmiş ki en tehlikelidir bu zaten.Yatak istirahati verdiler artı ilaçlar.
Tavsiyem ağrı ve kasılma hissedenler evden çıkmadan dinlenin.Sıklaşırsa beklemeden gidin hastaneye.
canım şuan ilaç kullanıyormusun
Evet nidilat,haftalık proluton depot iğne,sabah-akşam protestan tablet vajinal ve kabız kalmamak için duphalac şurup kullanıyorum.
canım banada verdi doktor ama korkuyorum kullanmaya 8 saatte 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?