Cevabın için çok teşekkür ederim canım, evet tatlı telaşlar ama işte insan ister istemez stres yapıyor, uykularım kaçıyor düşünmekten artık.. Yani illa ki bu gelgitler olsun diyorsun, isteme-nişan aynı anda evet biraz sıkışık olucak,bunu bende düşünmüştüm ama belki bir kolayı vardır diye sormak istedim yinede. Güzel dileklerin için tekrar çok teşekkür ederim canım.
şehirler uzaksa gel git zor olabilir
ama aynı şehirde yaşayacaksanız
keyfini çıkart onlar gelsin siz gidin
iyice gözlemleyin aile yaşantılarını
biz farklı şehirlerde oldugumuzdan öyle tanısma vs bir sey olmadı
geldiler isteme söz aynı anda oldu
aslında dusunuyorum da söz olmamıs bile olmayabilir :) sözde yüzük takıp kurdele kesmece olmadı
benim parmagına incecik bir tamtur takmıslardı
2 hafta sonraki nisana kadar eşim yüzüksüz dolamıstı
simdi ki aklım olsa kabul etmezdim
o zamanlar tecrübesizmisim
nisandan da bir gün önce gelmislerdi bohca icin
o da apart topar yarım yamalak olmustu o yüzden
o yüzden aynı şehirdeyseniz hele
nişana kadar olan süreci keyfini çıkarta çıkarta yaşa
gerekirse nisanla dügün arasını kısa tutarsın
biz her seyi acele acele yaptık
sonra dügünü 1 sene sonra yaptılar
su an asla öyle yapmazdım
dügün 1 sene sonra oldu nerdeyse ama onun oncesi 3 ay sonucta dugunle ilgili islerle gecti geriye kalan zamanda bir sey yapmıslıgım yoktu
boylesine
canım bizimkini aynen anlatıyorum sana. biz iki ayrı şehirdeydik arada 14 saat :/ öncelikle ben onun şehrinde okuduğum için ben ailesiyle tanıştım sora o geldi benim ailemle tanıştı. yol çok uzak olduğundan sadece tanışma abes olcaktı 3 gün bizim memlekette kaldılar. ilk gün geldiler sadece tanışma ikram oldu. 2. gün adanayı gezdirdik yemeğe çıkıldı bu arada nişan, alınacakları vs konuşuldu. 3. gün geldiler isteme söz takıldı tatlı yendi. biz okuduğumuz için ara uzun oldu ama bu yazda nişan yapıldı. siz bu süreyi kısaltıp 2 ay fln yapabilirsinz hem altın fln hazırlık masraflı olabilir. hayırlı olsun bidee
Tatlım öncelikle hayırlı uğurlu olsun...
Aynı stresleri yaşayan biri olarak zor ve çok güzel duygular bunlar.Seni anlıyorum hemen olsun bitsin istiyorsun ama farklı iki kültür ve iki aile olacak bunların anlaşması çok önmeli. o yüzden mecburen gitti geldi olacak 2 haftanız bunlarla geçecek. zaten siz gittiğinizde büyük bir ihtimal anlaşırlarsa alışveriş için hafta içi çarşıya çıkılır bohça ve nişan kıyafetleri alınır haftasınada hem isteme hem nişan birlikte olur. Benim nişanım salonda olacağı için biz birlikte yapmadık ama sözüm nişan gibi oldu yemek falan yendi pasta kesildi. Belki de o hafta içi ailecek isteme olur hafta sonuda kalabalık gelinir alyanslar takılır toplamda 3 hafta sürecek canım strese girecek bişey yok bence boşver tadını çıkar. Aklına takılan birşey olursa yaz tatlım yardımcı olmaya çalışırım. :)
Öncelikle tebrikler mutluluklar dilerim:)
Biz şöyle yapmıştık canım nişanlım ve annesi ve babasıyla tanışmaya geldiler normal bir oturma gibi oldu çay sohbet falan sonra nişanlımın annesi bizi ağırlamak istedi ama annem kabul etmedi arada söz nişan hiçbirşey yok biz ne sıfatla size gelicez dedi (ki bu bana da mantıklı geldi) böyle olunca da tekrar onlar geldiler bu sefer isteme oldu o esnada tek taş takıldı sonra bir - iki hafta falan geçmişti sanırım bu sefer biz gittik nişan konuşuldu en sonra da nişan yapıldı...belki sana bir fikir olur diye yazdım canım kolay gelsin şimdiden :))))
tatlı telaşlar canım bunlar şimdiden hayırlı ugurlu olsun Rabbim pişman etmesin
canım öncelikle tanışmaya gelirler aradan bi kaç gün sonra siz gidersiniz o hafta içinde isteme olur
istemeden 3 gün sonra falan evde nişanın olsun bu 3 gün süre içinde nişanda giyecegin kıyafet yüzükler falan alınır
benimde aynen böyle olmuştu..istemeyle nişanı bi arada yapma karma karışık olur öyle önce isteme olsun 2-3 gün sonra tatlın olsun
şimdiden mutluluklar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?