• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık bir durum.... Ne yapacağımı bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar demişler zaten benim demek istediklermi,bence yapma,çok pişman olabilirsin!sen üzülürsün..

süpersn yaa :1hug:

çünkü benmde yabancı arkadaşlarm var mesela ama 2 sene oynuyo orada egitim sistemnde,
4 5 yıl ben anlam veremedm :sm_confused:
avustryada öyleyse diycek lafım yok tabi şakkıdı

sağol canım a.s.
hım bide erken okula basladıysa + çok zekı olup sınıf atladıysa bişey diyemiceem acıkcası
bu arada yurtdısındakı arkadasım 22 yasında ve bu sene son sınıf :1hug:

yada var mı yurtdısı eğitim sistemını bilen ?? ayy hafiyelıge basladk bırden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

avusturyada 19 yaşnda üniv son sınıftamı okunuyo kızlar :uhm:

Olabilir.. Ben 17 yaşımda üniversiteye başladım.. Üstelik lisede hazırlık okumuştum.. Üniversitede de hazırlık okudum.. 2 sene hazırlık okumasaydım 20 yaşımda mezun olmuş olacaktım.. pehh :delphin:

bence sakın öyle bir hata yapma.
sen orda o burda nasıl olcak seninle yaşadıktan sonra sen gidince burda belki başkalarıylada yaşamaya başlıcak..ama şu var ayrıldıgınızda yarın öbürgün senin için sorun olmayacaksa istedigini yaşayabilirsin..

canimm sen sevgilinin dikkatini cekmek icin davetiye yollamissin o da bircok erkek gibi teklifini geri cevirmemis..bu cocugun cekindigi birsey mi var sana yakin durmuyor bilmiyorum senin sevgilin sen cok daha iyi bilirsin..inan canim degmez..yasadiktan sonrada pisman olabilirsin cocuk bu oltaya geldi suan ve bir kez olduktan sonra ya hic aramaz yada seni sadece cinsellik icin arar..boyle dusunmemin nedeni cocugun sana karsi ilgisiz olmasi..sen bundan ayrilinca kendini kullanilmis hissedebilirsin yada degersiz..yada simdi ne olacak diye dusunursun sonradan da kafani vurursun..
eger bu erkek arkadasinla bunu yasarsan ayrildiginizda baska biriylede ister istemez yasamak isteyeceksin..once kendini cok cok iyi dinle,her bayan kaldiramaz cunku..
dusun tasin bu senin hayatin..
ayricaaa elini tutmayan adam nedense cinsellige hayir demiyor cokta iyi niyetli gormedim acikcasi..yatakta unutacagini mi dusuuyor acabaa diger kizi..

Son düzenleme:
sevgili bayanlar...
benim bi derdim var, bunu dertten sayarmiyiz saymazmiyiz bilemicem.
eminim böyle bi konu actigim icin iyilerin yanisira kötü elestirilerde alacagim..
neyse fazla uzatmadan basliyorum...

