Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne dertmiş beeeeeee bence bu olsa olsa başına dert olur seninlaelaelaelaelae
sen uyuyan yılanı uyandırmıssın resmen..herkez öyle birini ararken sen cocugu baştan cıkarmıssın resmen:1shok:..canım bu hayat senın istedigin gibi yaşamalısın..ama sunu da söyliyim sene de br veya hadi diyelim 5 defa grdügün biriyle cinsel birliktelk bence cok sacma..bence yapmamalısın..işi ciddiyete döktür ondan sonra istedgin gibi yaşa derim..evlenmeden sakın yapma..inan 10 dakikalık bir zevk için tüm ömrünü harap etmeye degmez..sonra inan cok pişman olursun..tutmalısın kendini..cunku inan kaldırabilicek şey degil bu..ben elimden geldigince bunu düşünen kişileri vaz gecrmeye calısıyorum..sevginiz ne kadar derin ne kadar büyük sorarım sana önce..kimseye güven olmuyo bu devirde.yaptın diyelim sonrasını düşünüyormusun..kafanda bir süü soru olucak iyi mi yaptım kötü mü diye..vicdan azabı cekiceksin..bunu yaptık artık evlenmeliyim diyiceksin ama karsı taraf buna yanaşmıyıcak.ve daha bir sürü sorun olucak..en onemlisi ona daha cok balanıcaksın..aklını basına topla..elbet yasıyacaksın bunu..evlen sonra istedigin gibi yaşa ama evlenmeden asla yapma derimm..sakınnnnn
çok ince mevzular anacım bunlar
herkesin aile yapısı fikri karakteri duyguları bambaşka
bazısı için hiç farketmezken bir öpücük bile
bazısı için büyük bir duygusal çöküntü yaratır
o yüzden ne desek boş
bana saçma gelen önceden şu gün beraber oallım gibi bir plan
yani tamam o an yanındayken bakışırsın edersin o anki duygu patlanması sonucu yaşarsın birşeyler hadi neyse ama plan yapmak şu gün birlikte oalım demek enteresan :1rolleyes:
Ay aklıma şek geldi bunu okuyunca.. Eskiden yurtta kalırken aynı odayı paylaştığım bir kız vardı.. Erkek arkadaşıyla bir tarih belirlemişlerdi.. _/_ 2006 da ilişkiye gireceğiz diye.. Hatta takvim bile hazırlamıştı kız.. O gün geldi çattı, kızın da çocuğun da sınav haftası.. İkisinin de sınavları dersleri başından aşkın.. Ne yaptılar ettiler o gün yarım saat içinde birlikte oldular :roflol: 2 sene sonra da evlendiler.. O geldi şimdi aklıma.. İlahi :roflol:
o yüzden yazıyorum bunları..en büyük örnek benım cunku..allaha sukur benım ilişkim öyle böyle gidiyo..ama bır kızın bu teklifte bulunması cok garibime gitti yaa.resmen adamı tahrik ediyo..ycocuk hakkında ne düşünür şimdi senın..acaba daha once kimle birlikte oldu diye düşünmez mi.senın hakkında hiçte iyi düşündüünü zannetmiyorum.bunları hiç düşüdün müü.cunku erkek erkektir sevsede sevmesede karsı taraf istiyorsa yapar düşünmez gersini.bence cok yanlıs yapmıssın ve hala devam ediyo gibsin..yapmamalısın benceee
Arkadaş yazdı ve gitti galiba. arkadaşım senin için bu yorumlar. ne diyorsun?
cevap yazardım ama olmayacak şimdi burda. sen şimdi derdim var olarak adamla yatayım mı diye mi soruyorsun bize? valla ne diyeyim. derdin dağları aşmış sengözlerimebaksanab
sonra bu bölüme başka bir başlık açarsın. yattım ve beni bıraktı çünkü hevesini aldı Çok üzgünüm çoook
ya birde illa ki duygu yoğunluğu cinsel ilişkide yaşanmaz ki..
sıkı sıkı sarılmakla da duygu yoğunluğu yaşanır,kalbin atar,heyecanlanırsın,mutlu olursun...bunları yaşamak için cinsel ilişkiye gerek yokki...kafanda büyütüp ,sanki gerçek anlamda hissedebileceğin tek şey bu değil