- Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
arkadaşlar demişler zaten benim demek istediklermi,bence yapma,çok pişman olabilirsin!sen üzülürsün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersn yaa :1hug:
çünkü benmde yabancı arkadaşlarm var mesela ama 2 sene oynuyo orada egitim sistemnde,
4 5 yıl ben anlam veremedm :sm_confused:
avustryada öyleyse diycek lafım yok tabi şakkıdı
avusturyada 19 yaşnda üniv son sınıftamı okunuyo kızlar :uhm:
sevgili bayanlar...
benim bi derdim var, bunu dertten sayarmiyiz saymazmiyiz bilemicem.
eminim böyle bi konu actigim icin iyilerin yanisira kötü elestirilerde alacagim..
neyse fazla uzatmadan basliyorum...
2007'yazindan beri sevgilim var, kendisi istanbulda yasiyor ( suan ankarada askerlik yapiyor)bende yurt disinda yasadigimdan yilda 1 kez sadece yazlari görüsebiliyoruz.. ara ara ben kacamak yapar istanbula gelirdim onu görmeye.. neyse..uzun lafin kisasi..
bu genc bana yaklasmaktan hep cekindi.. ne elimi tuttu, ne öptü hep uzak durdu.. eski sevgilisi vefaat etmisti benle tanismadan bi yil önce ve hala onun etkisindeydi.. bsy diyemedim haliyle hep sustum.. ama her insan istemezmi sevgilisiyle sarilmak el ele gezmek,onun tenini hissetmek..,elini ble tutamiyorsam nasil bi iliskidir bu diye düsünürdüm hep..neyse sonra alistim,ona karsi hislerim öyle büyükki icime attim herseyi..
aradan zaman gecti.. bu süre zarfnda sIK SIK onun yanina gittim ama aramizda yine bsy olmadi.. neyse yil oldu 2009. sevgilim ankaraya gitti 15 ay vatani görevini yapmaya..
msn üzerinden her haftasonu konusuyoruz bunun yanisira telefondada konusuyoruz her iki günde bi,ben simdi bi ay sonra istanbula izne gelecegim ve oda izne gelecek..
simdi benim derdim suan burda baslio...
ben sevgilimi düsününce ( ona hic dokunamamis olmamdanmidir neden bilmem) tahrik oluyorum.. ve utana sIKILA ilk kez ona bunu söylemistim.. seni arzuluyorum demistim..bunu daha önce hicbierkege söylememistim ve kimseylede cinsel anlamda bisiy yasamamistim(öpüsmek disinda) bi süre sonra sevgilimde bana beni arzuladigini söyledi,bende onu tahrik etmek icin bikac dekolteli ( öyle abartilacak sekilde dekolte olmayan ama asker bi erkegin seksi bulabilecegi ) resim yolladim telefonuna.. o günden sonra sevgilim sürekli beni arzuladigini ve benimle yazin iliskiye girmek istedigini söylüyor..hernekadar onu cok istesemde cok arzulasamda. bi yanim yap derken bi yanim yapma diyo.. simdi diyceksinizki güzelim sen kendin ka$inmissin.. gercektende öyle oldu..,.ama cok karisiklardayim.. 1. bi yandan helali olmadan yapmak istemiyorum 2. bi yandan onu cok arzuluyorum onu hissetmek istiyorum 3.vucut hatlarima hep güvenmedigim icin birazda göbegim oldugu icin beni böyle görmesinden cekiniyorum 4.iliskiye girdikten sonra bana ilgisi ve sevgisi azalacak diye korkuyorum... yani kisacasii cok karisigim...
katılıyorummmm :lepi::lepi::lepi:tatlım sanırım yaşça küçüksün benden onun için samimi yazacağım.çiftler arasında senin arzu ettiğin gibi bir ilişki kendiliğinden hasepsız kitapsız olur.bu işler tek tarafın girişimi yön vermesiyle olmaz.sana başlangıçta sen çok istesen de bunu belli etsen de istemediğine göre hala o kızı unutamamış.senin tahriklerin sonucu şuan arzuluyorsa ki bayağı uğraşmışın bunun için bikere asker ikinci erkek evliya olsa bozulurdu.bu şekilde bir seks sonucu incinir ve üzülürsün.bikere kendiliğinden oluşmayan bir süreç olduğu için sen arzulanan sevgili değil.tahrik eden kadın o da buna karşılık veren erkek konumunda.üzgünüm ama bu.bence kendiliğinden bu süreç oluşmalıydı.o çocuk hala eski sevgiliyi unutamamış ki seninle kontrol edilemez dugularla tamamen aşk kaynaklı seks yaşasın.
Olabilir.. Ben 17 yaşımda üniversiteye başladım.. Üstelik lisede hazırlık okumuştum.. Üniversitede de hazırlık okudum.. 2 sene hazırlık okumasaydım 20 yaşımda mezun olmuş olacaktım.. pehh![]()
askerden sonra sevişmeyi yerine neden evlenmeyi düşünmüyorsunuz:uhm: