• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık bir durum.... Ne yapacağımı bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonradan pişmsn olcasğın şeyler yapma bence :1closedeyes:

yuh arkadasım ya gerçektenn!!!! bir insan ancak senin kadar duyarsız olabilir. bak git site içinde rahatsızlık duyulan konuları bi oku. kimler neden rahatsız olmus.

soruna gelince.

ister verirsin ister vermessin tamam mı? Burda kimsenin senin bacak aranı oturup düşüneceğini sanmıyorum. evet agır oldu biliyorum ama bence hakettin!

istersen bide ailene danıs he?? ilşkiye girimi girmeyimi diye??? daha mantıklı ve samimi yanıt almazmısın?

ne bekliyodun ki hem. ha arkadasım git atla kucana madem arzuladın. amaaaaaannn gidersede gitsinnn baskasıyla devam edersin dememizimi??

düşüncesizliğinden dolayı tebrik ediyorum seni.

uhaa yaaa.. bunee..
cixcixcix.. bize sordugun soruya bakarmisin..!!!

bence bu dert degil eger bu yazdiklarini gerckten yaparsan iste ozaman derdin olacak... ozaman gelir yazarsin buraya "beni terketti gitti halbuki ben ona herseyimi vermistim" diyee... :kızgın:

konu sahibemiz yok olmuş
burda size birlikte olun yada olmayın diyemeyiz ki
isterseniz arzuluyorsanız birlikte olursunuz
şimdi sizin ruh halinize göre yapmayın desekde yapacaksınız yapın desekde
içinde bulunduğuz durum, yaşınız cinsel yönden bazı şeyler istemeye meyilli olabilir
önemli olan yaptıktansonra pişmanlık duymamanız..
benim ailem çevrem örf ve adetlerim buna uymaz diyorsanız mutlaka yapmazsınız
ama benim çevrem vs için bu önemli bir durum değil diyorsanız tabiki siz bilirsiniz..
ilerde telli duvaklı gelin olduğnuzda eşinizle yaşamanız en doğrusudur
ama burda doğru yanlış olarak yargılamayıda uygun bulmuyorum herkesin doğruları ve yanlışları farklıdır bence... pişman olup olmaman önemli. pişman olacaksan yapma..ama pişman olmayacaksanda sen bilirsin... fikir hayat beden senin...

Bu tarz konuları okuyunca inanın kanım donuyo ya. sölenecek o kadar çok söz var ki.ama sölenemiyo burda.ama ne zaman bu hale geldi bu gençler anlamadım.hiç mi ALLAH korkusu kalmadı,hiç mi ailesini düşünecek akıl kalmadı ,hiç mi MANTIK kalmadı bu insanlar da yahu...

sonra pisman olursun bence öyle seyleri evlenmeden asla dusunme derim

:1shok::1shok::1shok:
bayağı karışık bir durummuş gerçekten, libido yüksek galiba :1closedeyes:
şimdiki derdin tepecikse ondan sonrası da dağı aşar artıkın

sevgili bayanlar...
benim bi derdim var, bunu dertten sayarmiyiz saymazmiyiz bilemicem.
eminim böyle bi konu actigim icin iyilerin yanisira kötü elestirilerde alacagim..
neyse fazla uzatmadan basliyorum...

