• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık bir mesele

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhabalar efendim
Olay şöyle ki bundan 2 yıl oncesinde kuzenim teyzemin oğlu bana evlenme teklifi etmişti. Bunu da mesajla yazmis ve ben ona abi diyordum şok oldum annemle paylastim incitmek istemiyordum çünkü babasini kaybetmisti kuzenim güzellikle reddedeyim dedim. Attigim mesaj da ben seni de diger kuzenlerimi de abi olarak goruyorum ve oyle de kal lutfen gibi bi seydi . ben bu mesaji ayni isimde baba tarafimdan baska bir kuzenime yollamisim yanlislikla. ( olay karisicak burda )

yanlış yolladığım kuzenim kendinden
yaşça çok küçük olan daha 16 yasindaki amcamin kiziyla evlenmek istiyordu ve baba tarafim erken evliligi cok dogal görüyor . babam da cok karsidir bu tarz islere ki ben de hepimiz tepkiliydik . bu attigim mesaj kucuk kuzenim ile evlenmek isteyen kuzenime gidince de ; güya ben ara bozmak icim yazmış oldum . igrenc ki güya benim gözüm varmış ve bi sürü yalan... Yanlışlıkla oldugunu kabul etmediler. Kuzenimin agzindan yaziyorum sandilar.babama anneme dahi inanmadilar ki onlarin yaninda oldu mesaj atma meselem.

simdi ise mesajı yanlis yolladigim kuzenimin nasil bir insan olduğunu anladilar ,gercek yuzunu gosterdi. tabi onlar anlayana kadar bana ve aileme sirt çevirdiler. Tek bununla da kalmadilar. Şu an ise hicbi şey olmamis gibi davranmak istiyorlar. Biz tek taraflı dinledik olayi falan filan...

Siz olsaydınız affeder miydiniz ? Ya da ne yapardiniz ?
Karışık yazdiysam kusura bakmayin lutfen. ancak bu kadar kısaltma yapabildim mevzu derin . Teşekkür ederim simdiden yorumlarınız Icin

Cok garip bi olay.
Hatta bunun daha garibi; bende tam ayni dertten muzdaribim.Uzerine dusunurken tam sizin konuya tikladim. Bu kdr tesaduf olamaz. Benim kuzenimde bana acilmayi planliyor, tum akrabalarda biliyor ve bizi hep yanyana getirmeye calisiyor.

Senin konunla bi kez daha gordum akraba evliliklerinin nasil sarpa sardigini. Ne yapicam bilmiyorum.

Yorumuma gelirsek sonlari anlamadim. Nasil gercek yuzunu gorduler kuzeninin?

Cok garip bi olay.
Hatta bunun daha garibi; bende tam ayni dertten muzdaribim.Uzerine dusunurken tam sizin konuya tikladim. Bu kdr tesaduf olamaz. Benim kuzenimde bana acilmayi planliyor, tum akrabalarda biliyor ve bizi hep yanyana getirmeye calisiyor.

Senin konunla bi kez daha gordum akraba evliliklerinin nasil sarpa sardigini. Ne yapicam bilmiyorum.

Yorumuma gelirsek sonlari anlamadim. Nasil gercek yuzunu gorduler kuzeninin?
Uzatmamak icin yazmadim canim onlari . bu kisiler kucuk bir koyde yaşıyorlar. Orda evlenicez diye herkese duyurup gidip baska bir akrabanin kizini istemisler diyim kisaca ve cok yalanini yakalamislar. Akraba evliliginde harbiden karışır işler hic yanaşma derim canim ben yine sen bilirsin tabi

Uzatmamak icin yazmadim canim onlari . bu kisiler kucuk bir koyde yaşıyorlar. Orda evlenicez diye herkese duyurup gidip baska bir akrabanin kizini istemisler diyim kisaca ve cok yalanini yakalamislar. Akraba evliliginde harbiden karışır işler hic yanaşma derim canim ben yine sen bilirsin tabi

Hm. Bak akraba evliligi gerceklesmeden bile sirf konusu bile neler dogurmus. Ben olsam konusmazdim daha o yuzsuz aileyle.

Benim konuma gelirsek benimkide az karisik degil. Akraba evliligine zamaninda atildim dogruyu soylemek gerekirse. Ama direkten dondum evlenmedim 2 senenin sonunda sevgiliyken ayrildik. Smdi diger teyzemin oglu acilmayi planliyor. Ablalari felan cok agzimi ariyor, herkes bizi birlestirme derdinde. Akraba evliligi felan bence kismet, iyy kuzen kardess frlan laflari biraz abarti bence. Ama ilk ilk basta zaten 2 sene diger teyzemin ogluyla ciddi dusunurken, smdi bu teyzemin ogluyla evlenmek cok sacma olur. Bence bi erkek ilerde bunu sorun yapar kesin. Bunu ona yapamam.