2007'yazindan beri sevgilim var, kendisi istanbulda yasiyor ( suan ankarada askerlik yapiyor)bende yurt disinda yasadigimdan yilda 1 kez sadece yazlari görüsebiliyoruz.. ara ara ben kacamak yapar istanbula gelirdim onu görmeye.. neyse..uzun lafin kisasi..
bu genc bana yaklasmaktan hep cekindi.. ne elimi tuttu, ne öptü hep uzak durdu.. eski sevgilisi vefaat etmisti benle tanismadan bi yil önce ve hala onun etkisindeydi.. bsy diyemedim haliyle hep sustum.. ama her insan istemezmi sevgilisiyle sarilmak el ele gezmek,onun tenini hissetmek..,elini ble tutamiyorsam nasil bi iliskidir bu diye düsünürdüm hep..neyse sonra alistim,ona karsi hislerim öyle büyükki icime attim herseyi..
aradan zaman gecti.. bu süre zarfnda sIK SIK onun yanina gittim ama aramizda yine bsy olmadi.. neyse yil oldu 2009. sevgilim ankaraya gitti 15 ay vatani görevini yapmaya..
msn üzerinden her haftasonu konusuyoruz bunun yanisira telefondada konusuyoruz her iki günde bi,ben simdi bi ay sonra istanbula izne gelecegim ve oda izne gelecek..
simdi benim derdim suan burda baslio...
ben sevgilimi düsününce ( ona hic dokunamamis olmamdanmidir neden bilmem) tahrik oluyorum.. ve utana sIKILA ilk kez ona bunu söylemistim.. seni arzuluyorum demistim..bunu daha önce hicbierkege söylememistim ve kimseylede cinsel anlamda bisiy yasamamistim(öpüsmek disinda) bi süre sonra sevgilimde bana beni arzuladigini söyledi,bende onu tahrik etmek icin bikac dekolteli ( öyle abartilacak sekilde dekolte olmayan ama asker bi erkegin seksi bulabilecegi ) resim yolladim telefonuna.. o günden sonra sevgilim sürekli beni arzuladigini ve benimle yazin iliskiye girmek istedigini söylüyor..hernekadar onu cok istesemde cok arzulasamda. bi yanim yap derken bi yanim yapma diyo.. simdi diyceksinizki güzelim sen kendin ka$inmissin.. gercektende öyle oldu..,.ama cok karisiklardayim.. 1. bi yandan helali olmadan yapmak istemiyorum 2. bi yandan onu cok arzuluyorum onu hissetmek istiyorum 3.vucut hatlarima hep güvenmedigim icin birazda göbegim oldugu icin beni böyle görmesinden cekiniyorum 4.iliskiye girdikten sonra bana ilgisi ve sevgisi azalacak diye korkuyorum... yani kisacasii cok karisigim...

tatlım sanırım yaşça küçüksün benden onun için samimi yazacağım.çiftler arasında senin arzu ettiğin gibi bir ilişki kendiliğinden hasepsız kitapsız olur.bu işler tek tarafın girişimi yön vermesiyle olmaz.sana başlangıçta sen çok istesen de bunu belli etsen de istemediğine göre hala o kızı unutamamış.senin tahriklerin sonucu şuan arzuluyorsa ki bayağı uğraşmışın bunun için bikere asker ikinci erkek evliya olsa bozulurdu.bu şekilde bir seks sonucu incinir ve üzülürsün.bikere kendiliğinden oluşmayan bir süreç olduğu için sen arzulanan sevgili değil.tahrik eden kadın o da buna karşılık veren erkek konumunda.üzgünüm ama bu.bence kendiliğinden bu süreç oluşmalıydı.o çocuk hala eski sevgiliyi unutamamış ki seninle kontrol edilemez dugularla tamamen aşk kaynaklı seks yaşasın.

tatlım sanırım yaşça küçüksün benden onun için samimi yazacağım.çiftler arasında senin arzu ettiğin gibi bir ilişki kendiliğinden hasepsız kitapsız olur.bu işler tek tarafın girişimi yön vermesiyle olmaz.sana başlangıçta sen çok istesen de bunu belli etsen de istemediğine göre hala o kızı unutamamış.senin tahriklerin sonucu şuan arzuluyorsa ki bayağı uğraşmışın bunun için bikere asker ikinci erkek evliya olsa bozulurdu.bu şekilde bir seks sonucu incinir ve üzülürsün.bikere kendiliğinden oluşmayan bir süreç olduğu için sen arzulanan sevgili değil.tahrik eden kadın o da buna karşılık veren erkek konumunda.üzgünüm ama bu.bence kendiliğinden bu süreç oluşmalıydı.o çocuk hala eski sevgiliyi unutamamış ki seninle kontrol edilemez dugularla tamamen aşk kaynaklı seks yaşasın.
katılıyorummmm :lepi::lepi::lepi:

daha 4. mesajı bu konuyla ilgili olan birine bişey yazmak içimden gelmedi benim nedenseee !!! :dilcikar:

sakınnnnnnn..... yaptığın hatanın sende farkındasın zaten..erkekleri henüz tanımıyorsun belli...onlar kızlarla birlikte olduktan sonra bırakıp giderler canım , soğur senden..böyle bir hatayı asla yapma..2 dakikalık zevk için bütün ömrün boyunca pişman olursun...sana büyük olarak tavsiyemdir..ister dinle ister dinleme...

