Hamilelik sonrası vücut alışır ve çok daha kolay hamile kalınır kimse size söylemedi mi? Valla isteyen taşlayabilir ama hiçbir çocuk istenmemeyi ve ilgisizliği haketmiyor haliniz yoksa bakamayacaksanız aldırın.
Desteklemem gereken noktanız nedir ? Buraya gelip dikkat ettiğimiz halde diye yazarsanız millet de yorum yapar yani , prezervatifle bile millet hamile kalıyor siz geri çekilme yaptık diyorsunuz ki buna da yönlendiren eşiniz, sizin çocuk istemediğinizi bildiği halde saygı duyup daha da önlemleri artırmak varken bide kondomu bırakıyor bi düşünün bakalım kandırmış mı kandırmamış mıAllah razı olsun çok güzel destekleyici yorum için. Kimsenin kandırdığı yok merak etmeyin sadece bu şekilde hemen olacağını düşünmemiştik dedim değil mi ?
Maalesef ama daha kondomu bırakalı 1-2 ay oldu bırakır bırakmaz nasıl bu kadar hemen oldu anlamadım
Istemiyorsunuz. geri çekilme yöntemini kullanıyorsunuz..birde korunuyorduk diyorsunuz..sonra da planlı değildi napacagim diyorsunuz..mantıklı mi bunlar şimdi..kesinlikle istemiyorum diyorsanız hap alsaydiniz.yada kondomu birakmasaydiniz.hiç inandırıcı degilHaklısınız kardeş güzel ama şu anda hiç uygun bir zaman değildi. Kondomlaydı. Ama eşim yüzünden biraz da ben istiyorum sen istemiyorsun o zaman anlaşalım sadece kondomu bırakıp kendimiz dikkat ederiz dedi yani geri çekilme sadece 1 ay bıraktık kondomu o da içine giden birşey de yok eminiz ama nasıl bu kadar çabuk oldu inanamadım geri çekilmeyle böyle olacağını bilseydim hiç bıraktırmazdım.nasılsa hemen olacak değil ya 1 sene böyle deneriz zaten 3 ü bitmiş olur demişti ama planlar başka gerçekler başka oldu.
Desteklemem gereken noktanız nedir ? Buraya gelip dikkat ettiğimiz halde diye yazarsanız millet de yorum yapar yani , prezervatifle bile millet hamile kalıyor siz geri çekilme yaptık diyorsunuz ki buna da yönlendiren eşiniz, sizin çocuk istemediğinizi bildiği halde saygı duyup daha da önlemleri artırmak varken bide kondomu bırakıyor bi düşünün bakalım kandırmış mı kandırmamış mı
Kondom ikinizden birinin hormonlarını etkileyen bir şey değil ki, sadece bariyer görevi görüyor. Çocuk da birike birike olmuyor malum. Tek atışlık bir olay.
Bariyer olmayınca çocuk olmuş işte. Bu kadar şaşıracak bir şey yok.
Madem istemiyordunuz ona göre bir yöntemle korunmalıydınız.
Olan olmuş artık, düşünüp düşünüp dertlenmeyin. Zamanla alışırsınız bence bu fikre. 3 yaşla 4 yaş arasında uçurum yok zaten.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Istemiyorsunuz. geri çekilme yöntemini kullanıyorsunuz..birde korunuyorduk diyorsunuz..sonra da planlı değildi napacagim diyorsunuz..mantıklı mi bunlar şimdi..kesinlikle istemiyorum diyorsanız hap alsaydiniz.yada kondomu birakmasaydiniz.hiç inandırıcı degil
O zaman hap alsaydin. .iğne olsaydın..yani illa istemiyorsan çaresi vardı..korunmayip ,neden hamile kaldım diye dert yaniyorsunuz..ee ne bekliyordunuzİnandırmak zorunda mıyım ben burada psikolojik olarak çok kötüymüş diyorum konu eşimin kandırması ya da kondom buda geri çekilmeden çok bu hamilelik durumuna nasıl alışacağımın konusu bence. Evet olan oldu maalesef.
Bende onu anlamıyorum tedbir bizden, takdir Allah’tan. Madem olmasını istemiyor çok çok özenli olup korunacaktı. Eşi dalga geçmiş zaten resmen. Bu psikolojiye girmemiş olmak için çözüm yolu bu olmalıydı diyoruz bizde ha her korumaya rağmen zaten Oluyorsa Buda Allah’ın takdiri ona yapacak bişey yok ama geri çekilme nedir yaniO zaman hap alsaydin. .iğne olsaydın..yani illa istemiyorsan çaresi vardı..korunmayip ,neden hamile kaldım diye dert yaniyorsunuz..ee ne bekliyordunuz
O zaman hap alsaydin. .iğne olsaydın..yani illa istemiyorsan çaresi vardı..korunmayip ,neden hamile kaldım diye dert yaniyorsunuz..ee ne bekliyordunuz
Bende onu anlamıyorum tedbir bizden, takdir Allah’tan. Madem olmasını istemiyor çok çok özenli olup korunacaktı. Eşi dalga geçmiş zaten resmen. Bu psikolojiye girmemiş olmak için çözüm yolu bu olmalıydı diyoruz bizde ha her korumaya rağmen zaten Oluyorsa Buda Allah’ın takdiri ona yapacak bişey yok ama geri çekilme nedir yani
İyi de korunmuyormuşsunuz. Neden şaşırdınız ki hamile kalmanıza? Yani sağlıklı 2 birey korunmadan birlikte olursa hamile kalınmasından doğal ne olabilir?
3 yaş gayet güzel bence arkadaşlık ederler. 4 çok vallahi arkadaşlık edemezlerdi böylesi daha iyi olmuş derim.
Zaten 2. çocuğu istiyormuşsunuz bence alışırsınız duruma olumsuz düşünmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Ben bire bir ayni seyleri ysadim ufak iki aylik buyuk 3 yasinda cok seviyorum iyiki olmus ben oyle anac biride degilim cocuk bakmak benim icin dunyanin en zor seyi ama yinede iyiki diyebiliyorum cok şükür
Resmen dalga geçer gibi bir yorum buHaklısınız kardeş güzel ama şu anda hiç uygun bir zaman değildi. Kondomlaydı. Ama eşim yüzünden biraz da ben istiyorum sen istemiyorsun o zaman anlaşalım sadece kondomu bırakıp kendimiz dikkat ederiz dedi yani geri çekilme sadece 1 ay bıraktık kondomu o da içine giden birşey de yok eminiz ama nasıl bu kadar çabuk oldu inanamadım geri çekilmeyle böyle olacağını bilseydim hiç bıraktırmazdım.nasılsa hemen olacak değil ya 1 sene böyle deneriz zaten 3 ü bitmiş olur demişti ama planlar başka gerçekler başka oldu.
Çünkü saldım çayıra modunda değildi içine gönderme olmadı sadece geri çekilme.
Ben bu cesaretsizliğim yüzünden tek çocukla kaldım. Şimdiki aklım olsa ilk çocuğum 3 yaşına girmeden yapardım.Merhabalar yargılamadan okumanızı rica ediyorum öncelikle. 2 yaşını Mayıs’ta doldurmuş bir kızım var çok şükür. Ben hep 4-5 yaş arası olsun gönlümce büyüteyim ilgim bölünmesin korona da var malum. Hem psikolojik olarak hem de maddiyat olarak durumlar uygun değil diye hiç istemedim. Eşim istiyordu ama ben istemiyordum bakacak olan benim çünkü yardımcı olan bir tip değil çünkü bana. Dikkat ettiğim halde geçen 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten sevinemedim bile ne hissedeceğimi bilemedim üzüldüm desem yeridir. Eşim de istediği halde sevinemedi ben istemediğim için. İstenmeyen gebelik psikolojisi çok kötüymüş ama daha sadece kese göründü kalp atışı bile yok. Araları da doğduktan bir ay sonra kızım 3 yaşı bitmiş 4e girmiş oluyor. Ama ben hiç hazır değildim. Not:İsteyipte olmayanlar var şükür et bilmem ne diye yazmayın istemiyor değildim şu anda değil. Kafam çok karışık içimde bir bebek var ama ben sanki orda yokmuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?