Karışık bir durumdayım😕

Aldirabilirsin. Zor durumda kalacaksaniz ve iki çocuk da sıkıntıda buyuyecekse aldırmak en iyi çözüm geliyor bana. Yargılamayin lütfen kendi dusuncem.

Aynı durumu arkadaşım yaşadı . Hatta ikinci bebeğe hamile kaldığında büyüğü sizinkinden de küçüktü memeden kesmek zorunda kaldı . Bir yandan neden böyle hissediyorum o da çocuğum diye düşünürken bir yandan da büyüğe haksızlık yaptığını da düşünüyordu bu suçluluk duyguları ile zor zamanlar geçirdi. Sonra bir sorun yaşadı bebeği kaybetme daha doğrusu aldırmak zorunda kalma durumu oldu o an farketti ki aslında duygu oluşmuş bile sadece kendi planlaması dahilinde olmadığından farkında değilmiş duygularının. Çok şükür o tehlike geçti sağlıklı bir bebeği oldu .Şükür kaynaklarım benim onlar diye bahsediyor şimdi. Kendinizi akışa bırakın tabi ki siz istediğinizde olsaymış daha iyiymiş ama olan olmuş hormonlarınız sizi hazırlayacaktır onu kabullenmeye .Sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah .

Sizin durum da bizimkine benziyor.
Eşimle nasılsa bir süre çocuğumuz olmaz herhalde deyip (doğurganlığımız konusunda bir bilgimiz olmamasına rağmen evet) korunmayı komple bıraktık. İlk ay merak edip acaba oldu mu diye düşünüp dursam da sonra komple kafamdan atıp kendime bir güzel planlar yaptım.
Sonra 2. Ayda bir şok geldi eşim daha gezecektik biz deyip duruyor
Kabullenmemezlik yapmadım daha çok yaptığımız mantıksızlığa güldüm. Komik ve saçma miydi evet dibine kadar. Ama gerek burda gerekse çevremde çocuğu olmayan insanları okuyup gördüğüm için bende de aynı şey olacağına kendimi gerçekten inandırmış o da yetmemiş eşimi de inandırmışım

Düşündükçe gülüyorum.
Sizdeki de bile bile lades olmuş.
Kabullenip içinizde minik bir bebek olduğunu düşünmekten başka yapacak bir şey yok. Birlikte büyürler hem.

Çünkü saldım çayıra modunda değildi içine gönderme olmadı sadece geri çekilme.
İyi de korunmuyorsunuz işte. Arada herhangi bir bariyer yok veya hormonlarınızı bastıran falan bir etken yok. Kondom kullanmayı bırakarak zaten saldım çayına moduna girmişsiniz. Daha ne olmasını bekliyorsunuz ki? Ayrıca tek hatalı eşinizmiş gibi düşünüyorsunuz ama alakası yok. Bu durumda ikinizin de payı var.
Mesela ben çocuk istemiyorum. O yüzden de doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ayrıca prezervatif de kullanıyoruz. Çocuk istemeyen insanlar önlem alır çünkü
Bence bir an önce bu kafadan çıkıp, yeni bebeğinizi sahiplenmeye bakın. Olan olmuş, aldırmak da sizin için bir seçenek değil. Kabullenmekten başka çare kalmıyor. Tek başınıza yapamazsanız destek almanızda fayda var. Bu süreci kolaylaştıracaktır.

Ultrasonda gorunce duygulari degisiyor.. Rabbim saglik
Sihhat versin yeterki.. ayrica 3 yas gayet iyi

Zamanla bu istememe durumu geçer, olmuş artık.. Henüz daha çok yeni olduğu için kabullenmek zor gelir. Hareketlerini hiasettikçe durumlar değişir
Kızınız da büyümüş zaten.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Dikkat ediyorum demişsiniz ama etmemişsiniz. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil malesef. İstemiyorsanız gerekirse çifter çifter korunmanız gerekiyordu maalesef.
Hem prezervatif+ hem hap gibi, spiral + prezervatif gibi..

Bu nasıl bir yorum ya gözünüzü seveyim Gerçekten şöyle yorumları görünce iyice sinirim zıplıyor.

Zaten ikinci yi duşunuyormuşsunuz demek ki maddi durumunuz çok çok iyi , geleceklerini güvence altına alabileceksiniz ve evliliğinizde herşey yolunda...ha bu sene ha öbür sene o zaman ne fark eder ki?

Ultrasonda gorunce duygulari degisiyor.. Rabbim saglik
Sihhat versin yeterki.. ayrica 3 yas gayet iyi

Evet biraz bizde de hata olduk bilemedik böyle şekilde zıt diye kalınacağını biraz bedeli ağır gibi oldu ama bir daha böyle bir hataya düşmeyiz. Olumlu yorumlayan herkese teşekkürler.

Hayırlısı olsun .Olmuş bikere .

Aldirabilirsin. Zor durumda kalacaksaniz ve iki çocuk da sıkıntıda buyuyecekse aldırmak en iyi çözüm geliyor bana. Yargılamayin lütfen kendi dusuncem.

Evet bizde de hata var daha doğrusu bende de diyeyim. Aldırma konusunda düşünceyi söylemiştim.

Artık bebeğiniz var. bu psikolojiden kurtulun çünkü hissediyor. Güzel müzik dinleyin dua edin kitap okuyun. İcinizine açarsa onu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…