:1shok:Sakın böyle bir hatayı yapmamalısın, her şey zamanında ve yerinde güzeldir hem..
Belki şimdi bunun farkında olamayabilirsin canım ama inanki birkaç yıl sonra herşeyin farkında olduğunda
yaptığın yanlışın pişmanlığı seni üzmesin, lütfen böyle bir hataya düşme!:1no2:

Olabilir.. Ben 17 yaşımda üniversiteye başladım.. Üstelik lisede hazırlık okumuştum.. Üniversitede de hazırlık okudum.. 2 sene hazırlık okumasaydım 20 yaşımda mezun olmuş olacaktım.. pehh :delphin:

pardon canım daaa haddim olmayarak okumana bişey diyecegim... kaydirigubbakcemile

7yasında okula baslasan (8yıl ilkogretim) = 14
lise hazırlıklı 4yıl = 18 eder..
unıvdede hazırlık okumussun (dil sınavını verememıssın anlaşılan) = 23 eder..

senın okulu 20 yasında bitirmen için 4yasında ilkokula baslaman gerek..
19 yasında bitseydı okulun 3 yasında ilkokula baslaman gerekırdi.. Ki okula bu kadar erken almıyorlar .

haa ama sen önlisans okuyorsan dedıklerın dogru bu konuda :1closedeyes: sengözlerimebaksanab

bende 21 yasinda bitirdim .ilkokula erken basladim hemende kazandim eger arkadasin dogum ayi temmuz ve sonrasiysa 20 yasinda bitirmis oluyor..hazirlik okursada biraz artar yas tabi:))

askerden sonra sevişmeyi yerine neden evlenmeyi düşünmüyorsunuz:uhm:

yani arkadaşlar pes doğrusu...
özellikle bazı arkadaşlar için diyorum,,şu kıza verdiğiniz akıl fikir konusunda önünüzde saygıyla eğiliyorum..
ama bazı arkadaşlar var ki okurken çok sinirlendim;;alay etmişler,bazıları ayıplamışlar,kızın afedersiniz ama bilmem neresine kadar ağır ithamlarda bulunmuşlar..
çok merak ediyorum,kardeşiniz ya da evladınız böyle bir karmaşaya düşse yine bu şekilde cümlelerle mi yardımcı olmaya çalışırdınız?
eğer evet diyebiliyorsanız sizin evladınız/kardeşiniz bu kadar yadırgamanız sonucunda yanlışınımı görebilirdi gerçek anlamda,,yoksa ortadaki ayıbımı sadece?
genç yaşa gelmiş hormonları çalışan bir kızın sevdiği birine karşı böylesi duygulara düşüncelere girmesi çok mu anormal geliyor size de bunu namussuzluk meselesi yapıyorsunuz hemen?
özel mevzulara girmek istemem ama her insan zamanında bu tahrik olma meselesini hissetmiştir ya da hissedecektir,ve belki biz çevremizden ordan burdan neyin nasıl olacağını adımız gibi öğrenmiş olabiliriz ama zaten konu sahibi arkadaş ta bu konuda yardım istiyor.burası bir yardımlaşma platformu değilmi?
amacınız yardım etmekse neden bazı arkadaşlarımız gibi gani gönülden yardımcı olmuyorsunuz ya da sadece düşüncelerinizi söylemekle yetinmiyorsunuz da çokk çokkk afedersiniz bacak arasıymış,ver gitsinmiş daha bilmem nelermiş gibi kadınlığa hakaret eden yakıştırmalar yapıyorsunuz?
afedersiniz ama sanırım sizin amacınız yardım isteyen birine yardımcı olmak değil,kendi değer yargınızı aşan birine öfkenizi kusmak sadece:delphin:

