• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık bir durum.... Ne yapacağımı bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 ay sonra evleneceğim ilk gece nasıl olcak diye çekiniyorum, sen daha evlenmeden oooooo dicek söz bulamıyorum valla

ay cnm beniiiimm.bir sene öncesine yani evlenceğim güne kadar bende düşünüyodum.affına hatta affınıza sığınarak bir benzetme yapıcam.hani nesli tükenen hayvanlar vardır ya işte sen,ben ve bizim gibiler de nesli tükenen insanlardanız sanırım

şmdilik bir dert göremıyorum ama yaklasık bır ay sonraburada acılacak dert konusunu bılıyorum..

sevgılımle beraber oldum. onu çok sevıyordum.. oda benı sevdıgını söyluyordu..

ayrıldık..

off adetımde mı ne gecıktı?

hamıle olabıler mıyim?

ayy sımdı benı çok seven bırı var.ama benı bakıre sanıyor.. evlenecegız ve ben nasıl kandıracagım onu...

bol şanss

Ben hiç inanmadım bu konuya.
İçim mi fesat nedir.

bende başta inanmadım ama hem çok uzun yazmış,
hemde fantezi gibi değil,
çok seks konusuna kaymamış teğet geçmiş :delphin:
gerçi çok emin olamıyorum amasengözlerimebaksanab

Bak burada 4 tane madde yazmışsın. Bu dört maddeden sadece biri onunla beraber olmak istediğini gösteriyor. Diğer üç maddede de görüldüğü gibi sen de doğruyu biliyorsun. Burada üç eksi, 1 artı var. Hayatta eksilerimiz artılarımızı geçiyorsa burada durup düşünülecek birşeyler var demektir...şutarafagitti

Düşünmesine gerek yokki cnm 3 yanlış 1 doğruyu götürür.. kafamçokkarıştı

başlıkta yazdığın gibi bayağı karışık bi durummuş yani heee

ay cnm beniiiimm.bir sene öncesine yani evlenceğim güne kadar bende düşünüyodum.affına hatta affınıza sığınarak bir benzetme yapıcam.hani nesli tükenen hayvanlar vardır ya işte sen,ben ve bizim gibiler de nesli tükenen insanlardanız sanırım

evet ne yazık ki az kaldı bizim gibi insanlar

bu nedir yaa.. toplum nereye gidiyor? kadınlar nereye gidiyor?
ahlak yozlaşmasını tam anlamıyla yaşamaya başladık. allahım bu dünyaya çocuk getirmeye korkuyorum. olanlarıda sen koru rabbim
:Saruboceq::

sana cani gönülden katılıyorum

kafam allak bullak oldu,sevgisinden emin bile değilsin,bana karşı soğuk,sevdiğini kaybetmiş felan yazmışsın,bide adama versemmmi diyosun...herkes arzuluyo seviyo öpmek koklamak dokunmak istiyo ama marifet nefsine hakim olmaktadır... a.s

bacim tepkileri gördün.. bence bidaha büle dertlerle gelme istersen kaydirigubbakcemile3

ayyy canım benim
çok üzüldüm senin adına gerçektenn
iki arada kalmak nekadar zor dimi ancak yaşayan bilir
çek arabanı yaaa kafamı buluyorsun milletle

belkim kizin akli basina gelmistir :1closedeyes:

Ay 19 yaşındaymış :1shok:
Önce bir okulunu oku derslerine çalış canım sen.. Bunları sonra düşünürsün nasıl olsa.. Her şeyin zamanı var..

sen şimdi o cocuğu terketmeye kalksan ışığı yaktı nereye kaçtı diye daha bir peşine düşecektir.o zamanda aman beni seviooo, yapıyım bari deme!.. o kaçan ışığın sevdasında olacaktır aman derim...

kizlar bosuna yaziyoruz.. kücük hanim ortada yok kaydirigubbakcemile3

sen şimdi o cocuğu terketmeye kalksan ışığı yaktı nereye kaçtı diye daha bir peşine düşecektir.o zamanda aman beni seviooo, yapıyım bari deme!.. o kaçan ışığın sevdasında olacaktır aman derim...

çok haklısın valla.aynen dediğin gibi olur.bu kızcağız da beni seviyo sanar.sanar çünki o potansiyel var.belli

bu nasıl bişeydir ya.gittiğin yol hiç de doğru değil.bazı duygularının önüne şimdi geçemezsen,yarın bi gün seni de okuruz burda.EVLİ Bİ ERKEĞE AŞIK OLDUM NE YAPAYIM,diye.aklını başına al.

:basını vuracak duvar aramaya gittiii bence :delphin:

Back
X