Karışığım:(

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
içim sıkılıyo bugün bitanemle gezmeye gittik çok çok güzel bi günün ardından ben yine evdeyim ve yine bir hafta daha beklemek zprundayım şu an o yedi gün bana 7 asır gibi geliyo artık herşeyi kafama takıp kendi kendimi harap etmekten çok yoruldum herşeyi hep ince ayrıntısına kadar düşünüp sorgulamak istemiyorum aa elimde de değil ne vardı sanki bugün eve girince yüzüm gülseydi ama olmuyo işte onu hep yanımda olsun istiyorum elim telefonda ne zaman arayacak diye beklemek istemiyorum bugün onun yanından ayrılmak o kadar zor geldi ki bu aralar onun yanından başka kendimi hiçbir yerde mutlu hissedemiyorum yoruldum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini bence şanslı görebilrisin nedenmi?? çünki bi beklediğin bi sevdiğin yolunu gözlediğin biri var 7 gün çabucacık gelir hemen kavuşursun peki ya bundan sonra hiç gün sayamayacak ve kavuşamayacak olanlar neyapsın tatlım?? Bence durduk yere kendini sıkma anın tadını çıkar mutlu olmaya bak yanında ve hayatında die şükret çünki yarına çıkacağımızın garantisi bile yok

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ama unutmayın ki yaşamamız gereken bir hayat var ve bu hayatın içinde sırf erkek arkadaşınız yok başkalarıda var.
Telefonlaşır hasret giderirsiniz artık.

canım biz ayda bir, bazen iki ayda bir görüşüyoruz hem de 5 yıldır... Demem o ki, yürüyeceği varsa yürür, senin ittirmene gerek yok =)

sen erkek kazi yememisin daha sanirim biraz kaba oldum ama laelaelaelaelae

bence abartmisin biraz bitanenle gezmis tozmuz evine gelmisin bence biraz aileyin icine gir ve onlarla diyalogunu gelistir ! , neden boyle soyledigime gelince (ne vardı sanki bugün eve girince yüzüm gülseydi ama olmuyo işte onu hep yanımda olsun istiyorum elim telefonda ne zaman arayacak diye beklemek istemiyorum bugün onun yanından ayrılmak o kadar zor geldi ki bu aralar onun yanından başka kendimi hiçbir yerde mutlu hissedemiyorum yoruldum..) ailele cevrenle ilgilenirsen bak goreceksin mutlu olacak bir cok sey bulacaksin ...:1hug:

doğru söylüyosun cnm ama malesef bnm de öyle çok çevrem yoktur şu an okul için tatildeyiz bir iki yakın arkadaşaım var ve onlarla da görüşemiyoruz evde de sıkılıyorum valla ama okulları beklemekten başka çarem yok sanırım

valla ben de öyle demiyo değilim ama okulda da dersanede de hep birarada olup hergün görüşünce insan demek ki bir süre sonra alışkanlık yapıyo bilmiyorum ki

Mutluluğu aile dışında birinde arayanlar, bir erkeğe gözü kapalı bağlananlar genelde ailesiyle iyi geçinemeyen, arkadaş çevresi tarafından dışlanmış kişiler oluyorlar. İşallah durumun böyle değildir :1closedeyes: insan davranış bilimine yönelik bir çok kitap mevcut, bu kitaplar okursan zaten sorunlarının çözümünü bulmuş olacaksın.

olur böyle şeyler dönem dönem. ama takma kafanı aşk dediğin hep aynı istek ve heyecanla kalmıyor. zmanla herşeyin nasıl değiştiğini göreceksin. ama aşk güzeldir doya doya yaşamana bak.

yok canım kesinlikle ben çevrem tarafından çok sevilen biriyim hatta annem bnm en yakın dostumsırdaşımdır arkadaşlarım da öyledir allaha şükür ama bu aralar kendimi evde biraz sıkıntıda hissediyorum sanırım 2 ay sürekli evde olunca insanın içi sıkılıyo

ama artık biraz kendimi toplamam lazım sanırım çünkü bitanecik annem ve aileme de surat yaparak haksızlık etmemeliyim kaydirigubbakcemile3 ya kızlar acaba bu girilecek olan sınav stresinin yavaş yavaş başlayan ceremelerimi :uhm:

fikirlerinizi bekliyorum kızlar çünkü ben herşeyden mutlu olabilen birisiydim bir iki ay öncesine kadar bu halim gerçekten canımı sıkıyo

güzelim böyle ufak şeylere takılma aranızda bir sıkıntı olmadıktan sonra haftada bir görüşmek bile bir çok kişinin yapamadığı bişey şanslı bile sayılırsın yani hem özlemek de güzel bir duygudur tadını çıkar bence okul açılınca düzne girecektir bu karmaşaların insan kendini fazla dinleyince herşeyi takabiliyo çok ii biliyorum..

evt anım sanırım haklısın insan kendisiyle çok başbaşa kalınca neyi kendisine sıkıntı yapacağını bilemiyor :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…