Ayy ne diyeceğimi bilemiyorum
Şaka mı buuuşakkıdı

Senin konunu görnce senin adına üzüldm böle bişeyi düşündgün için
24 yasındayım ama ne kadar anlatmam dogru olur ama psikolojim bozuldu bu yazcakklarımda sana örnek olsun .....
Ben 4 yıl olcak nişanlımı kaybettim iş kazasında buna alışmak zor oldu kendi kabuguma çekildm yalnızlıga alıştım kimseye ısınamadım herşeyde o aklıma geliodu tam bi boşluktaydım 1.5 yıla yakın kimseyle birlikte olmadım olmayıda düşünmüordum oakadr zamandan sonra
yakınım vasıtasıyla bi ortamda onla tanıştım bi kaçkez hep beraber çıktık yılbasıydı kafa dagıtıodum açıkçası hiçbişey ona karşıda hissetmiodum bigun alkol aldık hepimiz yakınım ısrarıyla kaldık orda hep beraber okadar yalnızdımki o vardı yanımda ve nasıl olduysa oldu birlikte olduk sabah kalktım bne naptım dedim bu ben degilim olamaz dedim okadar basit duruma dştümki hala unutmam o gunu pişmanmısın dedi sustum kaldım nediyebilirimki neyse ben baslıcagnı bile düşnmodum baktım aramya sormaya başladı üstüme düşmeye ilşkimiz devam etti 1.5 yıla yakın devamı geldi tabi brlikteligin ben na alışmaya başladım dedim yaptık bi halt bari sonu gelsin bi ara ayrıldım okadar ey yaşamam ragmen bırkmadı çünki hareketlerimi hep ben kendimi basit görodum yada takıntı yaptım ciddiydik sözde onu sevdim evet evlenicektik sözde oda bi ara ayrılıklar gene yasadık ben artık herşeyi buyutmeye başladım olmuodu yada herşeyi çok basit yaşadık ondan ben iice bunladım ve hep kendimi suçladım herşeyde ve bitti ilişkimizköşemizde yazaıo sebepleri onuda paylaştım şimdi sunu dicem yapcagın şeyin pişmanlıgını çok çekersin ben suan diorumki nasıl devam edcem bundan sonra karşıma çıkıçak kişye nei nasıl açıklıcam şşimdi daha kötü duruma geldim ben bumuyum diorum kendime kızıorum ama elden bişey gelmio nişanlımla yasasadım zoruma gitmezdi inanın ve bana inanmadı biliomusunuz tabiki zamanında yaşadık bişeyler ama beraberliigmi onla yaşadm ama inanmadı saolsun arkaşlarımda karıştırdı ortalıgı geçmişimle ilgili ama hep bi şpesi oldu erkek milleti hep ilk olmak ister bu ilişkide çok tecrübe edindim ben artık herşeyi çözebilirum saf temiz düşnceli ben artık ben degilim haya insana çok ögretio ama acı ama tatlı şimdiki aklım olsa hayatta yapmazdım ama ozaman olan oldu ama elden bişey gelmio özellikle geçmisiniz anlatmayın ben çok hat yaptım bu ilşkide çok aptallıklar cezasını iyi çekiorum psikolojim iyice bozuldu bnları böle yazarak rahatlıorum burda paylaştım içim çok kötü aslında arkdaşın yazısına örnek olsun deidm kimse benim durumuma düşmesin die belki yadırgarsınız bilemem o bana hiçbizaman inanmadı bunu biliorum suan buraki yazı cidden canımı sıktı arkdaşın derdi çok yanlışş umarım kararını verirsin bu anlatmamla
hayatımda boşluk...nişnalından dolayı hiçbişey umrunda degil.... Alkollll özellikle öle bi alışkanlııgmda yoktu

ArkadaŞım bu yazımı okursun umarım anlıŞ hatalar yapmaman ıÇın tabıkı senın hayatın

Back
X