• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık bir durum.... Ne yapacağımı bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortalarda yoksun ateşböceği..yaptıktan sonrada buraya uğrama sana kimse ağlaman için omuz falan vermez mümkünse başını boş bulduğun duvarlara vurarak kendini imha et.. oldumu canım:kızgın:

bırakın yatsın kendısınıde bızıde kurtarsın..
madalya takacaklar haberi yok!!!!!!!!!!!!!!!

geleceğin potansiyellerinden olursun bu hızla. durma devam et. yaş ilerleyincede bıktım artık sevilmek istiyorum bedenen değil kalben dersin. :delphin:

özel bir tim kursak böyle hata yapma eğilimindeki insanları gidip ellerini ayaklarını bağlasak içlerindeki o duygu geçene kadar öyle bıraksak sonra bize minnettar kalsalar bize cennetin yolu açılsa ..hayat bayram olsa... kaydirigubbakcemile3

özel bir tim kursak böyle hata yapma eğilimindeki insanları gidip ellerini ayaklarını bağlasak içlerindeki o duygu geçene kadar öyle bıraksak sonra bize minnettar kalsalar bize cennetin yolu açılsa ..hayat bayram olsa... kaydirigubbakcemile3

evet bu tarz konulara böyle bir çözüm yolu hiç fena olmazsırnaşık şey

simdi benim derdim suan burda baslio...
ben sevgilimi düsününce ( ona hic dokunamamis olmamdanmidir neden bilmem) tahrik oluyorum.. ve utana sIKILA ilk kez ona bunu söylemistim.. seni arzuluyorum demistim..bunu daha önce hicbierkege söylememistim ve kimseylede cinsel anlamda bisiy yasamamistim(öpüsmek disinda) bi süre sonra sevgilimde bana beni arzuladigini söyledi,bende onu tahrik etmek icin bikac dekolteli ( öyle abartilacak sekilde dekolte olmayan ama asker bi erkegin seksi bulabilecegi ) resim yolladim telefonuna.. o günden sonra sevgilim sürekli beni arzuladigini ve benimle yazin iliskiye girmek istedigini söylüyor..hernekadar onu cok istesemde cok arzulasamda. bi yanim yap derken bi yanim yapma diyo.. simdi diyceksinizki güzelim sen kendin ka$inmissin.. gercektende öyle oldu..,.ama cok karisiklardayim.. 1. bi yandan helali olmadan yapmak istemiyorum 2. bi yandan onu cok arzuluyorum onu hissetmek istiyorum 3.vucut hatlarima hep güvenmedigim icin birazda göbegim oldugu icin beni böyle görmesinden cekiniyorum 4.iliskiye girdikten sonra bana ilgisi ve sevgisi azalacak diye korkuyorum... yani kisacasii cok karisigim...

şaka gibisin.

Arkadaşlar uçmuşsunuz kız hiçbirşey yazmamış siz hala aranızda yat kalk ver devam ediyorsun ne çirkin :delphin:

senden istedigini alir seninde tahrik olman gecer senden ayrilinca aklin basina gelir aradan zaman gecip dogru erkegi bulup yuva kurmak istedigin zaman AY ASKIM KUSURA BAKMA COK TAHRIK OLMUSTUM der mazeret bildirirsin bu arada seni yetistiren ama senin umursamadigin ailenden bahsetmiyorum bile

valla ne büyük dertmmiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşş tüüüüüüüh tüüüüüüüüüh

Arkadaşlar, konuyu açan arkadaş çok genç ve birşey sormuş. Neden böyle kaçıracak şekilde tepki verdiniz ki? Şimdi bu tepklilerden sonra yapacağı yoksa da yapacak. Yapıcı olabilsek keşke biraz.
Konuya gelince. Ben konuya evlilik önce ilişkinin "ahlaki (!)" boyutu açısından yaklaşmak yerine psikolojik ve yaşamsal boyutu açısından yaklaşmayı daha doğru buluyorum KENDıMCE. Şöyle ki; bu konu kişiden kişiye ve kişinin değer yargılarına, ahkal anlayışına ve dünyaya bakış açısına göre değişir. Benim için evlilik öncesi ilişkide ahlaksal bir terslik yok örneğin. Ben bunu yaşadım, birçok arkadaşım da yaşadı. Elbetteki ailem ile farklı kuşakların insanlarıyız, ailem bunu bilmiyordu; ama bilmeleri gerekmiyordu. En azından benim cinsel hayatımla ilgili merak ettikleri birşey yoktu. Bunu yaşadığım ilk insanla da evlenmedim, evlenirken de bir sorun yaşamadım çünkü eşim kendi yaşadığı birşeyi bir yetişkin olarak bilmem kaç yaşına kadar hiç yaşamamış olmamı beklemiyordu. Bekleseydi evlenmezdim zaten onunla. Yanlış anlaşılmasın sırf evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı diye evlenmekten vazgeçmekten bahsetmiyorum ama o tür bir insanla hayat görüşlerimiz muhtemelen farklı olurdu ve geneli itibariyle zaten anlaşamazdık.
Dolayısıyla psikolojik kriterler ve daha başka şeyler bu konuda daha önemli diye düşünüyorum.
FAKAT genel olarak bu görüşe sahip olmakla birlikte; bu aşamada bir genç kızın böyle bir ilişkiyi yaşamasını doğru bulmuyorum. Eğer yaşanacaksa hayatta herşeyde olduğu gibi bilinçle ve akılla ve de doğru şekilde doğru insanla doğru zamanda yaşanmalı. Tatlım belli ki ruhen hazır değilsin ve kendi çevren bunu kaldırabilecek bir çevre değil ve sen de bu çevreye herşeyinle karşı koyabilecek güçte değilsin. Yoksa bu konuyu bir internet sitesinde seni tanımayan insanlara sorma ihtiyacı duymazdın. Ve daha da önemlisi ilişkiniz bu olgunluğa gelmemiş. Anlattığın kadarıyla o yakınlığı duyabilecek kadar birşey paylaşmamışsınız. Bu durumda bence bunu yaşamamalısın. Daha hazır olduğun ve biraz daha büyüdüğün bir zamanı beklemelisin. Çünkü bir çok arkadaşın haklı olarak dediği gibi; üç gün sonra "birlikte olduk ama terkedildim, ah şimdi ne olacak" diyeceksen sakın ha sakın... Yaşadığın şeyi keyif yerine acıya dönüştürecek çevre koşullarında ve psikolojide yaşıyorsan YAPMA...
Sevgiler. Canın yanmadan büyümen dileğiyle.

yatsammi yatmasammi..tövbe tövbee,ne günlere kaldik iyimi-tatlicadiarzu-

ben bu konuya inanamadm kızlar

konusunu derdini(ki bu dert degl kanımca) gelir merak eder bakar hem
irkek bilem olabilir konu sahibi :))

cevap yazardım ama olmayacak şimdi burda. sen şimdi derdim var olarak adamla yatayım mı diye mi soruyorsun bize? valla ne diyeyim. derdin dağları aşmış sengözlerimebaksanab
sonra bu bölüme başka bir başlık açarsın. yattım ve beni bıraktı çünkü hevesini aldı Çok üzgünüm çoook

dogru söze ne denır ...

arkadasım çok pişman olursun.. bi anlık heyecan için degmez.. yılda bi defa gorusuyorsunuzz..
ben surasını anlayamadım acıkcası : önceden sadece opusen biri (diğer sevgılıleriyle) nasıl oluyorda suankı sevgılısıne dokunmak isiyorum,tahrık olabılıyorum dıyebılıyor..
bunu evli eşler birbirine soylerken utanıyor siz nası olduda bi çırpıda diyiverdınız?

avusturyada 19 yaşnda üniv son sınıftamı okunuyo kızlar :uhm:

bende artık erkek oldugunu dusunuyorum.. bugun uye olmus 4msjı var bukadarrrr...
bizi test ettı anlasılan :mymeka: :mymeka:

hepiniz kıskandığınızdan karşı çıkıyosunuz işte:dilcikar::dilcikar:

amaaan arkadaşım kaç günlük dünya sen de -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bence mumkun değil ama sorunun tam cevabı için avusturyada yasayan kkdakı arkıme msj cektım cvp gelsın yazarım sizlere :1ninca:

süpersn yaa :1hug:

çünkü benmde yabancı arkadaşlarm var mesela ama 2 sene oynuyo orada egitim sistemnde,
4 5 yıl ben anlam veremedm :sm_confused:
avustryada öyleyse diycek lafım yok tabi şakkıdı

yılda bir kez gördüğün ve hiç birsey yasamadığın insan için erken değil mi? daha iliskiniz ciddi mi değil mi o bile belli değil bi dur bi sakin düsün...
bence yanlıs düsünüyosun...

Back
X