Nedir bu kuzenlerin dengesizligi ya bende buna benzer bise yasamistim evlenmeden önce:KK23:
Ailene karşı şeffaf ol ve sakin akraba evliligi yapma ben cok karsiyim sahsen tek tavsiyem bu :cool:

Hm. Bak akraba evliligi gerceklesmeden bile sirf konusu bile neler dogurmus. Ben olsam konusmazdim daha o yuzsuz aileyle.

Benim konuma gelirsek benimkide az karisik degil. Akraba evliligine zamaninda atildim dogruyu soylemek gerekirse. Ama direkten dondum evlenmedim 2 senenin sonunda sevgiliyken ayrildik. Smdi diger teyzemin oglu acilmayi planliyor. Ablalari felan cok agzimi ariyor, herkes bizi birlestirme derdinde. Akraba evliligi felan bence kismet, iyy kuzen kardess frlan laflari biraz abarti bence. Ama ilk ilk basta zaten 2 sene diger teyzemin ogluyla ciddi dusunurken, smdi bu teyzemin ogluyla evlenmek cok sacma olur. Bence bi erkek ilerde bunu sorun yapar kesin. Bunu ona yapamam.
Kesinlikle sorun olur canim eger gönlünde bi sey yoksa hic rahatini bozma. Herkesin dusuncesi farkli kuzum iste . ben karsiyim ama olana saygi duyarim benim annemle babamda teyze çocuğu mesela :)

Nedir bu kuzenlerin dengesizligi ya bende buna benzer bise yasamistim evlenmeden önce:KK23:
Ailene karşı şeffaf ol ve sakin akraba evliligi yapma ben cok karsiyim sahsen tek tavsiyem bu :cool:
Yok yapmadim zaten ben evliyim su an :) kuzenlerimden biriyle degil :)

Kesinlikle sorun olur canim eger gönlünde bi sey yoksa hic rahatini bozma. Herkesin dusuncesi farkli kuzum iste . ben karsiyim ama olana saygi duyarim benim annemle babamda teyze çocuğu mesela :)

Iyi cocuktur, tanirim, guzel bi es adayidir. Ama yok. Benle o olmaz. Hic baslamiycam. Ama maalesefki ablalarina pek acik acik soyleyemiyorum bunu. "Ben istemiyorum sizin kardesinizi" diyemiyorum cunku onlar hala benim biseyden haberim yok saniyorlar. Mesela " simdilik evliligi dusunmuyorum okulum var, zaten etraftada uygun biri yok"demek istedim. Yani kardesiniz baraji gecemiyor demek istedim. Geldim cok yanlis anlasildim. Galiba beni " kalbim bos, taliplerimi degerlendiririm gelirse' diye anladi. Off.

Iyi cocuktur, tanirim, guzel bi es adayidir. Ama yok. Benle o olmaz. Hic baslamiycam. Ama maalesefki ablalarina pek acik acik soyleyemiyorum bunu. "Ben istemiyorum sizin kardesinizi" diyemiyorum cunku onlar hala benim biseyden haberim yok saniyorlar. Mesela " simdilik evliligi dusunmuyorum okulum var, zaten etraftada uygun biri yok"demek istedim. Yani kardesiniz baraji gecemiyor demek istedim. Geldim cok yanlis anlasildim. Galiba beni " kalbim bos, taliplerimi degerlendiririm gelirse' diye anladi. Off.
canim illa ki konuyu acacaklar sana ya da ailene o zaman soylersin skma canini smdiden

Kuzenle bu noktaya nasıl gelinir aklım almıyor. Biz kardeş gibiyizdir kuzenlerimle. Sizin yerinizde olsam hiç bulaşmam bir daha onlara.
Karşılıklı fikirlerin uyusmasi gerekiyor iste. Ben kardes gozuyle bakiyorum ve aralarinda bir kac tanesi oyle bakmiyor demek ki..

canim illa ki konuyu acacaklar sana ya da ailene o zaman soylersin skma canini smdiden

Ama maalesefki takipteler beni, okulumun ne zmn biticegini soruyorlar. Ve ben aslinda konu hic acilmadan bitsin istiyorum. Cunku o aileyi cok cok severim. Aramiz kotu olsun istemem. Galiba en guzeli ben o kuzene bi kac gelin adayi buluyum. Benim istemedigimi anlasinlar. Oysaki gecen aylarda buna benzer bisey yaptim, ama anlamadilar galiba, tekrarliyim ben baska care yok.

Kuzenini, üstelik 16 yaşındaki kız cocugunu isteyen aileyle aranızın bozulması çok daha iyi olmuş bence.

Şimdi size inanıyor olsalar bile geçmişe dönük iftiraları vs neden olarak gösterip hayatınızdan tamamen uzak tutma şansınızı kaçırmayın.

Back
X