içim sıkılıyo bugün bitanemle gezmeye gittik çok çok güzel bi günün ardından ben yine evdeyim ve yine bir hafta daha beklemek zprundayım şu an o yedi gün bana 7 asır gibi geliyo artık herşeyi kafama takıp kendi kendimi harap etmekten çok yoruldum herşeyi hep ince ayrıntısına kadar düşünüp sorgulamak istemiyorum aa elimde de değil ne vardı sanki bugün eve girince yüzüm gülseydi ama olmuyo işte onu hep yanımda olsun istiyorum elim telefonda ne zaman arayacak diye beklemek istemiyorum bugün onun yanından ayrılmak o kadar zor geldi ki bu aralar onun yanından başka kendimi hiçbir yerde mutlu hissedemiyorum yoruldum....
neden bir hafta görüşmeyeceksiniz?
erkek arkadaşınız askermi?
doğru söylüyosun cnm ama malesef bnm de öyle çok çevrem yoktur şu an okul için tatildeyiz bir iki yakın arkadaşaım var ve onlarla da görüşemiyoruz evde de sıkılıyorum valla ama okulları beklemekten başka çarem yok sanırım
18 yaşındayım üniversiteye gün sayıyoruz yani :)
Mutluluğu aile dışında birinde arayanlar, bir erkeğe gözü kapalı bağlananlar genelde ailesiyle iyi geçinemeyen, arkadaş çevresi tarafından dışlanmış kişiler oluyorlar. İşallah durumun böyle değildir :1closedeyes: insan davranış bilimine yönelik bir çok kitap mevcut, bu kitaplar okursan zaten sorunlarının çözümünü bulmuş olacaksın.
güzelim böyle ufak şeylere takılma aranızda bir sıkıntı olmadıktan sonra haftada bir görüşmek bile bir çok kişinin yapamadığı bişey şanslı bile sayılırsın yani hem özlemek de güzel bir duygudur tadını çıkar bence okul açılınca düzne girecektir bu karmaşaların insan kendini fazla dinleyince herşeyi takabiliyo çok ii biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?