2007'yazindan beri sevgilim var, kendisi istanbulda yasiyor ( suan ankarada askerlik yapiyor)bende yurt disinda yasadigimdan yilda 1 kez sadece yazlari görüsebiliyoruz.. ara ara ben kacamak yapar istanbula gelirdim onu görmeye.. neyse..uzun lafin kisasi..
bu genc bana yaklasmaktan hep cekindi.. ne elimi tuttu, ne öptü hep uzak durdu.. eski sevgilisi vefaat etmisti benle tanismadan bi yil önce ve hala onun etkisindeydi.. bsy diyemedim haliyle hep sustum.. ama her insan istemezmi sevgilisiyle sarilmak el ele gezmek,onun tenini hissetmek..,elini ble tutamiyorsam nasil bi iliskidir bu diye düsünürdüm hep..neyse sonra alistim,ona karsi hislerim öyle büyükki icime attim herseyi..
aradan zaman gecti.. bu süre zarfnda sIK SIK onun yanina gittim ama aramizda yine bsy olmadi.. neyse yil oldu 2009. sevgilim ankaraya gitti 15 ay vatani görevini yapmaya..
msn üzerinden her haftasonu konusuyoruz bunun yanisira telefondada konusuyoruz her iki günde bi,ben simdi bi ay sonra istanbula izne gelecegim ve oda izne gelecek..
simdi benim derdim suan burda baslio...
ben sevgilimi düsününce ( ona hic dokunamamis olmamdanmidir neden bilmem) tahrik oluyorum.. ve utana sIKILA ilk kez ona bunu söylemistim.. seni arzuluyorum demistim..bunu daha önce hicbierkege söylememistim ve kimseylede cinsel anlamda bisiy yasamamistim(öpüsmek disinda) bi süre sonra sevgilimde bana beni arzuladigini söyledi,bende onu tahrik etmek icin bikac dekolteli ( öyle abartilacak sekilde dekolte olmayan ama asker bi erkegin seksi bulabilecegi ) resim yolladim telefonuna.. o günden sonra sevgilim sürekli beni arzuladigini ve benimle yazin iliskiye girmek istedigini söylüyor..hernekadar onu cok istesemde cok arzulasamda. bi yanim yap derken bi yanim yapma diyo.. simdi diyceksinizki güzelim sen kendin ka$inmissin.. gercektende öyle oldu..,.ama cok karisiklardayim.. 1. bi yandan helali olmadan yapmak istemiyorum 2. bi yandan onu cok arzuluyorum onu hissetmek istiyorum 3.vucut hatlarima hep güvenmedigim icin birazda göbegim oldugu icin beni böyle görmesinden cekiniyorum 4.iliskiye girdikten sonra bana ilgisi ve sevgisi azalacak diye korkuyorum... yani kisacasii cok karisigim...

mmm...onunla yatsammı yatmasammı allahım beni bu dertten kurtarrrr....töbe töbeeeeekötükedihüso

Bence "acı_hatıralar" arkadaşın avatarındaki gibi yap kaydirigubbakcemile3

anacıgım dert ettiğin seye bak ver gitsin kız.... bizemi soruyon bizide böle dertlerle yorma insanların daha önemli dertleri var

bu, ver gitsin cümlesi gerçektende çok kaba bir cümle

1 ay sonra evleneceğim ilk gece nasıl olcak diye çekiniyorum, sen daha evlenmeden oooooo dicek söz bulamıyorum valla

Bu senin hayatın... Birşey olursa sorumluluğu alacak olan da sensin. Böyle hayati bir konuda senin düşüncelerin ve içerisinde bulunduğun çevre burada yazılanlardan daha önemlidir diye düşünüyorum. Yani burada birileri birlikte ol derse olacak mısın? Yoksa onunla olmamak için onu kırmadan nasıl bir yol izlerim mi demek istiyorsun anlayamadım tam olarak. Ama birlikte olsan da olmasan da sonuçta bu seni etkileyecek. Yani bence burada sorman gereken başka sorular var gibi geldi bana ama yine de sen bilirsin...Yani birlikte olayım mı olmayayım mı yerine daha başka sorular sorsan doğru yolu sana gösterecek çok güzel şeyler söylenebilirdi...

1. bi yandan helali olmadan yapmak istemiyorum 2. bi yandan onu cok arzuluyorum onu hissetmek istiyorum 3.vucut hatlarima hep güvenmedigim icin birazda göbegim oldugu icin beni böyle görmesinden cekiniyorum 4.iliskiye girdikten sonra bana ilgisi ve sevgisi azalacak diye korkuyorum... yani kisacasii cok karisigim...

Bak burada 4 tane madde yazmışsın. Bu dört maddeden sadece biri onunla beraber olmak istediğini gösteriyor. Diğer üç maddede de görüldüğü gibi sen de doğruyu biliyorsun. Burada üç eksi, 1 artı var. Hayatta eksilerimiz artılarımızı geçiyorsa burada durup düşünülecek birşeyler var demektir...şutarafagitti

bence bir bayan biriyle yatıp yatmayacağının kararını şu şekilde verir,

buna hazır mıyım, değil miyim?

bu soruyu bize sorduğuna göre hazır değilsin.
hem yatmak böyle mi oluyor ki,
-yazın benle yat aşkım,
"peki kuşum".

kendi özel hayatınız olduğu için genelde kimse karışmaz, son söz sizindir

ama şunu söyleyim,
napın yapın, ona açık saçık resimler atmayın,
ilerde karşınıza çıkmasın. çok riskli bu işler ya

Back
X